Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

H τηλεδιάσκεψη …μπορεί να εκμηδενίσει τις αποστάσεις Το λογισμικό είναι το Microsoft Netmeeting 3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από: www.microsoft.com/downloads.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "H τηλεδιάσκεψη …μπορεί να εκμηδενίσει τις αποστάσεις Το λογισμικό είναι το Microsoft Netmeeting 3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από: www.microsoft.com/downloads."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 H τηλεδιάσκεψη …μπορεί να εκμηδενίσει τις αποστάσεις Το λογισμικό είναι το Microsoft Netmeeting 3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από: www.microsoft.com/downloads Υπάρχουν αρκετά παρόμοια λογισμικά. Αυτό είναι εύχρηστο και δωρεάν www.microsoft.com/downloads

2 Για να βελτιωθεί η ποιότητα της επικοινωνίας, καλό είναι οι απομακρυσμένοι χρήστες να χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό

3 •Γράφετε τη διεύθυνση IP στον κατάλληλο χώρο και πατήστε “Place Call” •Η κλήση τερματίζεται με το “End Call” •Αρχίζετε να βλέπετε το video που θέλετε να στείλετε το “Start Video” •Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο από το “Adjust Audio Volume” Βήματα

4 Μπορείτε να δείτε του παραλήπτη την οθόνη πατώντας “View Participant List”

5 Μόλις πατήσετε το κουμπί “Place a Call” θα ανοίξει το σχετικό παράθυρο. Ένα παρόμοιο παράθυρο θα ανοίξει στην οθόνη του παραλήπτη, ρωτώντας αν αποδέχεται την κλήση.

6 Μόλις ο απομακρυσμένος παραλήπτης αποδεκτεί την κλήση, ο ένας βλέπει το πρόσωπο του άλλου στην οθόνη

7 Πατώντας το κουμπί “Chat” μπορείτε να αρχίσετε μία συνομιλία. Πατώντας το κουμπί “Send Message” στέλνετε το κείμενο που δακτυλογραφήσατε

8 Περιμένετε την απάντηση…

9 Η συνομιλία μπορεί να αποβεί σωτήρια, όταν υπάρχουν προβλήματα ήχου

10 Ρυθμίσεις Πάτε στο μενού “Options” για να μεταβάλλετε τις ρυθμίσεις Στο κουμπί “General” θα βρείτε πληροφορίες για τον χρήστη, εφόσον είναι καταχωρημένος σε κατάλογο Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που συνδέεστε με το διαδίκτυο πατώντας το κουμπί “Network Bandwidth”.

11 Προβείτε στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Μπορείτε να επιβραδύνετε την ταχύτητα, αν η ποιότητα σύνδεσης είναι κακή

12 Στο κουμπί “Audio” τσεκάρετε το “full-duplex” Αν διαλέξετε το κουμπί “Tuning Wizard” θα μπορείτε να ξαναρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του ήχου

13 Μερικές φορές ενδείκνυται να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας και της αντίθεσης Στο Video Quality η ένδειξη “faster” ταιριάζει και για αργές συνδέσεις.

14 Δεν μένει παρά να δοκιμάσετε. Καλή τύχη


Κατέβασμα ppt "H τηλεδιάσκεψη …μπορεί να εκμηδενίσει τις αποστάσεις Το λογισμικό είναι το Microsoft Netmeeting 3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από: www.microsoft.com/downloads."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google