Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Runner Delivery Services

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Runner Delivery Services"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Runner Delivery Services

2 Τί είναι το Runner Delivery Service
To Runner Delivery Contact Center είναι μια ολοκληρωμένη οικογένεια χρηστικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που θέλουν να έχουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών.

3 Σύγκριση Κατάστημα VS Runner
1 γραμμή αναμονής. αναμονές σε αυτόματη ουρά με μουσική. 1 με 2 γραμμές απάντησης. 12 ταυτόχρονες παραγγελίες Συνήθως απλή τηλεφωνική συσκευή και απλές συσκευές κινητών. Ψηφιακή τεχνολογία & ακουστικά με μόνωση ήχου. Θόρυβος καταστήματος Επαγγελματίες τηλεφωνητές

4 Επιπλέον υπηρεσίες παραγελιοληψίας που παρέχουμε.
4. Online παραγγελία. Μέσω απλής φόρμας και όχι eshop με φωτογραφίες ξένων προιόντων. Απλά και γρήγορα. 3. Skype Ο πελάτης μπορεί να καλέσει δωρεάν μέσω skype με απλή κλήση ή ακόμη και με videoκλήση. 2. CHAT order. Ο πελάτης συνομιλεί live μέσω chat δίνοντας την παραγγελία. Ιδιαίτερα χρηστικό και φιλικό στη νέα γενιά. Η υπηρεσία εμπνέει περισσότερη ασφάλεια επικοινωνίας έναντι την απλής online παραγγελίας. 1. Call me Back Ο πελάτης πληκτρολογεί το τηλέφωνο του και τον καλούμε πίσω άμεσα για παραγγελία στην περίπτωση λ.χ. που δεν έχει μονάδες στο κινητό του.

5 Διαχείρηση παραπόνων. Οι περισσότεροι πιστέουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τα παράπονα. Στην πραγματικότητα το 95% των πελατών δεν κάνει παράπονα. Απλά δεν ξαναπαραγγέλνει.

6 Πόλλοι πιστεύουν ότι Εμείς παρέχουμε
Έχω τους delivery που απαντούν στα τηλέφωνα. Μπορώ και το διαχειρίζομαι μόνος μου. Έχω πρόγραμμα POS Εκπαιδευμένοι τηλεφωνητές Διαχείριση παραπόνων. Αυτόματη αποστολή SMS στον πελάτη. Ηχογράφηση κλήσεων. After care service. Εύρεση παραγγελίας από τον πελάτη, από το σπίτι του.

7 Αναβαθμίστε την εικόνα του delivery!
Χωρίς να αλλάξετε αριθμό κλήσης! Αυτόματη εκτύπωση στο κατάστημα σε 4’’ sec όπου και αν είστε στη Ελλάδα. Online εφαρμογή παρακολούθησης του delivery από το κατάστημα, από το κινητό σας, το σπίτι σας… Ακολουθώντας ποιότητα ISO με απάντηση στα 7’’ σε κάθε πελάτη κατά μέσο όρο.

8 Επιλέξτε ένα από τα πακέτα Runner Delivery.
(από σταθερό) , ,


Κατέβασμα ppt "Runner Delivery Services"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google