Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν ν’ ανέβεις...

2 Έτσι το κουνελάκι ξάπλωσε νωχελικά κάτω απο το δέντρο… ΜΑΘΗΜΑ 1 Ένα κοράκι,καθόταν πάνω σ’ ένα δέντρο, χωρίς να κάνει τίποτα… Ενα κουνελάκι,το βλέπει και το ρωτάει: «Μπορώ να κάθομαι κι εγώ σαν εσένα όλη την ημέρα, χωρίς να κάνω τίποτα?» Το κοράκι απαντά: «Ασφαλώς, γιατί όχι?» Ξαφνικά, εμφανίζεται μία αλεπού… Ορμάει πάνω στο κουνελάκι και το καταβροχθίζει!!!

3 ΜΑΘΗΜΑ Νο 1 Το μήνυμα της ιστορίας είναι ότι: Για να κάθεσαι όλη μέρα χωρίς να κάνεις τίποτα, πρέπει να κάθεσαι πολύ πολύ ψηλά!

4 “Θα μου άρεσε πάρα πολύ να κατορθώσω να φτάσω στην κορυφή αυτού του δένδρου!”, λέει η γαλοπούλα, “αλλά δεν έχω τη δύναμη”… ΜΑΘΗΜΑ Νο 2 Μία γαλοπούλα συζητούσε μ’εναν ταύρο: “Γιατί δεν δοκιμάζεις να φας τα περιττώματά μου?”, λέει ο ταύρος, “είναι πολύ δυναμωτικά!” Η γαλοπούλα δοκιμάζει λίγο και ανακαλύπτει ότι της δίνει δύναμη για ν’ανέβει στο 1ο κλαδί! Την επομένη μέρα τρώει κι άλλο κι ανεβαίνει στο 2ο κλαδί! Τελικά καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή!!! Ξαφνικά την βλέπει ένας αγρότης... …την πυροβολεί και πέφτει από το δένδρο!!!

5 ΜΑΘΗΜΑ Νο 2 Συμπέρασμα: Τρώγοντας “σκατά” μπορεί να φτάσεις στην κορυφή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις!

6 Μάθημα Νο 3 Ενα πουλάκι αποδημούσε για να ξεχειμωνιάσει… Εκανε κρύο πολύ, όμως κι έπεσε αναίσθητο σ’ ένα λιβάδι… Ενώ πάγωνε πάνω στο χώμα όμως, έφτασε μία αγελάδα… Και το έχεσε!!! Το πουλάκι μέσα στην κοπριά άρχισε να ζεταίνεται και να νιώθει καλύτερα! Χαρούμενο λοιπόν... άρχισε να τραγουδάει! Ενας γάτος πονηρός, ακούει το τραγούδι και πάει να δεί τι γίνεται… Ο γάτος βρίσκει το πουλάκι σκεπασμένο από την κοπριά, το βγάζει έξω και το καταβροχθίζει !!!

7 ΜΑΘΗΜΑ Νο 3 Αυτή η ιστορία έχει 3 συμπέρασματα: 1. Ολοι όσοι σε “ ξεχέζουν” ΔΕΝ είναι εχθροί σου! 2. Ολοι όσοι σε βγάζουν απο τα σκατά, ΔΕΝ είναι απαραίτητα φίλοι σου! 3. Οταν είσαι μέσα στα σκατά, μείνε σιωπηλός !!!

8 Σου άρεσε? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα! Πολλά περισσότερα στο… www.e-cool.gr


Κατέβασμα ppt "Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google