Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

To 1986 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, δείχνοντας ένα γιγάντιο κύμα 15-20 μέτρων !

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "To 1986 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, δείχνοντας ένα γιγάντιο κύμα 15-20 μέτρων !"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 To 1986 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, δείχνοντας ένα γιγάντιο κύμα 15-20 μέτρων !

2 Το 1916 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία οπού εμφανίζεται μια φιγούρα που πιθανόν να είναι η ψυχή κάποιου…

3 Ένα ζευγάρι που έκανε διακοπές τράβηξε αυτήν την φωτογραφία της κόρης τους. Όταν εμφάνισαν την φωτογραφία μια κυρία χωρίς πόδια «εμφανίστηκε» !

4 Αυτή η φωτογραφία είναι από μια σκηνή τηλεοπτικής σειράς με την ονομασία «τρεις άντρες και ένα μωρό». Ένα παιδί «εμφανίστηκε» πίσω από τις κουρτίνες (!). Λένε ότι αυτό το παιδί σκοτώθηκε σε αυτό το δωμάτιο (!) οπού και γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς.

5 Ένα ζευγάρι τράβηξε φωτογραφία το μωρό τους ενώ η τηλεόραση ήταν κλειστή. «Εμφανίστηκε» αυτό το πρόσωπο (!). Το ότι τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία αποδεικνύεται από το φλας δίπλα στο «πρόσωπο».

6

7 Τραβήχτηκε μια φωτογραφία με το πρόσωπο του Χριστού, μια φιγούρα «εμφανίστηκε» κάτω αριστερά…

8 Ένα ζευγάρι τράβηξε φωτογραφία το ενός έτους μωρό τους ενώ ήταν στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είχε σταματήσει έξω από ένα νεκροταφείο του 17 ου Αιώνα!

9

10 Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν ρεπόρτερ στην Ινδονήσια το 1993. Ο ρεπόρτερ ήθελε να τραβήξει μια φωτογραφία το δωμάτιο οπού είχε γίνει μια μαζική δολοφονία. Μόλις εμφανίστηκε η φωτογραφία είδε αυτό…! Υποστηρίζεται μάλιστα ότι όσοι κοιτούν για πολύ ώρα αυτήν την φωτογραφία έχουν άσχημη διάθεση και νεύρα αργότερα… Υποστηρίζεται ότι όλες οι φωτογραφίες που ειδές σε αυτήν την παρουσίαση είναι 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ !

11

12 Σου άρεσε? Στείλτο σε ένα φίλο να τον …τρομάξεις ! Πολλά περισσότερα στο… www.e-cool.gr


Κατέβασμα ppt "To 1986 τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, δείχνοντας ένα γιγάντιο κύμα 15-20 μέτρων !"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google