Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΑΝΑΣΗΣ + ΦΙΛΙΠΠΟΣ.  Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.  Δώσε στη γυναίκα ψίχουλα να πάρεις καρβέλια, δώσε καρβέλια και δε θα πάρεις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΑΝΑΣΗΣ + ΦΙΛΙΠΠΟΣ.  Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.  Δώσε στη γυναίκα ψίχουλα να πάρεις καρβέλια, δώσε καρβέλια και δε θα πάρεις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΑΝΑΣΗΣ + ΦΙΛΙΠΠΟΣ

2  Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.  Δώσε στη γυναίκα ψίχουλα να πάρεις καρβέλια, δώσε καρβέλια και δε θα πάρεις τίποτα.  Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει  Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται.  Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ ' αλεύρι.  Άλλοι σπέρνουν και θερίζουν κι άλλοι τρων ' και μαγαρίζουν

3  Το σάπιο μήλο σαπίζει και το γερό.  Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.  Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.  Δυο καρπούζια δεν χωράν σε μια μασχάλη.  Κάλλιο λάχανα με γέλια παρά ζάχαρη με γκρίνια

4  Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του.  Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει.  Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.  Η γάτα για το ψάρι της, πούλησε τ ' αμπέλι της.  Αμίλητος σαν ψάρι.

5  Όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.  Όλα πάνε μέλι γάλα.  Έχουμε και του πουλιού το γάλα.  Το στόμα σου γάλα μυρίζει ακόμα.  Ψωμί δεν έχουμε τυρί ζητάμε.

6  Και την από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί.  Πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.  Όλα πάνε μέλι γάλα.  Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.  Ξύδι χάρισμα, γλυκό σαν μέλι.

7  Μια πατάτα χοντρούλα Η ΠΑΤΑΤΑ άσπρη και νοστιμούλα στου μανάβη τον πάγκο αγκαλιά μ ' ένα μάγκο κάποια μέρα κινάει στο παζάρι να πάει υλικά για να ψάξει νυφικό για να ράψει Μια πατάτα χοντρούλα άσπρη και νοστιμούλα κάποια μέρα κινάει στο παζάρι να πάει παίρνει άσπρη κορδέλα μεταξένια δαντέλα ασημένια γοβάκια και ροζέ κουφετάκια Μια πατάτα χοντρούλα άσπρη και νοστιμούλα υλικά πάει να ψάξει νυφικό για να ράψει κι είναι τόση η χαρά της που δεν βλέπει μπροστά της την κατεύθυνση χάνει και γλιστράει στο τηγάνι


Κατέβασμα ppt "ΘΑΝΑΣΗΣ + ΦΙΛΙΠΠΟΣ.  Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.  Δώσε στη γυναίκα ψίχουλα να πάρεις καρβέλια, δώσε καρβέλια και δε θα πάρεις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google