Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ADITnetwork Καλώς ήρθατε στην ADIT Network Ένας νέος τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας !

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ADITnetwork Καλώς ήρθατε στην ADIT Network Ένας νέος τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας !"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ADITnetwork Καλώς ήρθατε στην ADIT Network Ένας νέος τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας !

2 ADITnetwork Δήλωση Γνωστοποίησης Εισοδημάτων 2013 •Τα κέρδη που χρησιμοποιούνται ως παραδείγματα σε κάθε παρουσίαση της ADITnetwork ή άλλων θυγατρικών που ήδη συμμετέχουν στην ADITnetwork, δεν είναι κατ 'ανάγκην αντιπροσωπευτικά του εισοδήματος, ότι ένας συνεργάτης ADITnetwork μπορεί ή θα κερδίσει με τη συμμετοχή του στο Σχέδιο Αποζημίωσης ADITnetwork, αλλά απλώς χρησιμοποιούνται ως παραδείγματα. • Τα στοιχεία αυτά δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως εγγυήσεις ή τις προβλέψεις των πραγματικών κερδών ή των κερδών σας. Οποιαδήποτε εκπροσώπηση ή εγγύηση των κερδών θα ήταν παραπλανητική. •H επιτυχία με την ADITnetwork προκύπτει μόνο από τις επιτυχημένες προσπάθειες των πωλήσεων, οι οποίες απαιτούν δουλειά, επιμέλεια, και άξια ηγεσία. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από το πόσο αποτελεσματικά θα ασκηθούν αυτές τις ιδιότητες. “Η τύχη είναι ένα μέρισμα από τον ιδρώτα. Όσο περισσότερο ιδρώνετε, τόσο πιο πολλά μερίσματα ( ΤΥΧΗ ) μπορείτε να κερδίσετε ” Ray Kroc

3 Ποια είναι η ADITnetwork και τι έχει να προσφέρει? Η ADITnetwork είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα διαφήμισης, η οποία παρέχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Υπηρεσίες, τις οποίες οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται απελπισμένα. Με καταπληκτική Ηγεσία και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μακροπρόθεσμο ΟΡΑΜΑ, Η ADITnetwork έχει δημιουργήσει μια από τις πιο συναρπαστικές ευκαιρίες για τα άτομα που θα εμπλακούν άμεσα στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία της διαφήμισης. Η ADITnetwork Η ADITnetwork είναι εδώ για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες στην επίτευξη των οικονομικών στόχων τους, σε όλο τον κόσμο!

4 Παγκόσμιες Επιχειρηματικές Δραστηριότητες : MetroTower 1, Burnaby, B.C. Canada Office Άποψη από τα γραφεία της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ ADITnetwork Στις 18 Μαΐου 2012 η ADITnetwork επισήμως ξεκινά την λειτουργία της στην πόλη Burnaby B.C., στον Καναδά. Το Γραφείο αυτό είναι κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση της Βόρειας Αμερικανικής αγοράς τόσο για τις πωλήσεις όσο και για την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά επίσης στεγάζει και μέρος του τμήματος πληροφορικής για Υποστήριξη 24/7 στο Web. ADITnetwork Στις 18 Αυγούστου 2012 η ADITnetwork άνοιξε νέα εταιρική έδρα στο Χόνγκ Κόνγκ όπου βρίσκεται η διοίκηση της εταιρείας οι Οικονομικές Υπηρεσίες, οι Νομικές Υπηρεσίες, η Εξυπηρέτηση Πελατών και το τμήμα Διαφήμισης Στις 16 Αυγούστου 2012 αποφασίστηκε στα γραφεία της εταιρείας στο Χόνγκ Κόνγκ η Παγκόσμια Επέκταση της Εταιρείας έγινε συνάντηση με 7 Αμερικάνικες Θυγατρικές εταιρείες για να συμβάλουν στην επίσημη έναρξη της Adit Network στις ΗΠΑ! Εγκαίνια Πρώτου Υποκαταστήματος της ADITnetwork σε ΗΠΑ τέλος 2012 Η ADITnetwork έχει υποκατάστημα στην πόλη Σένζεν, όπου είναι η έδρα του Χρυσού Οδηγού, όπου οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις παρέχουν μειωμένες τιμές στα μέλη. ADITnetwork έχει ήδη στο δυναμικό της πάνω από 70000 Μέλη Συνεργάτες σε όλη την Ανατολική Ασία, Καναδά, ΗΠΑ και λίγους στον υπόλοιπο κόσμο. Στις 31 Δεκεμβρίου 2012 η ADITnetwork έχει ήδη στο δυναμικό της πάνω από 70000 Μέλη Συνεργάτες σε όλη την Ανατολική Ασία, Καναδά, ΗΠΑ και λίγους στον υπόλοιπο κόσμο.

