Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Project B’ Λυκείου 14/5/2014 Αυτό το πρότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αρχείο έναρξης για παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού σε μια ομάδα. Ενότητες Κάντε δεξιό κλικ σε μια διαφάνεια για να προσθέσετε ενότητες. Οι ενότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις διαφάνειές σας ή διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ πολλών συντακτών. Σημειώσεις Χρησιμοποιήστε την ενότητα Σημειώσεις για την παράδοση σημειώσεων ή για να παράσχετε πρόσθετες λεπτομέρειες για το ακροατήριο. Προβάλλετε αυτές τις σημειώσεις σε προβολή παρουσίασης κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας. Να θυμάστε το μέγεθος γραμματοσειράς (σημαντικό για άτομα με ειδικές ανάγκες, ορατότητα, βιντεοσκόπηση και ηλεκτρονική παραγωγή) Συντονισμένα χρώματα Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γραφήματα, τα διαγράμματα και τα πλαίσια κειμένου. Λάβετε υπόψη σας ότι οι συμμετέχοντες θα εκτυπώσουν σε άσπρο μαύρο ή σε αποχρώσεις του γκρι. Εκτελέστε μια δοκιμαστική εκτύπωση για να βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα είναι εντάξει, όταν εκτυπώνονται σε αμιγώς ασπρόμαυρη μορφή και σε αποχρώσεις του γκρι. Γραφικά, πίνακες και γραφήματα Διατηρήστε το απλό: Εάν είναι δυνατό, χρησιμοποιήστε ενιαία στυλ και χρώματα που δεν αποσπούν την προσοχή. Προσθέστε ετικέτες σε όλα τα γραφήματα και τους πίνακες.

2 Σκοπός: Να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα του σχολείου
Εξοικείωση των μαθητών με το περιβάλλον διαχείρισης ενός Blog Πραγματοποιήστε μια σύντομη επισκόπηση της παρουσίασης. Ππεριγράψτε το κύριο σημείο της παρουσίασης και το λόγο για τον οποίο είναι σημαντικό. Εισαγάγετε κάθε ένα από τα κύρια θέματα. Για να παρέχετε ένα χάρτη για το ακροατήριο, μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη διαφάνεια επισκόπησης σε όλη την παρουσίαση, επισημαίνοντας το συγκεκριμένο θέμα που θα συζητήσετε στη συνέχεια.

3 Το project αυτό αποτελεί προέκταση και συνέχεια του project που ξεκίνησε το Α’ τετράμηνο
Αυτή είναι μια άλλη επιλογή για διαφάνειες επισκόπησης με μεταβάσεις.

4 Η διεύθυνση μας:

5 Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα WordPress και φιλοξενείται σε Web server που παρέχει το σχολικό δίκτυο.

6 Κάθε μαθητής έχει το δικό του συνδυασμό όνομα χρήστη και κωδικό με τον οποίο μπορεί να μπαίνει από οπουδήποτε και να ενημερώνει την ιστοσελίδα.

7 Βασικός κορμός ιστοσελίδας:
Σελίδες 1 Άρθρα 2 Διάφορα πρόσθετα 3 Αυτή είναι μια άλλη επιλογή για μια διαφάνεια επισκόπησης.

8 Σελίδες: Περιλαμβάνουν μόνιμο υλικό δηλαδή πληροφορίες οι οποίες δεν αλλάζουν όπως είναι η ιστορία του σχολείου, τα στοιχεία επικοινωνίας κ.α. Τι θα μπορεί να κάνει το κοινό αφού ολοκληρωθεί αυτή η εκπαίδευση; Περιγράψτε σύντομα κάθε στόχο για τον τρόπο με τον οποίο το κοινό θα ωφεληθεί από αυτήν την παρουσίαση.

9 Άρθρα: Περιλαμβάνουν δυναμικό υλικό δηλαδή πληροφορίες οι οποίες συνεχώς προστίθενται και εμπλουτίζουν το περιεχόμενο όπως διάφορες ανακοινώσεις, αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων κ.α. Τι θα μπορεί να κάνει το κοινό αφού ολοκληρωθεί αυτή η εκπαίδευση; Περιγράψτε σύντομα κάθε στόχο για τον τρόπο με τον οποίο το κοινό θα ωφεληθεί από αυτήν την παρουσίαση.

10 Πρόσθετα: Πρόκειται για μικρά προγράμματα τρίτων κατασκευαστών τα οποία ενσωματώνονται στο wordpress όπως είναι η αντίστροφη μέτρηση για κάποιο γεγονός το οποίο ορίζουμε εμείς. Τι θα μπορεί να κάνει το κοινό αφού ολοκληρωθεί αυτή η εκπαίδευση; Περιγράψτε σύντομα κάθε στόχο για τον τρόπο με τον οποίο το κοινό θα ωφεληθεί από αυτήν την παρουσίαση.

