Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Projects 2007 εργαστήριο Προηγμένων μΕ. Program for TLB testing Υλοποίηση προγράμματος για την μελέτη των TLBs. πέρασμα όλων των δυνατών συνδυασμών των.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Projects 2007 εργαστήριο Προηγμένων μΕ. Program for TLB testing Υλοποίηση προγράμματος για την μελέτη των TLBs. πέρασμα όλων των δυνατών συνδυασμών των."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 projects 2007 εργαστήριο Προηγμένων μΕ

2 Program for TLB testing Υλοποίηση προγράμματος για την μελέτη των TLBs. πέρασμα όλων των δυνατών συνδυασμών των γραμμικών διευθύνσεων που ορίζουν το paging? (linear addr  TLB  physical addr). Απόδοση: αριθμός hits or misses στον TLB. Στην εργασία αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν multimedia αλγόριθμοι με στόχο την μελέτη της λειτουργίας του TLB (1-2 άτομα).

3 emulator των βασικών πράξεων και μετατροπών αριθμητικών συστημάτων Στην παρούσα εργασία θα εξομοιωθεί η λειτουργία μιας αριθμητικής μηχανής σε protected mode. Να δωθεί σημασία στο Interface προς τον χρήστη. (1 άτομο).

4 Component identification program Με την χρήση assembly προγράμματος επιθυμούμε να γίνεται η αναγνώριση ενός Hardware συστήματος. Ιδιαίτερη βάση να δοθεί στην αναγνώριση της CPU, του BIOS version, του μοντέλου και του σειριακού αριθμού του σκληρού δίσκου. (1 άτομο).

5 MSCDEX driver - cdrom emulator Να γραφεί κώδικας assembly που θα υλοποιεί τον MSCDEX driver μέσω του οποίου αναγνωρίζεται η συσκευή του cdrom. Σαν επέκταση αυτής της εφαρμογής επιθυμούμε την ανάγνωση των περιεχομένων ενός cd και την εγγραφή τους στον σκληρό μας δίσκο. (2-3 άτομα)


Κατέβασμα ppt "Projects 2007 εργαστήριο Προηγμένων μΕ. Program for TLB testing Υλοποίηση προγράμματος για την μελέτη των TLBs. πέρασμα όλων των δυνατών συνδυασμών των."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google