Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου του Ανδρέα Γιαννόπουλου,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου του Ανδρέα Γιαννόπουλου,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου του Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε από το ίδιο σε μια σελίδα του ημερολογίου του στις 9 Νοεμβρίου 1995.

4 ΣΚΟΠΟΣ Ο Σύλλογος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1996. Σκοπός του είναι η κατοχύρωση, η προστασία και η προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών που μένουν στον ελλαδικό χώρο ανεξάρτητα από υπηκοότητα και καταγωγή.

5 ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Α. Α. Παροχή ψυχολογικής, συμβουλευτικής στήριξης και κυρίως προστασίας σε:  Παιδιά θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης  Παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικογενειακά και κοινωνικά  Παιδιά θύματα κακοποίησης / παραμέλησης  Γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα παιδιά τους Β. Β. Προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών αφού τα ίδια δεν έχουν την δυνατότητα ή τα μέσα να αυτοπροστατευθούν.

6 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Τηλέφωνο : 1056 Fax : 210 7609554 E-mail : sos1056@hamogelo.grsos1056@hamogelo.gr

7 • • Επιμέλεια Παρουσίασης • Μαριλένα Στεφανίδου • Προμήθεια Υλικού • Μαρή Ελένη


Κατέβασμα ppt "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου του Ανδρέα Γιαννόπουλου,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google