5 Επιχειρηματική Ιδέα Κατάλληλη Στιγμή Η ταχύτητα του Internet μας επιτρέπει να χτίσουμε αποτελεσματικές πλατφόρμες διαφήμισης για όλα τα κοινωνικά στρώματα με θετικά αποτελέσματα τα οποία φαίνονται άμεσα. Τοπικά Γραφεία Η ADITnetwork Η ADITnetwork είναι μία παγκόσμια επιχείρηση που έχει μέλη πολλούς επιχειρηματικούς συνεργάτες και σύντομα θα έχει παρουσία σε κάθε μέρος του κόσμου. Αύξηση Καταναλωτών Εξάπλωση σε όλα τα μέρη του κόσμου και σύντομα θα έχει την αμέριστη υποστήριξη από καταναλωτές και από εμπορικές επιχειρήσεις. Μοιραστείτε τον Πλούτο ADITnetwork ADITnetwork. Όλα τα μέλη της ADITnetwork μπορούν να μοιραστούν έως και το 75% από τα έσοδα της εταιρείας. Κάθε μέλος έχει την ίδια ευκαιρία με τους υπόλοιπους να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να έχουν επιτυχία με την ADITnetwork.

6 INTERNET MARKETING Προβλέπεται ότι στο εγγύς μέλλον πάνω από το 60% των διαφημίσεων θα γίνεται Online! (Το ακόλουθο γράφημα δείχνει τα κέρδη ανά δευτερόλεπτο από τις 5 κορυφαίες ιστοσελίδες )

7 Που είναι η Ευκαιρία? Σύμφωνα με το διάγραμμα είναι σαφή τα διαφημιστικά έσοδα ! Everything else Others Ads Revenue Ads Revenue 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2001-2009 $ 20B $ 18B $ 16B $ 14B $ 12B $ 10B $ 8B $ 6B $ 4B $ 2B $ 0B

8 Η απόφαση είναι δική σας ΑΥΞΗΣΗ Δύο μεγάλες αλλαγές στην διαφήμιση: 1. Σοβαρή ΜΕΙΩΣΗ της έντυπης διαφήμισης 2. Ραγδαία ΑΥΞΗΣΗ της Online ψηφιακής διαφήμισης ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ?!

9 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ! 2010 $30 Billion $10.6 Billion 2007 Scale of Internet Ads Market Η OnLine διαφήμιση στην ΚΙΝΑ από το 2004 έως 2013 $22.6 Billion 2009 2010 Για πρώτη φορά στην ιστορία η OnLine διαφήμιση ξεπερνά την παραδοσιακή μορφή διαφήμισης Είναι μία OnLine πηγή μεγάλου κέρδους !

10 ADITnetwork’s αναπτυξιακό σχέδιο Να οικοδομήσουμε μία παγκοσμίου κλάσης διαφημιστική εταιρία του Internet Τρείς πλατφόρμες διαφήμισης που θα δημιουργήσουν ατελείωτα κέρδη στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις. ADITnetwork Δημιουργούμε μία παγκόσμια αγορά καταναλωτικών αγαθών που θα φέρνει συνεχόμενα κέρδη σε εμπόρους και συνεργάτες της ADITnetwork. Κατάλογο Χρυσού Οδηγού Δημιουργούμε Παγκόσμιο ιντερνετικό Κατάλογο Χρυσού Οδηγού που θα αποφέρει τεράστια κέρδη στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Η ADITnetwork Η ADITnetwork πιστεύει ότι σε 3 με 5 χρόνια θα δημιουργήσει μία παγκόσμια διαφημιστική εταιρεία με συνεργάτες και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο “ Το διαδίκτυο γίνετε η πλατεία της πόλης για το παγκόσμιο χωρίο του αύριο.” Bill Gates

