Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Είδη βρεφικής διατροφής Φυσική διατροφή (Μητρικός θηλασμός) Τεχνητή διατροφή (Τάισμα με το μπουκάλι) Μεικτή διατροφή (συνδυασμός Φυσικής + Τεχνητής διατροφής)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Είδη βρεφικής διατροφής Φυσική διατροφή (Μητρικός θηλασμός) Τεχνητή διατροφή (Τάισμα με το μπουκάλι) Μεικτή διατροφή (συνδυασμός Φυσικής + Τεχνητής διατροφής)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Είδη βρεφικής διατροφής Φυσική διατροφή (Μητρικός θηλασμός) Τεχνητή διατροφή (Τάισμα με το μπουκάλι) Μεικτή διατροφή (συνδυασμός Φυσικής + Τεχνητής διατροφής)

2 Φυσική διατροφή Πλεονεκτήματα: 1.Για το παιδί 2.Για τη μητέρα 3.Για την κοινωνία

3

4

5

6 Μητρικός θηλασμός Μητρικός θηλασμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ Ο χρυσός φιόγκος είναι ένα ιδανικό σύμβολο του χρυσού κανόνα για τον αποκλειστικό και συνεχή μητρικό θηλασμό. Η μια θηλιά συμβολίζει την μητέρα και η άλλη το παιδί. Ο κόμπος συμβολίζει την υποστήριξη του πατέρα, της οικογένειας, της κοινωνίας. Η μία άκρη συμβολίζει την προσθήκη των στερεών τροφών μετά τους έξι μήνες και η άλλη τον οικογενειακό προγραμματισμό για μια νέα εγκυμοσύνη μετά τα τρία έως πέντε χρόνια. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

7 Αποκλειστικός θηλασμός σημαίνει να μην παρέχεται στο παιδί κανενός άλλου είδους τροφή σε υγρή ή στερεά μορφή, αλλά το παιδί να θηλάζει συχνά και χωρίς χρονικούς περιορισμούς.


Κατέβασμα ppt "Είδη βρεφικής διατροφής Φυσική διατροφή (Μητρικός θηλασμός) Τεχνητή διατροφή (Τάισμα με το μπουκάλι) Μεικτή διατροφή (συνδυασμός Φυσικής + Τεχνητής διατροφής)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google