Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δημιουργία Καλδέρας. Καλδέρα Ηφαιστείου Η Καλδέρα, το μεγάλο βύθισμα στο κέντρο του ηφαιστείου, προκαλείται όταν μετά από μεγάλη έκρηξη ο θάλαμος των.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δημιουργία Καλδέρας. Καλδέρα Ηφαιστείου Η Καλδέρα, το μεγάλο βύθισμα στο κέντρο του ηφαιστείου, προκαλείται όταν μετά από μεγάλη έκρηξη ο θάλαμος των."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δημιουργία Καλδέρας

2 Καλδέρα Ηφαιστείου Η Καλδέρα, το μεγάλο βύθισμα στο κέντρο του ηφαιστείου, προκαλείται όταν μετά από μεγάλη έκρηξη ο θάλαμος των ηφαιστειακών υλικών που βρίσκεται κάτω από το ηφαίστειο αδειάσει εντελώς και στη συνέχεια καταρρεύσει εξαιτίας του βάρους των υλικών που τον σκεπάζουν.

3 Εκρήξεις ηφαιστείων Η καλδέρα του ηφαιστείου μπορεί να γεμίσει από το νερό της βροχής και να δημιουργήσει μια λίμνη, ή από το νερό της θάλασσας οπότε, από τη μετακίνηση του θαλασσινού νερού, προκαλείται τσουνάμι.


Κατέβασμα ppt "Δημιουργία Καλδέρας. Καλδέρα Ηφαιστείου Η Καλδέρα, το μεγάλο βύθισμα στο κέντρο του ηφαιστείου, προκαλείται όταν μετά από μεγάλη έκρηξη ο θάλαμος των."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google