11 Η πρώτη από τις 3 πλατφόρμες διαφήμισης Διαδικτυακός ισότοπος για διαφημίσεις Αυτό προσφέρει “εκθετική” αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας της διαφημιζόμενης εταιρίας • Παγκόσμιας κλάσης διαδικτυακή πλατφόρμα διαφήμισης. • Χώρος, Χρόνος, Ποιότητα και ποσότητα διαφημίσεων καθώς και επιτυχία είναι 100% εξασφαλισμένα! • Εύρεση καταναλωτικού κοινού για τις επιχειρήσεις χωρίς τα υπέρογκα έξοδα του Marketing! • Γρήγορη αύξηση της επισκεψιμότητας και της κατάταξης της ιστοσελίδας. ADITnetwork • Ενισχύει την προβολή των προϊόντων του Εμπόρου που διαφημίζετε, αμέσως μετά την ένταξη του στο δίκτυο της ADITnetwork Εκρηκτική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας!

12 Η δεύτερη από τις 3 πλατφόρμες διαφήμισης ADIT ADIT Διαδικτυακός ισότοπος αγορών Τα μέλη της ADITnetwork ADIT Marketplace Τα μέλη της ADITnetwork αυξάνονται καθημερινά, γεγονός το οποίο θα προσελκύσει εμπορικές επιχειρήσεις από όλες τις πόλεις του κόσμου να ενταχθούν στο ADIT Marketplace. Αυτό θα δημιουργήσει μία κατάσταση πολλαπλού και επαναλαμβανόμενου κέρδους για εμπόρους και καταναλωτές

13 Η τρίτη πλατφόρμα διαφήμισης ADITnetwork ADITnetwork Παγκόσμιος χρυσός οδηγός Ξεκινώντας από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, η ADITnetwork συλλέγει στοιχεία εμπορευμάτων, επιχειρήσεων, χάρτες και δημιουργεί ευρετήριο καταναλωτικών αγαθών και πολλά άλλα. Σημαντικό Πλεονέκτημα : Με την μηχανή αναζήτησης της ADITnetwork ADITnetwork’s, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την διαρκώς αυξανόμενη προσοχή των καταναλωτών άρα οι εμπορικές επιχειρήσεις που είναι μέλη του Χρυσού οδηγού της ADITnetwork θα δουν άμεσα αύξηση των κερδών τους. Σημαντικό Πλεονέκτημα : Με την μηχανή αναζήτησης της ADITnetwork θα επιτυγχάνεται άμεση εύρεση πληροφοριών για εμπορεύματα και επιχειρήσεις στον κατάλογο ADITnetwork’s, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την διαρκώς αυξανόμενη προσοχή των καταναλωτών άρα οι εμπορικές επιχειρήσεις που είναι μέλη του Χρυσού οδηγού της ADITnetwork θα δουν άμεσα αύξηση των κερδών τους.

14 ADIT ισότοπος αγορών και διαφημίσεων ADIT Marketplace & Directory ADITnetwork Πρώτο όφελος ADIT ισότοπος αγορών και διαφημίσεων Συστήνοντας ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο ADIT Marketplace & Directory, τα μέλη μπορούν να λάβουν ένα μεγάλο μέρος του ποσού που καταβάλει η διαφημιζόμενη εταιρεία στην ADITnetwork Όφελος του Marketplace & Directory Έμποροι: Λαμβάνουν περισσότερες νέες πιθανές επισκέψεις καταναλωτών στον ισότοπο τους βοηθώντας έτσι στην αύξηση των εσόδων της επιχείρησης τους παράλληλα με την επανάληψη της ίδιας διαδικασίας από τα υφιστάμενα μέλη μας. Μέλη: Λαμβάνουν εκπτωτικά οφέλη από τον έμπορο Λαμβάνουν Consumer Credits για κάθε δολάριο που ξοδεύουν στον ισότοπο του εμπόρου. που πληρώνετε στην ADITnetwork Πληρωμή του 30% του διαφημιστικού πακέτου που πληρώνετε στην ADITnetwork κάθε μήνα, στο άτομο που έχει φέρει προσωπικά μία μικρή εταιρεία στο δίκτυο. ADITnetwork Πληρωμή έως 50% του διαφημιστικού πακέτου που πληρώνετε στην ADITnetwork κάθε μήνα, στο άτομο που έχει φέρει προσωπικά μία μεγάλη εταιρεία που επιλέγει μεγάλα διαφημιστικά πακέτα (π.χ. εταιρεία γράφετε και πληρώνει διαφημιστικό πακέτο 100.000$ το άτομο που έχει συστήσει αυτήν την εταιρεία μπορεί να έχει έως 50.000$ προμήθεια) Πόσες επιχειρήσεις νομίζετε ότι θα ήθελαν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τα έσοδα τους?

