Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η γαλοπούλα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η γαλοπούλα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η γαλοπούλα

2 Μια μέρα, ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του: «Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω...!!! Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!!!»

3 Η γυναίκα, επειδή νοιαζόταν για αυτόν, τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική. Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται: «Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!»

4 Σαν γυναίκα, όταν ο άντρας της μπαίνει στο μπάνιο, τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Και βρίσκει ένα χαρτάκι με το παρακάτω κείμενο :

5 - Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη «λευκή σάλτσα» που έχουμε πει...

6 Η γυναίκα ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν, όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο... Τη βλέπει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ¨αφηνιασμένη¨, ημίγυμνη και μισόσκεπασμένη με ένα διάφανο εσώρουχο και σε μία απίστευτα sexy στάση!

7

8 O άντρας της τότε “turbάρει” και χωρίς να χάνει χρόνο της “πετάει τα μάτια έξω” όπως τους παλιούς καιρούς...

9 Όταν τελείωσαν,ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμήθηκε
...Όταν τελείωσαν,ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμήθηκε! Όταν πλησίαζε η ώρα του “meeting”, η γυναίκα τον ξυπνάει. Παρόλα αυτά αυτός δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το “meeting”! Τελικά η γυναίκα τον πείθει να πάρει τα πόδια του και να πάει...

10 Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, πολύ κουρασμένος της λέει: «Καλή μου,έχω δουλέψει πολύ σήμερα και μόνο θα κάνω ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο...»

11 Μπαίνοντας στο μπάνιο, η ερωμένη –όντας γυναίκα- τσεκάρει τις τσέπες του παντελονιού και βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει :

12 Εδώ σου στέλνω τη γαλοπούλα, ΚΑΡΑπουτάνα... Η «λευκή σάλτσα» έμεινε σπίτι!!!    Η Σύζυγος!

13 Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα ! Πολλά περισσότερα στο…
Σου άρεσε ? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα ! Πολλά περισσότερα στο…


Κατέβασμα ppt "Η γαλοπούλα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google