Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασίες των μαθητών της Γ΄3 στο κείμενο ″ Το χαρούμενο λιβάδι ″ Οι μαργαρίτες δεν ήθελαν στο λιβάδι τους την κόκκινη παπαρούνα επειδή ήταν διαφορετική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασίες των μαθητών της Γ΄3 στο κείμενο ″ Το χαρούμενο λιβάδι ″ Οι μαργαρίτες δεν ήθελαν στο λιβάδι τους την κόκκινη παπαρούνα επειδή ήταν διαφορετική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασίες των μαθητών της Γ΄3 στο κείμενο ″ Το χαρούμενο λιβάδι ″ Οι μαργαρίτες δεν ήθελαν στο λιβάδι τους την κόκκινη παπαρούνα επειδή ήταν διαφορετική. Βλέπετε ήταν κόκκινη κι όχι κατάλευκη όπως οι μαργαρίτες. Με την παρέμβαση όμως των σοφών γερο-μαργαρίτων η γλυκιά παπαρούνα έγινε αποδεχτή κι έμεινε στο λιβάδι.

2 Τι να είπε η παπαρούνα στις μαργαρίτες… Οι μαργαρίτες τελικά άφησαν την παπαρούνα να μείνει μαζί τους στο λιβάδι. Η παπαρούνα χάρηκε πολύ και είπε : -Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και θα σας ευγνωμονώ. Θα κάνουμε μαζί παρέα και θα ακούω αυτά που θα μου λέτε. Άλλωστε κι εγώ είμαι λουλούδι σαν κι εσάς. Μ’ αρέσει ο ήλιος και η όμορφη φύση. Μ΄αρέσει να με θαυμάζουν οι άνθρωποι. Τότε οι μαργαρίτες όλες αγκάλιασαν την παπαρούνα με πολλή αγάπη και χόρεψαν χαρούμενες κάτω από τον ήλιο.

3

4 Εργάστηκαν οι μαθητές : Αγγελίνα Βρυωνίδου Μαρία Φουρλά Μαρία Ξενιτίδου Ευφημία Πρωτοπάπά Κωνσταντίνος Γεωργίου

5 Φίλος είναι… εκείνος που μας βοηθά στις δύσκολες στιγμές αυτός που δεν μας προδώνει εκείνος που δεν μας πληγώνει

6 αυτοί που λυπούνται όταν λυπάσαι α υτοί που σε αγαπούν με τα ελαττώματά σου Φίλοι είναι α υτοί που σε συγχωρούν όταν κάνεις λάθος

7 Εργάστηκαν οι μαθήτριες : Νίκολα Κωνσταντίνου Μιχαέλλα Μαυρομμάτη Αναστασία Γκράπα Κωνσταντίνα Σαββίδου

8 σαν ένα πουλί που κελαηδά σαν μια κόκκινη καρδιά σαν ένα λουλούδι που φυτρώνει σαν ένα άσπρο περιστέρι Φιλία είναι …

9 σαν μια ροζ πεταλούδα σαν μια γαλάζια θάλασσα Φιλία είναι… σαν ένα πράσινο δέντρο σαν ένα ουράνιο τόξο

10 Εργάστηκαν οι μαθητές : Βαγιανός Κλεοβούλου Βασίλης Μωυσίδης Αλέξανδρος Γεωργιάδης Ευαγόρας Μάρκου

11 Μηνύματα που στέλνει το κείμενο Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι διαφορετικός. Πρέπει όλους να τους αγαπάμε όπως και να είναι. Όταν κάποιος είναι διαφορετικός, πρέπει να είμαστε φίλοι του.

12 Είναι καλά να είμαστε όλοι αγαπημένοι Δεν πρέπει να τσακωνόμαστε και να μιλάμε άσχημα στους άλλους Όταν έχουμε πολλούς φίλους είναι καλύτερα

13 Εργάστηκαν οι μαθητές : Αγγελική Λουκά Ραφαήλ Ευθυβούλου Γιώργος Βασιλείου Νικόλας- Αντρέας Κοστή Κυριακή Παπαδοπούλου Παναγιώτης Χρήστου


Κατέβασμα ppt "Εργασίες των μαθητών της Γ΄3 στο κείμενο ″ Το χαρούμενο λιβάδι ″ Οι μαργαρίτες δεν ήθελαν στο λιβάδι τους την κόκκινη παπαρούνα επειδή ήταν διαφορετική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google