15 Δεύτερο όφελος Consumer Credits Τα Consumer Credits (CC) είναι πόντοι που δίνονται στα μέλη τα οποία κάνουν αγορές από τον ιστότοπο του εμπόρου ο οποίος είναι είδη καταχωρημένος στο ADIT Marketplace. Όσο περισσότερο τα μέλη κάνουν αγορές μέσω του ιστότοπου του εμπόρου τόσο ποιο γρήγορα κερδίζουν Consumer Credits. Όσο γρηγορότερα τα μέλη αποκτήσουν τα Consumer Credits, τόσο μεγαλώνει και η αξία αυτών των credits, από την στιγμή που τα Credits μπαίνουν στο σύστημα αυτόματα, συνεχίζουν να αυξάνουν την τιμή τους ( αξία κάθε consumer credit ) σε μηνιαία βάση. Από την στιγμή που το κάθε μέλος έχει τα Consumer Credits, αποφασίζει αν θα τα κρατήσει για να συνεχίσουν να αυξάνουν την αξία τους κάθε μήνα, η αν θα τα πουλήσει άμεσα σε άλλα μέλη του δικτύου. Αυτή η κίνηση μπορεί να δημιουργήσει κέρδος η και όχι, για το μέλος που αποφασίζει να πουλήσει τα Consumer Credits πάντοτε σε συνάρτηση με την χρονική διάρκεια που τα έχει στην κατοχή του και την χρονική στιγμή της πώλησης. Αν τα Consumer Credits βρίσκονται στον χώρο Bonus/Reward, τότε το μέλος πρέπει να τα κρατήσει για 4 μήνες τουλάχιστον. Το κάθε μέλος μπορεί να αγοράσει επιπλέον Consumer Credits οποιαδήποτε στιγμή. Αυτά τα αγορασμένα Credits μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανταλλαχτούν για αγορά προϊόντων, να πουληθούν οποιαδήποτε στιγμή, η να κρατηθούν έως ότου αυξηθεί η τιμής τους.

16 Τρίτο όφελος Ad Points Που χρησιμοποιούνται τα Ad Points ? Τα Ad Points χρησιμοποιούνται για την προβολή των διαφημίσεων/Websites σας. Όταν η διαφήμιση/Website σας προβληθεί μία φορά, ένα Ad Point αφαιρείτε από το διαθέσιμο υπόλοιπο των Ad Point’s. Πως μπορείτε να πάρετε Ad Points? Μπορείτε να πάρετε Ad Credits αγοράζοντας ένα Ad Package η απλώς σερφάροντας ad’s άλλων εμπόρων που διαφημίζονται, κάθε ημέρα. Για πού είναι χρήσιμα τα Ad Points ? Τα Ads Points μπορούν να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των μελών η μπορούν να πουληθούν σε εμπόρους οι οποίοι τα έχουν ανάγκη για προβολή των ιστοσελίδων τους. Έτσι όσο περισσότερα Credits έχετε τόσες περισσότερες επιλογές σας δίνονται.

