Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Runner Delivery Services © Runner delivery. www.runner-delivery.com.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Runner Delivery Services © Runner delivery. www.runner-delivery.com."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Runner Delivery Services © Runner delivery. www.runner-delivery.com

2 Τί είναι το Runner Delivery Service To Runner Delivery Contact Center είναι μια ολοκληρωμένη οικογένεια χρηστικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που θέλουν να έχουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών.

3 Σύγκριση Κατάστημα VS Runner 1 με 2 γραμμές απάντησης. 12 ταυτόχρονες παραγγελίες 1 γραμμή αναμονής. 10.000 αναμονές σε αυτόματη ουρά με μουσική. Θόρυβος καταστήματος Επαγγελματίες τηλεφωνητές Συνήθως απλή τηλεφωνική συσκευή και απλές συσκευές κινητών. Ψηφιακή τεχνολογία & ακουστικά με μόνωση ήχου.

4 Επιπλέον υπηρεσίες παραγελιοληψίας που παρέχουμε. 1. Call me Back Ο πελάτης πληκτρολογεί το τηλέφωνο του και τον καλούμε πίσω άμεσα για παραγγελία στην περίπτωση λ.χ. που δεν έχει μονάδες στο κινητό του. 2. CHAT order. Ο πελάτης συνομιλεί live μέσω chat δίνοντας την παραγγελία. Ιδιαίτερα χρηστικό και φιλικό στη νέα γενιά. Η υπηρεσία εμπνέει περισσότερη ασφάλεια επικοινωνίας έναντι την απλής online παραγγελίας. 3. Skype Ο πελάτης μπορεί να καλέσει δωρεάν μέσω skype με απλή κλήση ή ακόμη και με videoκλήση. 4. Online παραγγελία. Μέσω απλής φόρμας και όχι eshop με φωτογραφίες ξένων προιόντων. Απλά και γρήγορα.

5 Διαχείρηση παραπόνων. Οι περισσότεροι πιστέουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τα παράπονα. Στην πραγματικότητα το 95% των πελατών δεν κάνει παράπονα. Απλά δεν ξαναπαραγγέλνει.

6 Πόλλοι πιστεύουν ότι Έχω τους delivery που απαντούν στα τηλέφωνα. Μπορώ και το διαχειρίζομαι μόνος μου. Έχω πρόγραμμα POS Εκπαιδευμένοι τηλεφωνητές Διαχείριση παραπόνων. Αυτόματη αποστολή SMS στον πελάτη. Ηχογράφηση κλήσεων. After care service. Εύρεση παραγγελίας από τον πελάτη, από το σπίτι του. Εμείς παρέχουμε

7 Χωρίς να αλλάξετε αριθμό κλήσης! Αυτόματη εκτύπωση στο κατάστημα σε 4’’ sec όπου και αν είστε στη Ελλάδα. Online εφαρμογή παρακολούθησης του delivery από το κατάστημα, από το κινητό σας, το σπίτι σας… Ακολουθώντας ποιότητα ISO με απάντηση στα 7’’ σε κάθε πελάτη κατά μέσο όρο. Αναβαθμίστε την εικόνα του delivery!

8 Επιλέξτε ένα από τα πακέτα Runner Delivery. www.runner-delivery.com 8008481014 (από σταθερό) 2117704018, 2312203071, 2415008007


Κατέβασμα ppt "Runner Delivery Services © Runner delivery. www.runner-delivery.com."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google