Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση. Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση. Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση

2 Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική.

3 Πού και ποιος το ανακάλυψε; Ανακαλύφθηκε στην Νότια Αφρική από έναν Άγγλο ερευνητή.Ανακαλύφθηκε στην Νότια Αφρική από έναν Άγγλο ερευνητή.

4 κυνήγι Προγενέστερες έρευνες έχουνε δείξει ότι τα λευκά λιοντάρια κυνηγούνε το ίδιο ή και περισσότερο επιτυχώς με τους "χρωματιστούς" συγγενείς τους.Προγενέστερες έρευνες έχουνε δείξει ότι τα λευκά λιοντάρια κυνηγούνε το ίδιο ή και περισσότερο επιτυχώς με τους "χρωματιστούς" συγγενείς τους.

5 Τι τρώει; Τα λευκά λιοντάρια στην άγρια φύση κυνηγάνε αντιλόπεςαντιλόπες γαζέλεςγαζέλες γκνουγκνου

6 Τι τρώει; (συνέχεια) Επίσης κυνηγάνε ζέβρες, φακόχοιρους και σπάνια καμηλοπαρδάλεις.Επίσης κυνηγάνε ζέβρες, φακόχοιρους και σπάνια καμηλοπαρδάλεις.

7 Πόσα υπάρχουν; Σήμερα υπάρχουν περίπου 35 Λευκά Λιοντάρια στον κόσμο.Σήμερα υπάρχουν περίπου 35 Λευκά Λιοντάρια στον κόσμο.

8 Πού ζει; Όλα γεννημένα στην αιχμαλωσία.

9 Πού ζει; (συνέχεια) Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είναι ένας από τους μόλις 7 ζωολογικούς κήπους στον κόσμο που φιλοξενούν αυτό το είδος.

10 Πόσα μικρά γεννά τον χρόνο Πόσα μικρά γεννά τον χρόνο; Το άσπρο λιοντάρι γεννά 2-3 μικρά τον χρόνο.Το άσπρο λιοντάρι γεννά 2-3 μικρά τον χρόνο.

11 Πόσα χρόνια ζει; Πόσα χρόνια ζει; Το λευκό λιοντάρι δεν είναι ξεχωριστό υποείδος, ζει χρόνια όπως τα κανονικά λιοντάρια.Το λευκό λιοντάρι δεν είναι ξεχωριστό υποείδος, ζει χρόνια όπως τα κανονικά λιοντάρια.λευκό λιοντάριλευκό λιοντάρι

12 Βάρος Το βάρος των ενήλικων λιονταριών κυμαίνεται μεταξύ 150 και 250 κιλά για τα αρσενικά και κιλά για τα θηλυκά.Το βάρος των ενήλικων λιονταριών κυμαίνεται μεταξύ 150 και 250 κιλά για τα αρσενικά και κιλά για τα θηλυκά.

13 Μήκος Το μήκος του σώματος μαζί με το κεφάλι είναι εκατοστά στα αρσενικά και εκατοστά στα θηλυκά.Το μήκος του σώματος μαζί με το κεφάλι είναι εκατοστά στα αρσενικά και εκατοστά στα θηλυκά.

14 Ύψος Το ύψος μέχρι τον ώμο είναι περίπου 123εκ.

15 Ο εχθρός του Ο εχθρός του άσπρου λιονταριού είναι η ύαινα.Ο εχθρός του άσπρου λιονταριού είναι η ύαινα.

16 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗΣΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣΔΙΟΝΥΣΗΣ


Κατέβασμα ppt "Άσπρο Λιοντάρι Υπό εξαφάνιση. Πότε ανακαλύφθηκε; Τα πρώτα Λευκά Λιοντάρια ανακαλύφθηκαν το 1975 στον δρυμό Τιμπαβάτι στην Νότια Αφρική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google