Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ένας άντρας από το St. Louis πήγαινε στη δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά άκουσε ένα ‘μπαμ'. Νόμιζε ότι έσκασε ένα λάστιχο, αν και το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ένας άντρας από το St. Louis πήγαινε στη δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά άκουσε ένα ‘μπαμ'. Νόμιζε ότι έσκασε ένα λάστιχο, αν και το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ένας άντρας από το St. Louis πήγαινε στη δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά άκουσε ένα ‘μπαμ'. Νόμιζε ότι έσκασε ένα λάστιχο, αν και το αυτοκίνητο έτρεχε κανονικά. Αφού σταμάτησε, έλεγξε τα λάστιχά του και είδε ότι δεν είχαν πρόβλημα. Τότε άνοιξε το καπό της μηχανής για να επιθεωρήσει την κατάσταση.

3 Προτού ανοίξει εντελώς το καπό, αναπήδησε προς τα πίσω σε κατάσταση σοκ και χτύπησε το κεφάλι το στο μισάνοιχτο καπό, χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που έβλεπε!

4 Κανείς δεν θα το πιστέψει! Σίγουρα δε θα το πιστεύατε κι εσείς! Ευτυχώς, ένας συνάδελφός του τον αναγνώρισε ενώ πλησίαζε και σταμάτησε για να του προσφέρει βοήθεια..

5

6

7

8

9

10 Σίγουρα, ένα τέτοιο περιστατικό δικαιολογεί μια αργοπορημένη άφιξη στη δουλειά!

11 hosted on www.clickhere.grwww.clickhere.gr


Κατέβασμα ppt "Ένας άντρας από το St. Louis πήγαινε στη δουλειά του από τον αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά άκουσε ένα ‘μπαμ'. Νόμιζε ότι έσκασε ένα λάστιχο, αν και το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google