Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση. Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση. Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση

2 Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική.

3 Πού και ποιος το ανακάλυψε; Ανακαλύφθηκε στην Νότια Αφρική από έναν Άγγλο ερευνητή.Ανακαλύφθηκε στην Νότια Αφρική από έναν Άγγλο ερευνητή.

4 κυνήγι Προγενέστερες έρευνες έχουνε δείξει ότι τα λευκά λιοντάρια κυνηγούνε το ίδιο ή και περισσότερο επιτυχώς με τους "χρωματιστούς" συγγενείς τους.Προγενέστερες έρευνες έχουνε δείξει ότι τα λευκά λιοντάρια κυνηγούνε το ίδιο ή και περισσότερο επιτυχώς με τους "χρωματιστούς" συγγενείς τους.

5 Τι τρώει; Τα λευκά λιοντάρια στην άγρια φύση κυνηγάνε αντιλόπεςαντιλόπες γαζέλεςγαζέλες γκνουγκνου

6 Τι τρώει; (συνέχεια) Επίσης κυνηγάνε ζέβρες, φακόχοιρους και σπάνια καμηλοπαρδάλεις.Επίσης κυνηγάνε ζέβρες, φακόχοιρους και σπάνια καμηλοπαρδάλεις.

7 Πόσα υπάρχουν; Σήμερα υπάρχουν περίπου 35 Λευκά Λιοντάρια στον κόσμο.Σήμερα υπάρχουν περίπου 35 Λευκά Λιοντάρια στον κόσμο.

8 Πού ζει; Όλα γεννημένα στην αιχμαλωσία.

9 Πού ζει; (συνέχεια) Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι ένας από τους μόλις 7 ζωολογικούς κήπους στον κόσμο που φιλοξενούν αυτό το είδος.

10 Πόσα μικρά γεννά τον χρόνο Πόσα μικρά γεννά τον χρόνο; Το άσπρο λιοντάρι γεννά 2-3 μικρά τον χρόνο.Το άσπρο λιοντάρι γεννά 2-3 μικρά τον χρόνο.

11 Πόσα χρόνια ζει; Πόσα χρόνια ζει; Το λευκό λιοντάρι δεν είναι ξεχωριστό υποείδος, ζει 10-14 χρόνια όπως τα κανονικά λιοντάρια.Το λευκό λιοντάρι δεν είναι ξεχωριστό υποείδος, ζει 10-14 χρόνια όπως τα κανονικά λιοντάρια.λευκό λιοντάριλευκό λιοντάρι

12 Βάρος Το βάρος των ενήλικων λιονταριών κυμαίνεται μεταξύ 150 και 250 κιλά για τα αρσενικά και 120-180 κιλά για τα θηλυκά.Το βάρος των ενήλικων λιονταριών κυμαίνεται μεταξύ 150 και 250 κιλά για τα αρσενικά και 120-180 κιλά για τα θηλυκά.

13 Μήκος Το μήκος του σώματος μαζί με το κεφάλι είναι 170-250 εκατοστά στα αρσενικά και 140-175 εκατοστά στα θηλυκά.Το μήκος του σώματος μαζί με το κεφάλι είναι 170-250 εκατοστά στα αρσενικά και 140-175 εκατοστά στα θηλυκά.

14 Ύψος Το ύψος μέχρι τον ώμο είναι περίπου 123εκ.

15 Ο εχθρός του Ο εχθρός του άσπρου λιονταριού είναι η ύαινα.Ο εχθρός του άσπρου λιονταριού είναι η ύαινα.

16 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗΣΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣΔΙΟΝΥΣΗΣ


Κατέβασμα ppt "Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση. Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google