Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ

2 Ποιο είναι το ονομά του και πόσο χρονών είναι;
Το αγαπημένο μου ζώο είναι ένας σκύλος, που τον λένε Τζάκ. Είναι ένα καθαρόαιμο μπόξερ. Την περασμένη εβδομάδα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που τον έχουμε σπίτι.

3 Πότε και πώς τον αποκτήσαμε;
Τότε ήταν που τον άκουσα να γαβγίζει δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών. Ήταν ένα αβοήθητο κουταβάκι που έτρεμε από το κρύο. Αμέσως κατάλαβα ότι με είχε ανάγκη. Οι γονείς μου πάλι είχαν άλλη γνώμη. Εγώ όμως κατάφερα να τους πείσω με την υπόσχεση ότι θα τον φροντίζω όσο περισσότερο μπορώ!

4 Πώς είναι; Όταν τον πρωτοσυνάντησα, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το χρώμα του από την σκόνη. Όταν τον έπλυνα κατάλαβα πόσο όμορφος ήταν. ‘Εχει μπλέ ματάκια, μαύρη μουσούδα και το σώμα του έχει χρώμα μελί με δύο, τρείς άσπρες βούλες.

5 Πώς περνάμε μαζί του; Με τον Τζάκ περνάμε πολλές ώρες μαζί. Όταν διαβάζω κάθεται στα πόδια μου και μου κάνει παρέα. Όταν τελειώνω τα μαθήματά μου, βγαίνουμε στην αυλή και παίζουμε κυνηγητό. Άλλες φορές παίζουμε και μπάλα. Αυτό όμως που μου αρέσει περισσότερο είναι οι βόλτες μας στην παραλία.

6 Ένα σημαντικό περιστατικό!
Ένα περιστατικό που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ ήταν όταν μια φορά χάθηκε στην παραλία και τον έψαχνα 3 ώρες. Την ώρα που εγώ χάζευα τα κύμματα αυτός βρήκε ένα άλλο σκυλί και το ακουλούθησε μέχρι το σπίτι του. Για καλή μου τύχη ο ιδιοκτήτης του άλλου σκυλιού τον βρήκε και από το καρτελάκι που φορούσε στο λαιμό βρήκε το τηλεφωνό μου και μου τον έφερε σπίτι.

7 Σκέψεις και συναισθήματα.
Η περιπέτεια αυτή με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ τον αγαπώ. Νοιάζομαι τόσο πολύ για αυτόν που τον θεωρώ μέλος της οικογένειας μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος!


Κατέβασμα ppt "Το ζώο που αγαπώ! Ο Τζάκ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google