Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κανόνες Εργαστηρίου. Κατ’ αρχάς αναζητάμε το όνομά μας στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται απέναντι από το κυλικείο του Β’ κτιρίου. Σημειώνουμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κανόνες Εργαστηρίου. Κατ’ αρχάς αναζητάμε το όνομά μας στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται απέναντι από το κυλικείο του Β’ κτιρίου. Σημειώνουμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κανόνες Εργαστηρίου

2 Κατ’ αρχάς αναζητάμε το όνομά μας στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται απέναντι από το κυλικείο του Β’ κτιρίου. Σημειώνουμε το Τμήμα και την ομάδα που ανήκουμε. Έστω π.χ. ότι ο φοιτητής Γιούρκας Σεϊταρίδης ανήκει στο Τμήμα 4, Ομάδα 6. Αναζητούμε στον αναρτημένο πίνακα τις ημερομηνίες που θα προσέλθει στο εργαστήριο το Τμήμα μας (κάθε Τμήμα έχει τις δικές του ημερομηνίες, και δεν προσέρχεται κάθε εβδομάδα στο εργαστήριο). Επίσης σημειώνουμε τις συγκεκριμένες ασκήσεις που θα εκτελέσει η ομάδα μας:

3

4 Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο φοιτητής Γιούρκας Σεϊταρίδης θα προσέλθει στο εργαστήριο μόνο στις 17, 31 Οκτωβρίου, 14 και 29 Νοεμβρίου. Θα εκτελέσει με την σειρά τις ασκήσεις 6, 5, 1 και 10. Ημερομηνία17/1031/1014/1129/11 Άσκηση65110 Ο φοιτητής είναι υποχρεωμένος να έχει μελετήσει την άσκηση πριν να ξεκινήσει το εργαστήριο (από το βιβλίο του κ. Βελγάκη) και να φέρει μαζί του Το εργαστηριακό του τετράδιο Χαρτί μιλιμετρέ Χάρακα Υπολογιστή τσέπης (κομπουτεράκι)

5 Ο φοιτητής πρέπει να είναι στο εργαστήριο στην ώρα του (όλα τα εργαστήρια Φυσικής Ι ξεκινούν στην 1:00 μ.μ. Σε περίπτωση που καθυστερήσει πάνω από 10 λεπτά παίρνει αυτομάτως απουσία. Στο εργαστήριο ισχύει ο κανόνας «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», δηλαδή καθόμαστε στον πάγκο που αναγράφει τον αριθμό της άσκησης μας και δεν παρενοχλούμε τις άλλες ομάδες. Σε περίπτωση που φοιτητής βρεθεί να χάνει τον χρόνο του σε άλλο πάγκο παίρνει αυτομάτως απουσία. Απαγορεύεται αυστηρώς στο εργαστήριο το κάπνισμα, η χρήση ποτών, αναψυκτικών και καφέδων, η άσκοπη χρήση των οργάνων, οι βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα όπως το σπρώξιμο ενός συναδέλφου κ.τ.λ.

6 Μόλις καθίσουμε στον πάγκο μας, τακτοποιούμε τα πανωφόρια μας στα κρεμαστάρια και τις τσάντες μας στα ράφια ούτως ώστε ο πάγκος να είναι καθαρός. Ξεκινάμε μια νέα σελίδα στο πίσω μέρος του τετραδίου με Ημερομηνία Αριθμό και τίτλο της άσκησης Ονόματα συνεργατών που είναι παρόντες δίπλα μας Σε αυτήν την σελίδα μπαίνουν τα πειραματικά δεδομένα σε πίνακες. Μετά το τέλος της άσκησης, πρέπει να μπει υπογραφή στην σελίδα αυτή από τον διδάσκοντα. Στο σπίτι ετοιμάζουμε την αναφορά της συγκεκριμένης άσκησης (σύμφωνα με τις οδηγίες στο βιβλίο του κ. Βελγάκη) στην αρχή του τετραδίου και καθαρογράφουμε τις μετρήσεις από το πίσω μέρος του τετραδίου. Εάν υπάρχουν γραφικές παραστάσεις, τις κατασκευάζουμε σε χαρτί μιλιμετρέ και τις κολλάμε στις σελίδες του τετραδίου. Η αναφορά πρέπει να είναι έτοιμη 1 εβδομάδα μετά την εκτέλεση της άσκησης και το τετράδιο παραδίνεται σε έναν από τους επιβλέποντες του εργαστηρίου. Ο διδάσκων θα σας επιστρέψει τα τετράδια στο επόμενο εργαστήριο (συνήθως τά εργαστήρια γίνονται ανά 2 εβδομάδες οπότε υπάρχει χρόνος για παραλαβή και επιστροφή τετραδίων).


Κατέβασμα ppt "Κανόνες Εργαστηρίου. Κατ’ αρχάς αναζητάμε το όνομά μας στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται απέναντι από το κυλικείο του Β’ κτιρίου. Σημειώνουμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google