Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το 710 Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά) σ' ένα βενζινάδικο και ζητάει ένα "710". Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το 710 Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά) σ' ένα βενζινάδικο και ζητάει ένα "710". Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το 710 Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά) σ' ένα βενζινάδικο και ζητάει ένα "710". Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά) σ' ένα βενζινάδικο και ζητάει ένα "710".

3 Οι υπάλληλοι την κοίταξαν απορημένοι, ώσπου ένας ρώτησε "μα τι είναι αυτό το 710;" Οι υπάλληλοι την κοίταξαν απορημένοι, ώσπου ένας ρώτησε "μα τι είναι αυτό το 710;"

4 Τότε η γυναίκα απάντησε : "Ξέρεις βρίσκεται στο κέντρο της μηχανής.

5 Πρέπει να το έχασα και θέλω ένα Πρέπει να το έχασα και θέλω ένα καινούριο.

6 "Σε τι χρησιμεύει αυτό το 710, τι κάνει;" "Σε τι χρησιμεύει αυτό το 710, τι κάνει;" την ρώτησε κάποιος.

7 Εκείνη απάντησε ότι δε γνώριζε, αλλά το "εξάρτημα" αυτό βρισκόταν πάντα στη συγκεκριμένη θέση, στο κέντρο της μηχανής. Εκείνη απάντησε ότι δε γνώριζε, αλλά το "εξάρτημα" αυτό βρισκόταν πάντα στη συγκεκριμένη θέση, στο κέντρο της μηχανής.

8 Ο υπάλληλος της έδωσε ένα μπλοκάκι, Ο υπάλληλος της έδωσε ένα μπλοκάκι, και της είπε να ζωγραφίσει το "εξάρτημα", μπας και μπορέσει και βγάλει άκρη.

9 Η γυναίκα άρχισε να ζωγραφίζει έναν κύκλο με διάμετρο περίπου 6 εκατοστών και έπειτα έγραψε στη μέση του κύκλου "710" Η γυναίκα άρχισε να ζωγραφίζει έναν κύκλο με διάμετρο περίπου 6 εκατοστών και έπειτα έγραψε στη μέση του κύκλου "710"

10 Τελικά το εξάρτημα ήταν...

11

12 Η επόμενη κυρία έμεινε από βενζίνη

13

14

15


Κατέβασμα ppt "Το 710 Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά) σ' ένα βενζινάδικο και ζητάει ένα "710". Σταματάει μια κυρία (μελαχροινή μπορεί και ξανθιά)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google