Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

9. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ & τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Η ΚΟΝΤΡΑ McNEALY και GATES(Sun Microsystems - Microsoft) TA ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΑΓΟΡΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "9. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ & τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Η ΚΟΝΤΡΑ McNEALY και GATES(Sun Microsystems - Microsoft) TA ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΑΓΟΡΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 9. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ & τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Η ΚΟΝΤΡΑ McNEALY και GATES(Sun Microsystems - Microsoft) TA ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΑΓΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ H BRITISH PETROLEUM (BP) H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ EQUANT H ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – GLOBAL BUSINESS NETWORK H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ GENERAL ELECTRIC H FORD TO 2000 -ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ- ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ; - TRAVELLERS,CITICORP - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

3 H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ (GLOBAL COMPANY )- GILLETE TO NΑΥΠΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΤΟ MANAGEMENT H ΥΠΟΛΗΨΗ (REPUTATION)ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ “ΒRANDS” KAI “BRANDING” “H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”

4

5

6

7


Κατέβασμα ppt "9. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ & τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Η ΚΟΝΤΡΑ McNEALY και GATES(Sun Microsystems - Microsoft) TA ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΑΓΟΡΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google