11 στατιστικα στοιχεια Χρησιμοποιήστε μια κεφαλίδα ενότητας για κάθε θέμα, προκειμένου να υπάρχει σαφήνεια για το κοινό.

12 Μέχρι στιγμής: 34 άρθρα 19 σελίδες 16 κατηγορίες 38 φωτογραφίες
52 αρχεία στα πολυμέσα 16 συντάκτες 1 διαχειριστής Προσθήκη διαφανειών σε κάθε ενότητα θέματος εάν είναι απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων διαφανειών με πίνακες, γραφήματα και εικόνες. Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα για δείγμα πίνακας, διατάξεις γραφημάτων, εικόνων και βίντεο.

13 Προσθήκη διαφανειών σε κάθε ενότητα θέματος εάν είναι απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων διαφανειών με πίνακες, γραφήματα και εικόνες. Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα για δείγμα πίνακας, διατάξεις γραφημάτων, εικόνων και βίντεο.

14 Κατηγορία με τα περισσότερα άρθρα:
Ποικίλης ύλης (18 ) Προσθήκη διαφανειών σε κάθε ενότητα θέματος εάν είναι απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων διαφανειών με πίνακες, γραφήματα και εικόνες. Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα για δείγμα πίνακας, διατάξεις γραφημάτων, εικόνων και βίντεο.

15 Μερικοί τίτλοι από άρθρα της σελίδας:
Ψυχολογικά οφέλη της άσκησης Το γέλιο θεραπεύει… Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ο ελεύθερος Χρόνος Σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου Εκδρομή στη Νάουσα Κρατήστε το σύντομο. Κάντε το κείμενό σας όσο πιο σύντομο γίνεται για να διατηρήσετε μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς.

16 Η αρχική σελίδα όπως εμφανίζεται στο διαδίκτυο
Κρατήστε το σύντομο. Κάντε το κείμενό σας όσο πιο σύντομο γίνεται για να διατηρήσετε μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς.

17 Microsoft Διάκριση μηχανικής
Μερικές από τις φωτογραφίες που έχουμε ανεβάσει στην σελίδα μας. Η παρουσίασή σας είναι αρκετά σαφής; Σκεφθείτε να μετακινήσετε επιπλέον περιεχόμενο στο παράρτημα. Χρησιμοποιήστε διαφάνειες παραρτήματος για να αποθηκεύσετε περιεχόμενο στο οποίο ίσως θέλετε να αναφερθείτε κατά την προβολή της διαφάνειας με την ερώτηση ή το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για μελλοντική διερεύνηση από τους συμμετέχοντες. Εμπιστευτικές πληροφορίες Microsoft

18 Microsoft Διάκριση μηχανικής
Η παρουσίασή σας είναι αρκετά σαφής; Σκεφθείτε να μετακινήσετε επιπλέον περιεχόμενο στο παράρτημα. Χρησιμοποιήστε διαφάνειες παραρτήματος για να αποθηκεύσετε περιεχόμενο στο οποίο ίσως θέλετε να αναφερθείτε κατά την προβολή της διαφάνειας με την ερώτηση ή το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για μελλοντική διερεύνηση από τους συμμετέχοντες. Εμπιστευτικές πληροφορίες Microsoft

19 Microsoft Διάκριση μηχανικής
Η παρουσίασή σας είναι αρκετά σαφής; Σκεφθείτε να μετακινήσετε επιπλέον περιεχόμενο στο παράρτημα. Χρησιμοποιήστε διαφάνειες παραρτήματος για να αποθηκεύσετε περιεχόμενο στο οποίο ίσως θέλετε να αναφερθείτε κατά την προβολή της διαφάνειας με την ερώτηση ή το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για μελλοντική διερεύνηση από τους συμμετέχοντες. Εμπιστευτικές πληροφορίες Microsoft

20 Microsoft Διάκριση μηχανικής
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας! Η παρουσίασή σας είναι αρκετά σαφής; Σκεφθείτε να μετακινήσετε επιπλέον περιεχόμενο στο παράρτημα. Χρησιμοποιήστε διαφάνειες παραρτήματος για να αποθηκεύσετε περιεχόμενο στο οποίο ίσως θέλετε να αναφερθείτε κατά την προβολή της διαφάνειας με την ερώτηση ή το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο για μελλοντική διερεύνηση από τους συμμετέχοντες. Εμπιστευτικές πληροφορίες Microsoft


Κατέβασμα ppt "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google