Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer που διοργάνωσε η ίδια.

2 Η νεοσύστατη Ροδιά συμμετείχε φέτος στο γυναικείο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής κατηγορίας κατακτώντας την 3η θέση στον όμιλο της.

3 Η ομάδα της Ροδιάς αποτελείται από 20 κορίτσια διαφόρων ηλικιών, τα οποία με την αγάπη τους για το άθλημα κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα παρά τις διάφορες δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την δημιουργία της.

4 Η Ροδιά παρότι καινούργια ομάδα βρέθηκε πρωτοπόρος σε πολλά πράγματα αφού διοργάνωσε φιλικά παιχνίδια με φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς και την 1η πανελλήνια ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση γενικά για το άθλημα του ποδοσφαίρου και το 1ο γυναικείο camp που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι.

5 Επιπλέον τα κορίτσια μπήκαν δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς κάποια από αυτά κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας ύστερα από μία προπόνηση-δοκιμασία κατά την οποία τα κορίτσια κρίθηκαν για τις δυνατότητες τους από τον προπονητή της Εθνικής κο Ευάγγελο Κουτσάκη.

6 Οι αθλήτριες : 1)Δημητροπούλου Έλενα 2)Κούκα Βούλα 3)Κουρκουζέλη Ειρήνη 4)Γκουρβέλου Νικολίτσα 5)Κεκερή Φαίη 6)Γεωργοπούλου Αναστασία 7)Λιάπη Λίαννα 8)Ανδρικοπούλου Ελένη 9)Γιάννου Κων/να 10)Αλτάνη Νίκη 11)Αναγνωστοπούλου Πέννυ 12)Μάγκα Ευαγγελία 13)Μάγκα Ζωή 14)Βλασία 15)Γκουρβέλου Ιωάννα 16)Γιαννοπούλου Χρύσα 17)Τσανδήλα Χρύσα 18)Δερμετζόγλου Ναταλία 19)Καλλιόλια Μαριτίνα 20)Σπυροπούλου Κων/να Η Προεδρος : Σιγάλα Ρένα Ο Προπονητής : Νίκος Κολλιμάδης


Κατέβασμα ppt "Π.ΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η Ροδιά Ξυλοκάστρου είναι η 1η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 συμμετέχοντας στο beach soccer."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google