17 Τέταρτο όφελος Τέταρτο όφελος Κατανομή των εσόδων των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων $3,500 = απεριόριστες Δυνατότητες $3,500 = απεριόριστες Δυνατότητες Το 25% των ημερήσιων εσόδων κατανέμεται μεταξύ των μελών που έχουν αναβαθμισμένο τον λογαριασμό τους σε ένα από τα πακέτα που προσφέρει η εταιρεία. Η μέγιστη ημερήσια επιστροφή που μπορεί να λάβει το κάθε μέλος είναι το 1% της αξίας του πακέτου αναβάθμισης του έχει επιλέξει. Η μέγιστη επιστροφή που μπορεί να πάρει το κάθε μέλος είναι έως 70% της συνολικής αξίας του πακέτου αναβάθμισης που έχει επιλεχθεί. Θα λάβετε επίσης Consumer Credits ως μέρος του πακέτου αγοράς. Παράδειγμα: Το μέλος αγοράζει ένα πακέτο των $5000. Κάθε ημέρα που σερφάρει 20 Ads, μπορεί να κερδίσει: $40, $35, $30, $50, $45,..επιστροφή μέχρι να φτάσει το 70% του πακέτου αγοράς Το σερφάρισμα των Ads δημιουργεί αξία και η δημιουργία αξίας θα πρέπει να επιβραβεύεται.

18 Πέμπτο όφελος Bonus για την ανάπτυξη του Marketing ΓΕΝΑΙΩΔΩΡΗ Η ADITnetwork είναι μία εταιρία που πιστεύει στην ΓΕΝΑΙΩΔΩΡΗ ανταμοιβή εκείνων που εργάζονται σκληρά! ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Το 50% των εσόδων της ADITnetwork’s ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ στους συνεργάτες που βοηθούν στην αύξηση της πελατειακής μέσω των ανταμοιβών και των bonus του Marketing Plan! Τρείς κατηγορίες:  Bonus πώλησης Marketing (30%)  Bonus επίτευξης ομάδας (18%)  Bonus επίτευξης ανάπτυξης (2%)

19 Συνολική ροή εσόδων Συνολική ροή εσόδων Πλάνο γενναιόδωρης κατανομής κερδών Πώληση Διαφημιστικού Χώρου Χρυσός Οδηγός Αγορά της ADITnetwork Διαφημιστικά Πανό Άλλα Κέρδη75% Συνολικά Έσοδα Έμπορος Μέλος

20 Λεπτομέρειες πακέτων αναβάθμισης Ποσό Αγοράς Επίπεδο Commission Volume (CV) Ad Points Μέγιστη ποσότητα CC ανά πακέτο Πιστοποίηση για Sponsor Bonus (generations) $100 Starter 202003,0001 Gen $300 Economy 8060010,0003 Gen $1,000 Growth 3002,00030,0005Gen $2,000 Profession 7005,000100,0007Gen $5,000 VIP 1,80015,000500,00010Gen “Η ποιότητα ενός ηγέτη αντικατοπτρίζεται στα πρότυπα που έχουν καθορίσει για τον εαυτό τους.” Ray Kroc

21 Marketing Sale Bonus (Paid Daily) A.Απευθείας Προμήθεια 10%: Τα Ενεργά Μέλη που Συστήνουν Νέα Μέλη Στην ADITnetwork Λαμβάνουν 10% Του συνολικού Ποσού Πώλησης Του Πακέτου.Αν το Νέο Μέλος συνεχίζει να Ανανεώνει Το πακέτο Του Κάθε 6 Μήνες. Τότε Το Ενεργό Μέλος Θα Συνεχίσει Να Λαμβάνει Το 10% Σε Κάθε Ένα Από τα Ανανεώσιμα Πακέτα A.Leadership Bonus (10 Γενεές): Τα Ενεργά Μέλη Που Είναι Πιστοποιημένα Βάση της τρέχουσας Θέσης τους θα Λαμβάνουν το Μπόνους Ηγεσίας Του Ποσοστού % των απευθείας Πωλήσεων των Κατωτέρων Γραμμών τους από τις γενιές 1 μέχρι 10 σύμφωνα με το παρακάτω Διάγραμμα. Σύμφωνα (Uni-Level Commission Structure) Πακέτο/ Γενιά Πρώτη γενιά Leadership Bonus 2-3th Leadership Bonus 4-5 th Leadership Bonus 6-7th Leadership Bonus 8 th Leadership Bonus 9-10th Leadership Bonus Economy $300 10% 4% Growth $1000 10% 4% 2% Professional $2000 10% 4% 2% 2% VIP $5000 10% 4% 2% 2% 2% 1%

