Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Περι ΣΕΞ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Περι ΣΕΞ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Περι ΣΕΞ

2 Στο ΛΙΒΑΝΟ, οι άνδρες μπορούν να έχουν νόμιμα σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Οι σεξουαλικές σχέσεις με αρσενικά τιμωρείται με την θανατική ποινή. (Χωρίς σχόλια.)

3 (Να βάλει το χέρι μπορεί,
Στο Μπαχρέιν, ένας ιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, απαγορεύεται όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο μέσο ενός καθρέφτη. (Να βάλει το χέρι μπορεί, να κοιτάξει όχι)

4 Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός πτώματος. Αυτό ισχύει και για τους υπαλλήλους γραφείων Τελετών… Τα γεννητικά όργανα τον νεκρών πρέπει να είναι πάντοτε καλυμμένα με ένα κομμάτι ξύλο. (Ένα κομμάτι ξύλο;;;)

5 (Για ποιο κεφάλι μιλάνε;;;)
Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό... (Για ποιο κεφάλι μιλάνε;;;)

6 Στο Γκουάμ, υπάρχουν άνδρες που η μόνη τους δουλειά είναι να ταξιδεύουν ανά την χώρα και να διακορεύουν παρθένες, για αυτές τις υπηρεσίες πληρώνονται. Η αιτία: Σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ, απαγορεύεται στις παρθένες να παντρεύονται. (Λέω εγώ: Υπάρχει καλύτερη δουλειά στον πλανήτη;;;)

7 Που στο διάολο πέφτει το Γκουάμ ;;;
Στο Hong Kong, μία απατημένη γυναίκα μπορεί νόμιμα να σκοτώσει τον άπιστο σύζυγο, πρέπει όμως να το κάνει με τα χέρια της. Αντίθετα η άπιστη σύζυγος μπορεί να δολοφονηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τον απατημένο σύζυγο. (Ίσες ευκαιρίες;;;) Που στο διάολο πέφτει το Γκουάμ ;;;

8 Μήπως χρειάζεται να δώσω εξετάσεις για την δουλειά στο Γκουάμ ;;;
Στο Liverpool, Αγγλία, ο νόμος επιτρέπει στις πωλήτριες να κάνουν τόπλες, μόνο όμως σε μαγαζιά που πουλάνε χρυσόψαρα. (Τσαχπίνικα ψαράκια!!!) Μήπως χρειάζεται να δώσω εξετάσεις για την δουλειά στο Γκουάμ ;;;

9 Στο Κάλι, στη Κολομβία, Μία γυναίκα μπορεί να έχει σχέσεις μόνο με τον σύζυγο της, την πρώτη όμως φορά πρέπει να είναι παρούσα στο δωμάτιο και η μητέρα της για να βεβαιώσει την πράξη (Φαντάζεσαι να έχεις σχέσεις και να σε βλέπει η πεθερά σου;;;) Δεν μπορώ να ξεχάσω το Γκουάμ

10 (Επιπλέον η δουλειά στο Γκουάμ αμείβεται!)
Στη Σάντα Κρουζ στη Βολιβία, Είναι παράνομο για έναν άνδρα να διατηρεί σχέσεις ταυτόχρονα με μάνα και κόρη. (Επιπλέον η δουλειά στο Γκουάμ αμείβεται!)

11 (Ακόμα σκέφτομαι το Γκουάμ.. Μήπως να στείλω ένα βιογραφικό;;;)
Στο Maryland, Η.Π.Α., Τα προφυλακτικά πωλούνται σε μηχανές μόνο στα καταστήματα όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στο ίδιο κατάστημα. (Χωρίς σχόλια, από αμερικανάκια τι να περιμένεις!;) (Ακόμα σκέφτομαι το Γκουάμ.. Μήπως να στείλω ένα βιογραφικό;;;)

12 ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πωλείται διαμέρισμα σε τιμή ευκαιρίας λόγω αλλαγής τόπου εργασίας, δεκτή ανταλλαγή με καλύβα στο ΓΚΟΥΑΜ


Κατέβασμα ppt "Περι ΣΕΞ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google