Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο... Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο... Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο..

2 Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT” ή χαρτάκια αυτοκόλλητα.

3 Αναφέρεται ειδικά στο γυναικείο προσωπικό της Επιχείρησης, κατά την παραγγελία φωτοτυπιών τους στο παιδί του φωτοτυπικού, όταν βάζουν σημειώματα “POST-IT" πρέπει να εκφράζονται ξεκάθαρα με κατάλληλη γλώσσα, ολοκληρωμένες φράσεις και χωρίς αμφιβολίες και μισόλογα. Έχει διαρρεύσει ότι τα ‘POST- IT" συνημμένα στα έγγραφα προς φωτοτύπηση, έχουν αρχίσει να προκαλούν σοβαρά προβλήματα σε μερικούς από τους υπαλλήλους μας. Παραδείγματος χάριν, αυτά αναφέρουν κάποιες φράσεις που τους είναι προσβλητικές και πολλές φορές η αιτία των πιο κάτω αναφερόμενων προβλημάτων:

4 Σε παρακαλώ Φίλιππε, κάν’το μου όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί σε λίγο ο Γιάννης θα μου το ζητήσει «τώρα». Γιώργο, Καλό, ε... Κάν’το μου όπως την άλλη φορά please! Παναγιώτη,.... Κάνε μου τέσσερα γρήγορα, αλλά καλά. Εσύ ξέρεις πως μου αρέσει. Μιχάλη, την θέλω και από τις δύο πλευρές, και πρόσεξε, από πίσω πρέπει να μπει όλο. Πάμε Γιώργο! Πρώτα σε μένα, που το χρειάζομαι πολύ και είναι επείγον!

5 Θανάση, σου το ζητάω ειδικά, όποτε την βγάλεις, να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα. Παναγιώτη, κάντο γρήγορα ή αργά, όπως θέλεις, αρκεί να βγει καλά. Παύλο, Δώσε μου προσοχή... Έχω καθυστέρηση! Γιάννη, κοίταξε τη. Είναι πλατιά και μακρουλή, έτσι βάλ’τη ίσια, ώστε να μην μείνει τίποτα απ’έξω, εντάξει? Γιώργο: Μη ξεχάσεις να μου τη βγάλεις όλη! Την άλλη φορά βγήκε μόνο μέχρι την μέση και δεν έβλεπα τίποτα. Μπορείς;

6 Λάκη, Σημαντικό!!! Μπορείς να με βάλεις στη μέση, χωρίς να το καταλάβει κανείς, και να μου τη βγάλεις στα γρήγορα ? Οι χειρότερες, είναι αυτές που τους καθιστούν ακόμα πιο κακοπροαίρετους και επιζήμιους, συμβαίνουν όταν έχει πολυάριθμες εργασίες σε αναμονή : Αναμένοντας ότι τα πιο πάνω παραδείγματα ήταν αρκετά καθαρά, επανέρχομαι για να επισημάνω στο προσωπικό την ανάγκη για καλύτερη έκφραση και διατύπωση κατά τη χρήση σημειωμάτων “POST-IT”, για παραγγελία των φωτοτυπιών τους. Το προσωπικό του φωτοτυπικού


Κατέβασμα ppt "Πώς ξεκινούν οι φήμες στο γραφείο... Με εντολή από τη Δ ιεύθυνση Προς: Όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Από: παιδί του φωτοτυπικού. Θέμα: Χρήση του “POST-IT”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google