Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μαρία Μιχαήλ Β’3 25/04/2012 Χάνσελ και Γκρέτελ (…μια σύγχρονη εκδοχή)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μαρία Μιχαήλ Β’3 25/04/2012 Χάνσελ και Γκρέτελ (…μια σύγχρονη εκδοχή)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μαρία Μιχαήλ Β’3 25/04/2012 Χάνσελ και Γκρέτελ (…μια σύγχρονη εκδοχή)
Μαρία Μιχαήλ Β’3 25/04/ Χάνσελ και Γκρέτελ (…μια σύγχρονη εκδοχή)

2 Ήταν μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα
Ήταν μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα. Τα δύο αδέρφια, Χάνσελ και Γκρέτελ αποφάσισαν να πάνε για πικ-νικ στο δάσος αντί να μείνουν στο σπίτι και να μπουν στο facebook. Ετοίμασαν , λοιπόν ,το καλαθάκι με τα τρόφιμα, πήραν το καρό τραπεζομάντηλο και ξεκίνησαν τη βόλτα τους. Το δάσος από κοντά ήταν όμορφο, όχι όμως τόσο εντυπωσιακό όσο το δάσος στο Twilight. Tα δύο αδέρφια παρατηρούσαν τα δέντρα ,τα λουλούδια , τα ζώα και τα έντομα του δάσους. Δεν πρόσεξαν όμως ότι ένα παράξενο πλάσμα κατασκόπευε τις κινήσεις τους….

3 Καθώς , η Γκρέτελ προχωρούσε προς το ξέφωτο είδε κάτι παράξενο και φοβιστικό. Οι φωνές της έκαναν τον Χάνσελ να τρέξει προς το μέρος της: - Τι συμβαίνει sis? Γιατί φωνάζεις? Ωχ! Ένα διαστημόπλοιο! -Δηλαδή δεν είναι στη φαντασία μου, bro? Τα δύο αδέρφια πλησίασαν προς το διαστημόπλοιο, χωρίς να σκέφτονται ότι “η περιέργεια σκότωσε τη γάτα”. Μόλις μπήκαν μέσα στο διαστημόπλοιο, χωρίς να το καταλάβουν, βρέθηκαν αιχμαλωτισμένα σε κλουβιά φτιαγμένα από λέιζερ. -Βγάλτε μας από ‘δω, πράσινα Avatars!, φώναξαν τα αδερφάκια.

4 Τα μωβ μάτια του δεσμοφύλακα εξέταζαν προσεκτικά τη συμπεριφορά των παιδιών. Αφού βαρέθηκε να τους κοιτάζει, έκανε log in στο facebook και άρχισε να παίζει farmville. -Έι!, αναφώνησε η Γκρέτελ , το παίζω κι εγώ αυτό το παιχνίδι. -Άστα κοπελιά, η δική μου φάρμα έχει πτωχεύσει, είπε ο εξωγήινος. - Μην ανησυχείς , εμείς θα σώσουμε τη φάρμα σου , είπαν τα δύο αδέρφια. Έτσι, άνθρωποι και εξωγήινοι έγιναν φίλοι χάρη στη κοινωνική δικτύωση. Καθώς τα παιδιά κατέβαιναν τα σκαλιά του διαστημόπλοιου, ο εξωγήινος φώναξε: - Θα σας κάνω add στο facebook!

5 THE END


Κατέβασμα ppt "Μαρία Μιχαήλ Β’3 25/04/2012 Χάνσελ και Γκρέτελ (…μια σύγχρονη εκδοχή)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google