22 Το αριστερό Πόδι έχει 60,000 CV Περισσότερα τα οποία μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ! Binary Commission (Paid Monthly) Οι Συνεργάτες λαμβάνουν το 10% της συνολικής μηνιαίας προμήθειας (CV) από το μικρότερο πόδι. Οφέλη του Συστήματος της ADITnetwork Binary  Κανένα Χάσιμο Γενιών!  Κανένα Ανώτατο Όριο Εσόδων!  Κανένα CV Points δεν χάνεται! Team Achievement Bonus There are 2 Achievement Bonuses: Binary Commission and Matching Check Bonus $10,000 Αριστερό Πόδι Στίριξης Δεξί πόδι πληρωμών Ομαδικές Πωλήσεις CV Points Αριστερό Πόδι Δεξί Πόδι Bonus 100,000 vs 160,000 = $10,000

23 Marketing Bonus = 95% MATCHING CHECKS! Οι Συνεργάτες που είναι πιστοποιημένη θα λάβουν μηνιαία Matching Binary Commission βάση του Συνολικού Ποσού των Ομαδικών CV. *Θα πρέπει να είστε στο επίπεδο Professional (Πακέτο 2000$)η Ψηλότερα για να δικαιούστε αυτό το Bonus. Qualified LevelExecutive Senior Executive Director Gold Director Platinum Director Diamond Director Blue Diamond Director Crown Director Leg CV1000CV2,000CV4,000CV10,000CV30,000CV60,000CV100,000CV200,000CV 1 st Gen 40% 2 nd Gen 20% 3 rd Gen 10% 4 th Gen 5% 5 th Gen 5% 6 th Gen 5% 7 th Gen 5% 8 th Gen 5%

24 Bonus Ανάπτυξης Ομάδας (Μηνιαίο) Bonus Ανάπτυξης Ομάδας (Μηνιαίο) 2% 2% των μηνιαίων εσόδων της ADITnetwork’s πληρώνεται στους ΤΟΡ 30 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο που έχουν τον πιο πολύ όγκο (Volume) στις πρώτες 3 τους γενιές. Ίση Ευκαιρία για κάθε ένα να το κερδίσει! Σκοπός: -Να ενθαρρύνουν τα μέλη να Μεγαλώσουν την αγορά -Να ενθαρρύνουν τα καινούργια Και τα ενεργά μέλη 2代32代3 2代32代3 代 代 Άμεση 1 η Γενιά Άμεση 1 η Γενιά 2γενιά 3Γενιά

25 Αγορά Προιόντων: •Τραπεζικό Έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας στο Χόνγκ Κόνγκ •Payza •Συναλλαγή μέσω Ucash με τα μέλη •STP SolidTrustPay Withdrawing Funds (USD) •Έμβασμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε λιγότερο Από 3-4 ημέρες •Ταχυδρομικές Επιταγές απευθείας από την εταιρία •Fund Your New Members That Are Joining, With Your Own Ucash and Have Them Give You the Cash On the Spot *Επιστρέψτε πίσω στο άτομο που σας σύστησε και κλειδώστε την θέση σας τώρα! Πληρωμές/ Αναλήψεις

26 Τι κάνετε στη Συνέχεια? 1.Επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε την ADITnetwork και πείτε του να σας βοηθήσει να διαλέξετε το πακέτο που ταιριάζει σε εσάς ! 2.Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας στο www.aditnetwork.com 3.Ξεκινήστε να βλέπετε διαφημίσεις και να κερδίζετε χρήματα. 4.Αύριο πέστε σε 2 φίλους σας να μπούν να παρακολουθήσουν την online ενημέρωσή μας και αρχίστε να πληρώνεστε από το binary σας. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. “The two most important requirements for major success are: first, being in the right place at the right time, and second, doing something about it.” -Ray Kroc

27 Ο μόνος τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας και να Φτιάξετε ένα σταθερό οικονομικό μέλλον ADITnetwork Και πάλι, Καλώς ήλθατε στην ADITnetwork Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!


Κατέβασμα ppt "ADITnetwork Καλώς ήρθατε στην ADIT Network Ένας νέος τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας !"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google