Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ Πανελλαδική έρευνα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ Πανελλαδική έρευνα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ 2013-14 Πανελλαδική έρευνα
ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ Πανελλαδική έρευνα

2 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ METROSTAT RESEARCH Χρόνος Διεξαγωγής
4/11/2013 – 12/11/2013 Τύπος έρευνας Ποσοτική έρευνα με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου Δείγμα 1743 άτομα μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας Η έρευνα διεξήχθη σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας για τις κοινωνικές έρευνες που ορίζει η ESOMAR

3 Ποιές πόλεις στην Ελλάδα γνωρίζετε να διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις;

4 Ποιές πόλεις στην Ελλάδα γνωρίζετε να διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις;
Η «Ονειρούπολη» ως πρώτη αναφορά μεταξύ των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 45,20% Κέντρικής Μακεδονίας 24,60% Θεσσαλίας 6,30% Στερεάς Ελλάδας 2,00% Πελοποννήσου 2,50% Αττικής 3,80% Δυτικής Ελλάδας Ηπείρου 10,50% Δυτικής Μακεδονίας 11,40%

5 Γνωρίζετε τη Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ στη Δράμα;

6 Έχετε επισκεφθεί ποτέ την Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ στη Δράμα;

7 Έχετε επισκεφθεί ποτέ την Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ στη Δράμα;

8 Ποιά είναι η συνολική σας εντύπωση από τη διοργάνωση της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ;

9 Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ήταν ο βασικός λόγος της επίσκεψής σας στη Δράμα;

10 Θα ήθελα να μου πείτε κάτι,οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, θετικό ή αρνητικό, που θυμάστε από την επίσκεψή σας στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ. Ήταν όλα ωραία και οργανωμένα 25,0% Το ωραίο χριστουγεννιάτικο κλίμα 11,1% Τα παιδιά διασκέδασαν πολύ 8,3% Ήταν κλειστά το μεσημέρι,μου έκανε αρνητική εντύπωση 5,6% Πολύ κόσμο 5,4% Πολύ λάσπη και πολύ κακή οργάνωση Κρύα πόλη , θερμοί άνθρωποι 5,3% Οι πολύ πετυχημένες συναυλίες Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός 5,2% Είχε πολλές δραστηριότητες 2,8% Το σπιτάκι του Αη Βασίλη 2,6% Δεν είχε πολλές δραστηριότητες για μικρότερα παιδιά 2,4% Το φανταστικό παγοδρόμιο Η πόλη μεταμορφώνεται με την Ονειρούπολη 2,2%

11 Θα ήθελα να μου αναφέρετε τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ, είτε θετικές είτε αρνητικές. Χριστούγεννα 9,62% παιδιά 7,69% χαρά 6,73% πολύ κρύο φωτισμός 5,77% γιορτή ωραία πόλη 4,81% όνειρο 3,85% διασκέδαση οργανωμένο πανηγύρι 2,88% πολύς κόσμος παραμυθένια παιχνίδια όμορφα περίπτερα τέλειος στολισμός 1,92%

12 Πόσο πιθανό θεωρείτε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε ξανά την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ στο μέλλον;

13 Τι μέσο χρησιμοποιήσατε για να μεταβείτε στην πόλη της Δράμας;

14 Πόσες μέρες μείνατε κατά την επίσκεψή σας στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ;

15 Σε ποιά πόλη διαμείνατε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ;

16 Ποιά είναι η συνολική σας εντύπωση από την πόλη της Δράμας;

17 ΣΧΟΛΙΑ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η Ονειρούπολη παραμένει πρώτη σε αναγνωρισιμότητα χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα παρά το μεγάλο ανταγωνισμό των τελευταίων κυρίως ετών. Μάλιστα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πρώτες αυθόρμητες απαντήσεις των ερωτώμενων στην ερώτηση ποιά χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα γνωρίζουν.

18 ΣΧΟΛΙΑ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Το 63,3% όλων των ερωτώμενων ανεξαρτήτου ηλικίας γνωρίζει την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ονειρούπολης στη Δράμα, ποσοστό πολύ σημαντικό αν συνυπολογίσουμε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτώμενων δεν επισκέπτεται χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

19 ΣΧΟΛΙΑ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Το 7,8% των ερωτώμενων έχει επισκεφθεί τουλάχιστον μια φορά στο παρελθόν την Ονειρούπολη. Μάλιστα την έχει επισκεφθεί το 14,8% των ηλικιών ανεξαρτήτως φύλου και περιοχής, ηλικιακή ομάδα που ανήκει στα εμπορικότερα κοινά.

20 ΣΧΟΛΙΑ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Η εντύπωση που αφήνει η Ονειρούπολη μετά την επίσκεψη είναι συντριπτικά θετική σε ποσοστό 95,8% (άθροισμα πολύ θετικών και μάλλον θετικών απόψεων).

21 ΣΧΟΛΙΑ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Το 72,4% περίπου των ερωτώμενων θεωρεί πολύ εώς αρκετά πιθανό να ξαναεπισκεφθεί την Ονειρούπολη στο μέλλον. Το 19% των ερωτώμενων επισκέφθηκαν τη Δράμα με βασικό λόγο επίσκεψης της Ονειρούπολη.

22 ΣΧΟΛΙΑ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Στη συνείδηση των επισκεπτών η Ονειρούπολη
έχει ταυτιστεί με τα Χριστούγεννα, τα παιδιά, τη χαρά και τη θετική ενέργεια! Μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτώμενων έχει θετικές αναμνήσεις από την επίσκεψή τους στην Ονειρούπολη και φαίνεται πως μακροπρόθεσμα αμβλύνονται οι τυχόν αδυναμίες και ατέλειες της διοργάνωσης.


Κατέβασμα ppt "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ Πανελλαδική έρευνα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google