Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤ) Πίστες, Φόρμουλα 1 2011 1.Αυστραλία, Μελβούρνη, 25-27 Μάρτιου Μήκος πίστας 5.303m.Σιρκουί (αγώνας) απαιτητικό στα φρένα και σχετικά γρήγορο. Ενδεικτική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤ) Πίστες, Φόρμουλα 1 2011 1.Αυστραλία, Μελβούρνη, 25-27 Μάρτιου Μήκος πίστας 5.303m.Σιρκουί (αγώνας) απαιτητικό στα φρένα και σχετικά γρήγορο. Ενδεικτική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΤ) Πίστες, Φόρμουλα Αυστραλία, Μελβούρνη, Μάρτιου Μήκος πίστας 5.303m.Σιρκουί (αγώνας) απαιτητικό στα φρένα και σχετικά γρήγορο. Ενδεικτική ταχύτητα 305 km/h.

2 2.Μαλαισία, Κουάλα Λουμπούρ, 8-10 Απριλίου Πίστα δύσκολη για οδηγούς και μηχανικούς. Κλειστές στροφές που διαδέχονται τις μεγάλες ευθείες. Δύσκολο κλίμα της Μαλαισίας με ζέστη και βροχή.

3 3.Κίνα, Σαγκάη, Απριλίου Η πίστα με την μεγαλύτερη κερκίδα, θεατών. Μεγάλες ταχύτητες της τάξης των 317 χλμ/ώρα

4 4.Τουρκία, Κωνσταντινούπολη, 6-8 Μαΐου Τα μονοθέσια στην πίστα αυτή γυρίζουν με αντίστροφη φορά από τους δείκτες του ρολογιού, όπως συμβαίνει και στην πίστα της Βραζιλίας.

5 5.Ισπανία, Καταλονία, Μαΐου Χαρακτηριστικό της πίστας είναι η καταπόνηση των ελαστικών ειδικά του εμπρός αριστερού. Εδώ διεξάγονται οι επίσημες δοκιμές πριν αρχίσουν οι αγώνες.

6 6.Μονακό, Μόντε Κάρλο, Μαΐου Συγκεντρώνει πολλούς διάσημους θεατές από τους χώρους του θεάματος και της πολιτικής. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι ο αγώνας πραγματοποιείται στους δρόμους του Πριγκιπάτου.

7 7.Καναδάς, Μόντρεαλ, Ιουνίου Η πίστα εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του Είναι μια διαδρομή ιδιαίτερα απαιτητική στα φρένα αλλά και στα ελαστικά.

8 8.Ευρωπαϊκό GP, Βαλένθια, Ιουνίου Οι αγώνες της Βαλένθια πραγματοποιούνται στους δρόμους και στο λιμάνι της πόλης. Tα μονοθέσια αγγίζουν τα 315χλμ./ώρα, εξασφαλίζοντας παγκόσμια προβολή στην Ισπανία.

9 9.Μεγάλη Βρετανία, Σίλβερστον, 8-10 Ιουλίου Η πιο ιστορική πίστα, γιατί εκεί πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας στην ιστορία της Formula 1.

10 10.Γερμανία, Χοκενχάιμ, Ιουλίου Μία από τις δύο πίστες πού διαθέτει η Γερμανία. Στο Χοκενχάιμ οι πιλότοι αγγίζουν τα 326 χλμ. την ώρα.

11 11.Ουγγαρία, Βουδαπέστη, Ιουλίου Η πίστα Ουγγαρόρινγκ, διαθέτει φυσικές κερκίδες λόγω μορφολογίας εδάφους. Τα προσπεράσματα δύσκολα, οι ταχύτητες σχετικά χαμηλές.

12 12.Βέλγιο, Σπα, Αυγούστου Η μεγαλύτερη πίστα του πρωταθλήματος, 7,004 χλμ. απαιτητική πίστα, με μεγάλες ευθείες και γρήγορες στροφές. Η στροφή «Eau Rouge» μια από τις πιο θεαματικές στροφές του πρωταθλήματος.

13 13.Ιταλία, Μόντσα, 9-11 Σεπτεμβρίου Γνωστή ως ο «Ναός της ταχύτητας», ξεπερνιούνται τα 360km/h και αποτελεί τη δεύτερη πιο μεγάλη πίστα.

14 14.Σιγκαπούρη, Σεπτεμβρίου Ιδιαίτερος αγώνας, που πραγματοποιείται κάτω από το φως των 1600 προβολέων. Διεξάγεται στους δρόμους του λιμανιού της πόλης, σε μια σχετικά αργή διαδρομή.

15 15.Ιαπωνία, Σουζούκα 7-9 Οκτωβρίου Επειδή η πίστα «Σουζούκα» μοιάζει με το νούμερο 8, οι οδηγοί κινούνται στο ένα τμήμα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού και στο άλλο αντίστροφα

16 16.Κορέα, Γέοκαμ, Οκτωβρίου 400 χιλιόμετρα μακριά από τη Σεούλ. Περιλαμβάνει 18 στροφές με την τρίτη να είναι ιδιαίτερα κλειστή γεγονός που ταλαιπωρεί τους πιλότους.

17 17. Ινδία, Βομβάη, Οκτωβρίου Η Ινδία φιλοξενεί για πρώτη φορά τη φόρμουλα 1. Ενδιαφέρουσα η συμμετοχή του Ινδού Ναράι Καρθικέγιαν με τα χρώματα της Hispania Racing Team.

18 18.Άμπου Ντάμπι, Γιας Μαρίνα, Νοεμβρίου Στη «Γιας Μαρίνα» του Άμπου Ντάμπι στέφθηκε πέρσι πρωταθλητής ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Η πίστα κατατάσσεται σε μια από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος.

19 19. Βραζιλία, Σάο Πάολο, Νοεμβρίου Η πίστα Ιντερλάγκος ανάμεσα στις λίμνες είναι μοιρασμένη σε δύο μέρη με διαφορετικές απαιτήσεις για τους οδηγούς.

20 Οι πίστες περιμένουν τους …γρήγορους. Ας επικρατήσει ο καλύτερος!!!


Κατέβασμα ppt "ΣΤ) Πίστες, Φόρμουλα 1 2011 1.Αυστραλία, Μελβούρνη, 25-27 Μάρτιου Μήκος πίστας 5.303m.Σιρκουί (αγώνας) απαιτητικό στα φρένα και σχετικά γρήγορο. Ενδεικτική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google