Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βουκολικός τύπος της εικόνας της γέννησης Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της. Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βουκολικός τύπος της εικόνας της γέννησης Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της. Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Βουκολικός τύπος της εικόνας της γέννησης Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της. Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της. Το βρέφος πλαγιάζει δίπλα της στη φάτνη. Το βρέφος πλαγιάζει δίπλα της στη φάτνη. Ο Ιωσήφ συζητά με τους βοσκούς. Του ιστορούν το θάυμα με τον άγγελο. Ο Ιωσήφ συζητά με τους βοσκούς. Του ιστορούν το θάυμα με τον άγγελο. Δίπλα στη φάτνη υπάρχουν δύο ζώα. Δίπλα στη φάτνη υπάρχουν δύο ζώα.

3 Αυτοκρατορικός τύπος της εικόνας της γέννησης Αρχοντικό στοιχείο. Αρχοντικό στοιχείο. Η προσκύνηση γίνεται σε παλάτι. Η προσκύνηση γίνεται σε παλάτι. Λευκοντυμένοι άγγελοι φρουρούνε την Παναγία και το Χριστό. Λευκοντυμένοι άγγελοι φρουρούνε την Παναγία και το Χριστό. Οι μάγοι υποκλίνονται και προσκυνούν Οι μάγοι υποκλίνονται και προσκυνούν Τους ακολουθούν χριστιανές παρθένες. Τους ακολουθούν χριστιανές παρθένες. Άγιοι κρατούν κορόνες. Άγιοι κρατούν κορόνες.

4 Η εικόνα της γέννησης του Χριστού μετά τον 11ο αιώνα Το σπήλαιο βρίσκεται στο κέντρο. Το σπήλαιο βρίσκεται στο κέντρο. Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και το βρέφος βρίσκεται στη φάτνη με τα ζώα. Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και το βρέφος βρίσκεται στη φάτνη με τα ζώα. Οι μάγοι έρχονται καβάλα σε άλογα. Οι μάγοι έρχονται καβάλα σε άλογα. Οι άγγελοι εμφανίζονατι στους βοσκούς. Οι άγγελοι εμφανίζονατι στους βοσκούς. Ο Ιωσήφ συζητά με τους βοσκούς. Ο Ιωσήφ συζητά με τους βοσκούς.

5 Τοποθετήστε εικόνες σε κάθε ομάδα Βουκολικός τύπος Αυτοκρατορικός τύπος Τύπος μετά τον 11ο αι.


Κατέβασμα ppt "Βουκολικός τύπος της εικόνας της γέννησης Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της. Η Παναγία είναι πλαγιασμένη και ακουμπά στο χέρι της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google