- ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
> Φανή Σούρλη - Χασιώτη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος.
Advertisements

ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑ: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ.
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
Μανικιουρ - πεντικιουρ
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 3 20/02/15
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 5 ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 5.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
Σύγχρονες τεχνικές σε ‘’παλαιές’’ παθήσεις
Το δένδρο της ελιάς. Η σχέση του με τα φάρμακα και τα καλλυντικά
Μεγάλος μίμος (imitator) Μεγάλος απατεώνας (imposter)
ΜΑΘΗΜΑ 9. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ 10% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Κοσμητολογία Ι - Θ Ενότητα 10: Συντήρηση καλλυντικών προϊόντων (β΄μέρος) Δρ. Αθανασία Βαρβαρέσου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοσμητολογίας Τμήμα Αισθητικής.
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 7.
 Επιδερμίδα-εξωτερική, επιθηλιακή στιβάδα  το χόριο ή κυρίως δέρμα-εσωτερική στιβάδα  χαλαρός συνδετικός ιστός, το υπόδερμα ή υποδόριος ιστός.  το.
ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ (ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ) ΔΕΡΜΑΤΟΣ  Καταστρέφεται η επιφανειακή στοιβάδα δέρματος  Μείωση ρυτίδων  Αφαιρούνται ανωμαλίες (ακμή) 
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
Άννα Σολωμού. Τα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας διατάσσονται σε κάθετες στήλες σχηματίζοντας 6-7 στιβάδες. Οι εξωτερικές στιβάδες αποτελούνται από κύτταρα.
Πλαστική χειρουργική ουλών
302 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 6).
Επανάληψη. ΤΟΜΕΙΣ  Αισθητική Πλαστική Χειρουργική  Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική  Χειρουργική Εγκαυμάτων  Χειρουργική Άκρας Χειρός.
ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ  Τα ΑΗΑ, που στις μέρες μας είναι στο προσκήνιο και συναντώνται σε πολλές συνθέσεις επώνυμων και μη καλλυντικών προϊόντων, είναι οξέα που.
Περιβαλλοντικές Επιδράσεις στην Αισθητική Ενότητα 8: Αισθητική αντιμετώπιση Δρ. Ευαγγελία Πρωτόπαπα, Καθηγήτρια Φαρμακοποιός - Αισθητικός Τμήμα Αισθητικής.
“Η ομορφιά σε αρμονία με τη φύση” είναι η φιλοσοφία του οίκου Dr. med
Ορισμός Πήλινγκ (peeling) είναι η απομάκρυνση του εξωτερικού στρώματος της επιδερμίδας με σύγχρονη απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αυτής.
24 paskaita. Monopolijos elgesys
Un Inspektors Caps Molekulai pa pēdām! Linards Goldšteins
Kūnų plūduriavimas 8 klasė.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

- ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

 Η συχνή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί στο δέρμα πρωτογενείς βλάβες όπως είναι οι κηλίδες στο πρόσωπο και τα χέρια. Με τη εφαρμογή της λευκαντικής περιποίησης θα βελτιωθεί η όψη του δέρματος, θα μειωθούν οι κηλίδες και θα χαθούν επιφανειακές ρυτίδες.  Ενδεικτική διαδικασία περιποίησης : 1. Καθαρίζουμε τα μάτια και τα χείλη με ειδικό προϊόν. Μετά καθαρίζουμε το πρόσωπο και το λαιμό με γαλάκτωμα ειδικό για κάθε τύπο δέρματος. Τελειώνουμε με την εφαρμογή τονωτικής λοσιόν.

2. Συνήθως το φυτικό peeling αποτελείται από δύο σκευάσματα : μια σκόνη και μια λοσιόν. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης για τις αναλογίες, αναμιγνύουμε και παρασκευάζουμε το peeling. Απλώνουμε με ένα πινέλο στο ντεκολτέ, το λαιμό και στο πρόσωπο. Προσέχοντας την περιοχή των ματιών. Κάνουμε μασάζ με τα ακροδάχτυλα ή το αφήνουμε να δράσει μερικά λεπτά. Αφαιρούμε με βρεγμένα σε νερό σφουγγαράκια. 3. Συνεχίζουμε απλώνοντας στο δέρμα μια αμπούλα ή ορό που έχει λευκαντική δράση. Αφήνουμε να δράσει για μερικά λεπτά.

4. Έπειτα κάνουμε μασάζ με θρεπτική κρέμα ή βιταμινούχο λάδι. 5. Τοποθετούμε την μάσκα. Αν είναι σε κρεμώδη μορφή, απλώνουμε με πινέλο σε μέτριο ομοιόμορφο στρώμα. Αν είναι σε σκόνη, τότε χρειάζεται να την παρασκευάσουμε. 6. Τελειώνουμε την περιποίηση με το άπλωμα ειδικής λευκαντικής κρέμας ή αμπούλας. Αν χρειάζεται χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας. Σημείωση : η λευκαντική περιποίηση είναι προτιμότερο να γίνεται όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια. Γι ’ αυτό είναι προτιμότερο να γίνεται τους χειμερινούς μήνες και απογευματινές ώρες.

 Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και όλα τα συναισθήματά μας αποτυπώνονται στα μάτια.  Ότι και αν συμβαίνει στον οργανισμό αποτυπώνεται στην περιοχή των ματιών όπως κόπωση, ταλαιπωρία, έλλειψη ύπνου.  Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που προορίζονται για την ευαίσθητη αυτή περιοχή.  Στο εργαστήριο αισθητικής η περιποίηση ματιών συνδυάζεται με κάποια περιποίηση που αφορά δηλαδή ενυδάτωση ή αντιγήρανση.

 Κάποιες εταιρίες καλλυντικών έχουν παρασκευάσει εμποτισμένα κομμάτια ειδικού χαρτιού σαν μεμβράνη (pats) φτιαγμένα στο σχήμα του άνω και κάτω βλεφάρου όπου και εφαρμόζονται. Το υλικό που έχουν εμποτιστεί είναι συνδυασμός δραστικών ουσιών που θα καταπραΰνουν, θα ξεκουράσουν και θα ενυδατώσουν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Παραμένουν περίπου 20 λεπτά και μετά αφαιρούνται.  Υπάρχουν όμως και ειδικά pats στο σχήμα των βλεφάρων που είναι στεγνά και εμποτίζονται με ειδική λοσιόν ματιών την ώρα της περιποίησης. Ο χρόνος παραμονής τους είναι περίπου ο ίδιος, αν και πάντα ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στην συσκευασία.  Υπάρχουν και ειδικές μάσκες γι ’ αυτή την περιοχή με ιδιαίτερα κατευναστικά συστατικά με σκοπό την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων και τα σημάδια κόπωσης. Πάντα η περιποίηση τελειώνει με ειδική κρέμα ματιών.