Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης. «Ο Arnold Pointer ένας επαγγελματίας ψαράς από την νότιο Αυστραλία απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία που είχε παγιδευτεί στα δίχτια του. Τώρα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα όπως λέει..: «εδώ και 2 χρόνια που δεν με αφήνει μόνο μου..με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω» Έχει αναπτυχθεί μια αμοιβαία σχέση μεταξύ του ψαρά και του καρχαρία και όποτε σταματάει το σκάφος του τον πλησιάζει και γυρίζει έτσι ούτως ώστε να την χαϊδέψει στην κοιλιά και στον λαιμό και μετά κάνει τούμπες κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

3

4

5

6

7

8 ΕΝΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΈΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

9 Η ανθρωπότητα έχει πολλά ακόμα να μάθει για τα ζώα και την φύση

10


Κατέβασμα ppt "LOVE STORY Το Γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56 th έκδοση του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google