Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα έθιμα του Πάσχα ΕμμέλειακαιΆννα. Τα λαζαράκια Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας για να απεικονίσουν την Ανάσταση του Λάζαρου, να συμβολίσουν δηλαδή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα έθιμα του Πάσχα ΕμμέλειακαιΆννα. Τα λαζαράκια Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας για να απεικονίσουν την Ανάσταση του Λάζαρου, να συμβολίσουν δηλαδή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα έθιμα του Πάσχα ΕμμέλειακαιΆννα

2 Τα λαζαράκια Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας για να απεικονίσουν την Ανάσταση του Λάζαρου, να συμβολίσουν δηλαδή τη Νίκη του Χριστού απέναντι στο θάνατο, αλλά παράλληλα και για να υποδηλώσουν την ανάσταση της φύσης, έφτιαχναν ένα ομοίωμα του Λάζαρου.

3 Φλαούνες Οι φλαούνες είναι ένα παράδοσιακο έθιμο. Οι φλαούνες είναι ένα παράδοσιακο έθιμο. Είναι πολύ νόστιμες και για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να τις φτιάχνουν οι ίδιοι. Κάθε Πάσχα οι περισσότεροι έχουν φλαούνες στο σπίτι τους. Είναι πολύ νόστιμες και για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να τις φτιάχνουν οι ίδιοι. Κάθε Πάσχα οι περισσότεροι έχουν φλαούνες στο σπίτι τους.

4 Τα πασχαλινά αυγά Τα πασχαλινά αυγά είναι ένα συνηθισμένο έθιμο του Πάσχα Τα πασχαλινά αυγά είναι ένα συνηθισμένο έθιμο του Πάσχα και αγαπημένο. Το Πάσχα οι οικογένειες μαζεύονται σε διάφορους τόπους και τσουγκρίζουν τα αυγά και αγαπημένο. Το Πάσχα οι οικογένειες μαζεύονται σε διάφορους τόπους και τσουγκρίζουν τα αυγά


Κατέβασμα ppt "Τα έθιμα του Πάσχα ΕμμέλειακαιΆννα. Τα λαζαράκια Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας για να απεικονίσουν την Ανάσταση του Λάζαρου, να συμβολίσουν δηλαδή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google