Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Kindspiration. ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Kindspiration. ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Kindspiration

2 ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

3 Η ΠΑΛΕΤΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

4 Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

5 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

6 ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

7 ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

8 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ 1.Για να δημιουργήσεις ένα νέο εννοιολογικό χάρτη κάνε κλικ στο κουμπί της σχεδίασης. 2. Εμφανίζεται το σύμβολο της αρχικής έννοιας στην επιφάνεια εργασίας. 3.Επίλεξε το σύμβολο και πληκτρολόγησε την αρχική έννοια. 4. Χρησιμοποίησε το κουμπί πρόσθεσης συμβόλου για να προσθέσεις κι άλλα σύμβολα. 5. Επίλεξε σύμβολα και πληκτρολόγησε τις νέες έννοιες που συνδέονται με την αρχική έννοια.

9 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 6. Βρες τις εικόνες των εννοιών του χάρτη που δημιούργησες κάνοντας κλικ Στη βιβλιοθήκη της παλέτας συμβόλων. 7. Πρόσθεσε τις εικόνες των ζώων του χάρτη στην επιφάνεια εργασίας είτε σύροντάς τα είτε με κλικ.

10 ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ 8. Μπορείς να ηχογραφήσεις φράσεις με το εργαλείο της ηχογράφησης 9. και αυτές αυτόματα εισάγονται σαν σύμβολα. Κάνοντας κλικ τις ακούς.

11 ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ 10. Μπορείς να διαγράψεις σύμβολα χρησιμοποιώντας το κουμπί καθαρισμού 11. Μπορείς να διορθώσεις την προηγούμενη ενέργειά σου κάνοντας κλικ στο κουμπί αναίρεσης.

12 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Για να βρεθείς σε περιβάλλον κειμένου κάνε κλικ στο κουμπί

13 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

14 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ SUPER GROUPER ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΙΩΝ 1.Στο περιβάλλον σχεδίασης κάνε κλικ στο κουμπί και στο μενού που εμφανίζεται επίλεξε τη μορφή που επιθυμείς με κλικ πάνω της. 2. Μπορείς να προσθέσεις το σύμβολο της κεντρικής έννοιας πάνω από το Super Grouper. Η οθόνη θα εμφανίζεται κάπως έτσι

15 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ SUPER GROUPER ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΙΩΝ 3. Πρόσθεσε νέο σύμβολο super Grouper όμοιο με το αρχικό και γράψε τους τίτλους πάνω στο καθένα.

16 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ SUPER GROUPER ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΙΩΝ 4. Άλλαξε τα χρώματα στα σύμβολα SUPER GROUPER, ώστε η μορφή τους να ταιριάζει με τον τίτλο που έδωσες.

17 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ SUPER GROUPER ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΙΩΝ 5. Πρόσθεσε από τη βιβλιοθήκη συμβόλων ζώα που ζουν στο νερό και ζώα που ζουν στη στεριά σύροντάς τα μέσα στα SUPER GROUPER σύμβολα.


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Kindspiration. ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google