Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Build more & better business

2 More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι λύσεις που δημιουργούμε στηρίζονται σε μεγάλα ονόματα-κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Από το 2002, η Reform μελετά τις ανάγκες του πελάτη, γράφει τις εφαρμογές με το όνομα REALVIEW, τις εγκαθιστά και τις υποστηρίζει. Τεχνολογίες όπως PHP και JAVA, λύσεις διαχείρισης δεδομένων από ORACLE και Microsoft και πολλές άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες συνδυάζονται για να δώσουν... μόνο σοβαρά αποτελέσματα. Η συνεργασία με τη CISCO προσφέρει λύσεις υψηλής τεχνολογίας συστημάτων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε όλα τα επίπεδα του εξοπλισμού μιας υποδομής πληροφοριακών συστημάτων. Δικτυακές συσκευές, εξοπλισμός ασφαλείας, τηλεφωνία αιχμής, servers και storages, δίνουν σταθερότητα και προβάδισμα σε όλα τα σχέδια μας. Από το τέλος του 2010, η Reform έχει πιστοποιηθεί ως προγραμματιστής του λειτουργικού iOS της APPLE, δημιουργώντας έτσι εφαρμογές για τις συσκευές iPhone & iPad σε πλήρη συνεργασία με τις εφαρμογές REALVIEW και όχι μόνο... σας προκαλούμε να βρεθείτε εν κινήσει και εμείς θα σας μεταδώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην οθόνη της έξυπνης συσκευής σας.

3 more health than you imagine

4 .

5 Περιέχει : Προσωπικά στοιχεία ασθενούς Ιστορικό υγείας Ασφαλιστικά στοιχεία Προγραμματισμό ιατρικών επισκέψεων και εξετάσεων Οικογενειακό ιστορικό Αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων (Μικροβιολογικά, Απεικονιστικά κ.α.) Ιατρικές γνωματεύσεις και αγωγές Ιατρικές συμβουλές Ιατρικά νέα σχετικά με την υγεία του Περιέχει : Διαδικασία κλεισίματος επίσκεψης σε ιατρό ή ιατρικό κέντρο Διαχείριση, παρακολούθηση και ενημέρωση των περιστατικών & του ασθενούς Συνταγογράφηση & έκδοση παραπεμπτικών Κύκλωμα ελέγχου ασφαλιστικής επάρκειας Προτάσεις, Reporting, οικονομικά στοιχεία

6 more security & health than you imagine

7 Operator - Help Desk Center Operator - Help Desk Center

8 The operator spots the location of the incident, reads the instructions of the specific signal and follows them accordingly.

9 efficient mobility

10 Mobility Πληρεις και λειτουργικες εφαρμογες για iPhone & iPad.

11 - Μόλις η εφαρμογή ξεκινήσει, βρίσκει αμέσως την τοποθεσία. - Πατώντας το κουμπί ALERT, η ειδοποίηση ξεκινά... - Το σύστημα ξεκινά να στείλει το ALERT και μετρά 15’’ αντίστροφα - Η ειδοποίηση μπορεί να ακυρωθεί ή να σταλεί άμεσα, με το πάτημα ενός πλήκτρου - Μπορεί επίσης να επιλεχθεί και να προστεθεί μία ηχογράφηση από τον χειριστή - Μόλις η ειδοποίηση σταλεί, μία επιβεβαίωση εμφανίζεται στην οθόνη iAlert

12 more technical support

13 Monitoring On site troubleshoot Remote Support Help Desk Line Δώστε ώθηση στην επιχείρισή σας Υπηρεσίες πλήρους ή μερικής ανάθεσης της ευθύνης του πληροφοριακού συστήματός σας στη Reform, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης τεχνολογικής και οργανωτικής υποστήριξης. Με τη χρήση των Υπηρεσιών Υποστήριξης της Reform επιτυγχάνεται μείωση του κόστους λειτουργίας, της μισθοδοσίας και των δαπανών της μηχανογράφησης καθώς και εξοικονόμηση χρόνου. Επιπλέον εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία των υπολογιστών και των εφαρμογών με τη χρήση της πιο εξελιγμένης και αξιόπιστης τεχνολογίας.

14 www.reform.gr

15 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

16 Πουλάω Λογισμικό στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό ?

17 Συντελεστές πώλησης Λογισμικού 1)Έρευνας 2)Ανάπτυξης 3)Προώθησης 4)Διάθεσης

18 Έρευνα -Έχω χρήματα για έρευνα -Δεν έχω χρήματα !!

19 Ανάπτυξη -Τυποποιημένες εφαρμογές -Κατα παραγγελία εφαρμογές

20 Προώθηση -Άδεια χρήσης Λογισμικού -Ελεύθερη προώθηση του Λογισμικού

21 Διάθεση -Φυσική παρουσία -Internet

22 Πουλάω Λογισμικό από την Ελλάδα... σε όλο τον κόσμο !!

23 Συμφωνήσαμε με τον Πελάτη τι θα αγοράσει ? Τυποποιημένο... οκ Κατά παραγγελία... Πρόβλημα !

24 ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ !!


Κατέβασμα ppt "Build more & better business. More Reform than you think Στη Reform αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Οι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google