Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ «Η ΟΜΑΔΑ» Αλατζόγλου Μαρία, πρόεδρος Συλλόγου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ «Η ΟΜΑΔΑ» Αλατζόγλου Μαρία, πρόεδρος Συλλόγου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ «Η ΟΜΑΔΑ» Αλατζόγλου Μαρία, πρόεδρος Συλλόγου

2 Με αφορμή το σεμινάριο Edwards δημιουργήθηκε μία ομάδα εθελοντών, με κοινό χαρακτηριστικό την ευαισθητοποίηση στο θέμα της πρόληψης. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το 1996. Με την επιστημονική καθοδήγηση, βοήθεια και εποπτεία του ΚΕ.Σ.Α.Ν.- Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου η ομάδα ανέλαβε ενεργό δράση και το 2001, απέκτησε θεσμική μορφή: Σύλλογος Εθελοντών στην Πρόληψη «Η Ομάδα».

3 Στόχος των δράσεων και των παρεμβάσεων του Συλλόγου είναι η Αγωγή και Προαγωγή της Υγείας του πληθυσμού της πόλης μας μέσα από τη διάδοση της πρωτογενούς πρόληψης.

4 Κύριες δράσεις του Συλλόγου Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα": Υλοποίηση σε συνεργασία με το ΚΕΣΑΝ βιωματικών σεμιναρίων για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Συνεργασίες με τοπικούς κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς φορείς όλων των βαθμίδων. Εισηγήσεις και ανακοινώσεις σε συνέδρια. Δημοσιεύσεις άρθρων. Ραδιοφωνικές εκπομπές. Διοργάνωση εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού. Διοργάνωση ημερίδων. Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών. Επιμορφωτικά σεμινάρια μελών.

5 Χ ΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ : ΓΕΦΥΡΑ ΠΕΤΑΛΟΕΙΔΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ Σ ΜΠΩΚΟΥ, 26/06/2011.

6

7 Χ ΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ : ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΙΟΥ Υ ΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ Σ ΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ, 26/06/2012.

8

9 Ε ΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

10 Τρόποι επικοινωνίας Τηλ. : 2810313222 (ΚΕ.Σ.Α.Ν.- Κέντρο Πρόληψης) Email: sillogos.i.omada@gmail.comsillogos.i.omada@gmail.com Facebook: Σύλλογος εθελοντών στην πρόληψη "Η ΟΜΑΔΑ"

11


Κατέβασμα ppt "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ «Η ΟΜΑΔΑ» Αλατζόγλου Μαρία, πρόεδρος Συλλόγου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google