Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το παραμύθι μας Γ1 2013-2014.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το παραμύθι μας Γ1 2013-2014."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το παραμύθι μας Γ

2 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας γέρος και μια γριά που ζούσαν σε μια φτωχική καλύβα κοντά στο δάσος.

3 Ήταν καλοί άνθρωποι ,αλλά η φτώχια τους έκανε γκρινιάρηδες

4 Μια μέρα ο γέρος αποφάσισε να πάει στο δάσος για να ανακαλύψει το θησαυρό, που είχε ακούσει ,τυχαία ,ότι υπήρχε εκεί από έναν περιπλανώμενο δασοεξερευνητή.

5 Ξεκίνησε λοιπόν πρωί πρωί και μετά από αρκετή ώρα έφτασε στην καρδιά του δάσους.

6 Για κακή του τύχη όμως χάθηκε…
Για κακή του τύχη όμως χάθηκε…. Πήγαινε δεξιά, πήγαινε αριστερά, πήγαινε μπρός ,πήγαινε πίσω, αλλά στο τέλος όλο στο ίδιο σημείο βρισκόταν ,κάτω από μια μεγάλη βελανιδιά. Είδε κι από είδε κάθισε, κουρασμένος καθώς ήταν, κάτω από τον παχύ ίσκιο της και αποκοιμήθηκε. Για κακή του τύχη όμως χάθηκε…. .Πήγαινε δεξιά ,πήγαινε αριστερά ,πήγαινε μπρός ,πήγαινε πίσω ,αλλά στο τέλος όλο στο ίδιο σημείο βρισκόταν ,κάτω από μια μεγάλη βελανιδιά. Είδε κι από είδε κάθισε ,κουρασμένος καθώς ήταν ,κάτω από τον παχύ ίσκιο της και αποκοιμήθηκε.

7 Το επόμενο πρωινό ο γέρος άρχισε πάλι να ψάχνει στο δάσος
Το επόμενο πρωινό ο γέρος άρχισε πάλι να ψάχνει στο δάσος . Πήγαινε δεξιά, πήγαινε αριστερά, πήγαινε μπρός, πήγαινε πίσω. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η μεγάλη βελανιδιά.

8 ΟΙ μέρες περνούσαν κι η γριά αποφάσισε να πάει η ίδια στο δάσος να βρει το γέρο της ,γιατί άρχισε να ανησυχεί πολύ. Πήρε ,λοιπόν , τη μαγκούρα της και ξεκίνησε. Ευτυχώς έφτασε γρήγορα και με ασφάλεια στο σημείο που βρισκόταν ο γέρος.

9 Μόλις τον είδε τον άρπαξε από το χέρι και γκρινιάζοντας και οι δυο ,η γριά γιατί την άφησε τόσες μέρες μόνη της και ο γέρος γιατί δεν έλεγε να παραιτηθεί από τον θησαυρό, γύρισαν στο σπιτικό τους.

10 Μπαίνοντας, μετά από τόσες μέρες ,μέσα στο φτωχικό τους ο γέρος κατάλαβε ότι αυτό το φτωχό σπιτάκι και η ζεστασιά του άξιζε όλους τους θησαυρούς του κόσμου μαζί.

11 Από εκείνη τη μέρα λοιπόν δεν ξανάφησε πότε μόνη της τη γριά του και έπαψαν όλες οι γκρίνιες. Και έζησαν αυτοί καλά ,για το υπόλοιπο της ζωής τους και μεις καλύτερα.


Κατέβασμα ppt "Το παραμύθι μας Γ1 2013-2014."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google