Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης
Αμαξαρες Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης

2 Τρελά αυτοκίνητα BMW M3 είναι η σπορ έκδοση της BMW Σειράς 3, η οποία παράγεται από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW. Η πρώτη Μ3 βασίστηκε στη Σειρά 3 E30 και διατέθηκε στην αγορά το 1986 και από τότε κάθε Σειρά 3 διαθέτει έκδοση Μ. Το 2007 ξεκίνησε η διάθεση της M3 Ε92, με ισχύ 420 hp, διπλάσια από της αρχικής Μ3 η οποια φερει τον ελαφρυτερο V8 κινιτηρα στον κοσμο.

3 370 Ζ Η Νissan Motors είναι μία Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, που παλαιότερα παρήγαγε αυτοκίνητα με την επωνυμία Datsun και είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως.

4 Peugeot 106 H Peugeot είναι μια μεγάλη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, που αποτελεί τμήμα της PSA Peugeot Citroën. Η ιστορία της Peugeot ξεκινά από την κατασκευή ποδηλάτων στα τέλη του 19ου αιώνα. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Avenue de la Grande Armée, στο Παρίσι. To ελληνικό εταιρικό σλόγκαν της εταιρείας είναι: "Γιατί το αυτοκίνητο πρέπει να είναι απόλαυση".

5 Mitsubishi Η Mitsubishi είναι ένας ιαπωνικός όμιλος 200 περίπου εταιρειών που προσφέρει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και κατασκευάζει χημικά, ηλεκτρικά είδη, προϊόντα μετάλλου, πλαστικού, γυαλιού, υφασμάτων και φυσικά, αξιόπιστα επιβατηγά, σπορ και επαγγελματικά αυτοκίνητα. Διαθέτει εργοστάσια σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου και τα αυτοκίνητά της αντιπροσωπεύονται στις περισσότερες αγορές του πλανήτη.

6 ΒΜW M6

7 HONDA

8 LABORGINI

9 ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙ

10 ΝΙSSΑΝ

11 GTR

12 MAZDA Η Mazda πήρε το όνομά της από τον δημιουργό της Ζουζίρο Ματσούντα (Jujiro Matsuda), και την θεότητα Αχούρα Μάζντα (Ahura Mazda), θεότητα των αρχαίων πολιτισμών που αναπτύχθηκαν στη δυτική Ασία και εκπροσωπούσε τη σοφία, την ευστροφία και την αρμονία, έννοιες που αποτέλεσαν τα θεμέλια για την αυτοκινητοβιομηχανία Mazda.

13 Το πρώτο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 1908 από τον Χένρι Φόρντ
Το πρώτο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 1908 από τον Χένρι Φόρντ.Την αρχή έκανε στην Γαλλία, το 1769, ο Νικολά Κουνιό (Nicolas Jοseph Cugnot), δημιουργώντας το πρώτο αυτοκίνητο όχημα, ένα ατμοκινούμενο αμάξι, το fardier. Το ασταθές αυτό όχημα ανετράπη και χτύπησε σε ένα τοίχο, αποτελώντας έτσι και το πρώτο ατύχημα με αυτοκινούμενο όχημα στην ιστορία. Το 1770, ο Γερμανο-Αυστριακός εφευρέτης Ζίγκφριντ Μάρκους (Siegfried Marcus) συναρμολόγησε ένα μηχανοκίνητο αμαξίδιο.

14 Bmw BMW Σειρά 1 (τρίθυρη)
Σε μεγάλες ευθείες ή κλειστές στροφές: η εξαιρετική δυναμική στην οδήγηση επιτυγχάνεται με τους τέσσερις ή έξι κυλίνδρους, με κινητήρες βενζίνης ή diesel, με ένα από τα οκτώ χρώματα αμαξώματος και τις ζάντες των 16", 17" ή 18". Τι είναι απόλαυση για σας; Περισσότερες πληροφορίες Διαμορφώστε τη δική σας ΒMW

15 Porse kagien Στις 8 Ιουνίου 1948, το πρώτο πρωτότυπο όχημα με το λογότυπο της Porsche και κωδικό πήρε την έγκριση τύπου για παραγωγή. «Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να ψάχνω αλλά πουθενά δεν μπορούσα να βρω το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Έτσι, αποφάσισα να» δήλωσε ο Φέρι Πόρσε, αναφερόμενος στην 356 “Gmund Roadster”, την πρώτη Porsche της ιστορίας.


Κατέβασμα ppt "Κιτσας θυμιος Μυρωνας Κολιογιωργης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google