Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ενας δεινοσαυρος στο μπαλκονι μου. Καμαρα Αυτή ηταν η πρωτη σταση που εκανε ο Σαυρος με τον μικρο Γιαννη.Η Καμαρα χτιστηκε το 305μ.Χ.Σημερα υπαρχουν 2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ενας δεινοσαυρος στο μπαλκονι μου. Καμαρα Αυτή ηταν η πρωτη σταση που εκανε ο Σαυρος με τον μικρο Γιαννη.Η Καμαρα χτιστηκε το 305μ.Χ.Σημερα υπαρχουν 2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ενας δεινοσαυρος στο μπαλκονι μου

2 Καμαρα Αυτή ηταν η πρωτη σταση που εκανε ο Σαυρος με τον μικρο Γιαννη.Η Καμαρα χτιστηκε το 305μ.Χ.Σημερα υπαρχουν 2 πεσσοι ενώ παλιοτερα υπηρχαν 4. Αυτή ηταν η πρωτη σταση που εκανε ο Σαυρος με τον μικρο Γιαννη.Η Καμαρα χτιστηκε το 305μ.Χ.Σημερα υπαρχουν 2 πεσσοι ενώ παλιοτερα υπηρχαν 4.

3 Ροτοντα Αυτή ηταν η δευτερη τους σταση.Και οι δυο τους θαυμαζαν αυτό το μνημειο.Χτιστικε από τον Γαλεριο και προοριζοταν για μαυσωλειο του, ονομαστηκε ετσι από το κυκλικο της σχημα. Σημερα λειτουργει ως μουσειο. Αυτή ηταν η δευτερη τους σταση.Και οι δυο τους θαυμαζαν αυτό το μνημειο.Χτιστικε από τον Γαλεριο και προοριζοταν για μαυσωλειο του, ονομαστηκε ετσι από το κυκλικο της σχημα. Σημερα λειτουργει ως μουσειο.

4 Το γλυπτο του Ζογγολοπουλου Αυτή ηταν η τριτη σταση τους.Ο Γιαννης θαυμαζε τη θεα και ο Σαυρος ένα αυτοκινητο.Χτιστηκε για την ΔΕΘ. Αυτή ηταν η τριτη σταση τους.Ο Γιαννης θαυμαζε τη θεα και ο Σαυρος ένα αυτοκινητο.Χτιστηκε για την ΔΕΘ.

5 Πλατεια Ναυαρινου Την τεταρτη τους σταση την εκαναν σε μια πλατεια.Την πλατεια του Ναυαρινου. Ενας πεζοδρομος με τοσα πολλα μαγαζια και με πολύ κοσμο. Την τεταρτη τους σταση την εκαναν σε μια πλατεια.Την πλατεια του Ναυαρινου. Ενας πεζοδρομος με τοσα πολλα μαγαζια και με πολύ κοσμο.

6 Αγια Σοφια Στη τεταρτη τους σταση επισκεφθηκαν την Αγια Σοφια της Θεσσαλονικης.Μια από τις παλαιοτερες εκκλησιες της πολης που κτιστικε τον 8 ο αιωνα και που λειτουργει εως σημερα. Στη τεταρτη τους σταση επισκεφθηκαν την Αγια Σοφια της Θεσσαλονικης.Μια από τις παλαιοτερες εκκλησιες της πολης που κτιστικε τον 8 ο αιωνα και που λειτουργει εως σημερα.

7 Μπεζεστενι Η επομενη σταση τους ηταν το Μπεζεστενι. Η παλια σκεπαστη αγορα που ηταν το κεντρο του εμπορικου κοσμου, με πολλα επαγγελματα Η επομενη σταση τους ηταν το Μπεζεστενι. Η παλια σκεπαστη αγορα που ηταν το κεντρο του εμπορικου κοσμου, με πολλα επαγγελματα

8 Εστιατοριο Ολυμπος-Ναουσα Αυτη ηταν η τελευταια σταση τους.Ανοιξε το 1926 και εκλεισε το 1994. Βρισκοταν στη διευθυνση Λεωφορος Νικης 5 στη Θεσσαλονικη. Αυτη ηταν η τελευταια σταση τους.Ανοιξε το 1926 και εκλεισε το 1994. Βρισκοταν στη διευθυνση Λεωφορος Νικης 5 στη Θεσσαλονικη.

9 Μαρακι Σας ευχαριστω για την προσοχη σας!!!!!!! Σας ευχαριστω για την προσοχη σας!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "Ενας δεινοσαυρος στο μπαλκονι μου. Καμαρα Αυτή ηταν η πρωτη σταση που εκανε ο Σαυρος με τον μικρο Γιαννη.Η Καμαρα χτιστηκε το 305μ.Χ.Σημερα υπαρχουν 2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google