Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΕΔΕΝ ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑΖΗΤΖΗ ΕΒΕΛΙΝΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΕΔΕΝ ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑΖΗΤΖΗ ΕΒΕΛΙΝΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΕΔΕΝ ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑΖΗΤΖΗ ΕΒΕΛΙΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΜΑ:ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

2

3

4 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Η ταινία αυτή είναι μια ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής. Παίζουν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φάρμιγκα, Λίλι Τέιλορ, Μακένζι Φόι, Τζόι Κινγκ, Χάλεϊ Μακφάρλαντ και είναι σκηνοθετημένη από τον Τζέιμς Γουάν.

5 Υπόθεση Οι παραψυχολόγοι Εντ και Λορείν Γουόρεν καλούνται να βοηθήσουν μια οικογένεια που τρομοκρατείται από μια σκοτεινή παρουσία στο αγρόκτημα τους όπου μετακόμισαν πρόσφατα. Αντιμέτωποι με τη δαιμονική οντότητα μίας μάγισσας που απαγχονίστηκε σε αυτό το μέρος, oι Γουόρεν έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική υπόθεση της καριέρας τους

6 Κριτική της ταινίας. Ο Γουάν που αγαπά να δημιουργεί ταινίες με τόπο δράσης τα στοιχειωμένα σπίτια χρησιμοποιεί στο φιλμ <<Το κάλεσμα>> πολλά σημεία αναφοράς άλλων παρόμοιων θρίλερ όπως του δικού του <<Insidious>> ή <<Paranormal Activity>>. Συγχρονίζει τόπους, μέρη, αντικείμενα με ένα τρόπο που διασκορπά φόβο και πανικό καθηλώνοντας τους θεατές που παρακολουθούν με τεταμένη την προσοχή. Έτσι υπογράφει μια ταινία τρόμου από τις καλύτερες που θα μπορούσε να είναι ίσως η ταινία τρόμου της χρονιάς.

7 ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

8

9 ΠΡΟΣΒΟΛΗ-ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ-ΚΑΤΟΧΗ

10

11

12

13

14

15

16

17 ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ: ΕΔΕΝ ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΙΑΖΗΤΖΗ ΕΒΕΛΙΝΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google