Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Μαρσέιγ όπως και στο πρώτο ματς "χτύπησε" στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Μπραντάο πήρε την πρόκριση στους "8", παρά την ήττα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Μαρσέιγ όπως και στο πρώτο ματς "χτύπησε" στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Μπραντάο πήρε την πρόκριση στους "8", παρά την ήττα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Μαρσέιγ όπως και στο πρώτο ματς "χτύπησε" στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Μπραντάο πήρε την πρόκριση στους "8", παρά την ήττα με 2-1 από την Ίντερ, που διαμορφώθηκε με... αδιάφορο πέναλτι στο 96' (video)

2 ΜΠΑΣΚΕΤ • Ν. Καλάθης: «Ο τίτλος που μου λείπει» • Ο Νικ Καλάθης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2009. Από τότε έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα και μία την Ευρωλίγκα. Δεν έχει καταφέρει όμως να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδος. Φέτος ο γκαρντ των «πράσινων» θέλει να γευτεί αυτή τη χαρά. Θέλε... (συνέχεια...) (συνέχεια...)

3 ΝΒΑ • Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο παρατάσεις οι Lakers επικράτησαν με 116- 111 των Grizzlies μέσα στο Memphis, με τους Bryant-Bynum να έχουν μαζί 71 πόντους! Mar 13: Grizzlies vs. LakersMar 13: Grizzlies vs. Lakers

4 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ • Ουλιάνα Σεμιόνοβα: ένας θρύλος από ατόφιο χρυσάφι! Ουλιάνα Σεμιόνοβα: ένας θρύλος από ατόφιο χρυσάφι! • ΕΛΛΑΔΑ - ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ • Στο άκουσμα του ονόματός της λίγοι ξέρουν αυτό που θα ακολουθήσει. Εξάλλου έχουν περάσει περισσότερα από 25 χρόνια από την τελευταία φορά που πάτησε παρκέ με την εθνική ΕΣΣΔ (τότε). Όμως, φτάνοντας στο τέλος του άρθρου δεν θα υπάρχει κανείς που να μην έχει υποκλιθεί στο μεγαλείο του απίστευτου φαινομένου που λέγεται Ουλιάνα Σεμιόνοβα. Η Λετονή πρώην παίκτρια θεωρείται από πολλούς ως η σπουδαιότερη παίκτρια στην ιστορία του μπάσκετ, ο μεγαλύτερος θρύλος στη γυναικεία βερσιόν του αθλήματος. Είτε ισχύει αυτό είτε όχι, και μόνο το γεγονός ότι αναφέρεται δείχνει την τεράστια αξία της. Για να πειστείτε αρκεί να προχωρήσετε παρακάτω, στην, ίσως, πιο μαγική καριέρα που έκανε ποτέ αθλητής μπάσκετ, άντρας ή γυναίκα.

5 Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ • "Γεννήθηκε" στη Νέα Σμύρνη, το 1991, με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει την προεδρία και να τη διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το καλοκαίρι του 2007 έγινε η συγχώνευση με την ΑΕΚΤ και η μετακόμιση στην Καλλιθέα. Τότε, μόλις στη δεύτερη χρονιά του στη Β' Εθνική, η ομάδα προκρίθηκε στην Α2, επιτυχία που παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν σκεφτεί κανείς ότι έξι χρόνια νωρίτερα βρισκόταν στη Β' ΕΣΚΑΝΑ. Το καλοκαίρι του 2009 έγινε η συγχώνευση με τον Εσπερο και αρχικά η ομάδα λεγόταν Ικαρος-Εσπερος και είχε έδρα την Καλλιθέα. Τη σεζόν 2009-2010 και μετά το εντυπωσιακό σερί των 11 νικών, πήρε σαφές προβάδισμα σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην Α1, όπου εν τέλει βρέθηκε ως πρωταθλητής... και Ικαρος Καλλιθέας, καθώς ακυρώθηκε η συγχώνευση με τον Έσπερο. Aγωνίζεται στο ΕΑΚ Γλυφάδας, χωρητικότητας 3.232 θέσεων.

6 ΚΟΛΕΓΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ • Από το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ (NCAA) στο κουπόνι θα μπαίνουν επιλεγμένα ματς από το καθημερινό πρόγραμμα. Διαβάστε το αφιέρωμα μας. • Τα αμερικανικά κολλέγια χωρίζονται, βάσει της δυναμικότητας και του κύρους του μπασκετικού τους προγράμματος, σε τρεις κατηγορίες (Divisions). Εμάς (και όλο σχεδόν το μπασκετικό κοινό) μας ενδιαφέρει η πρώτη Division, όπου αγωνίζονται 350 περίπου κολέγια. Σχεδόν κάθε κολλέγιο ανήκει σε μία περιφέρεια (conference), εκτός από κάποια που προσωρινά δεν ανήκουν σε καμία περιφέρεια, τα λεγόμενα ανεξάρτητα (independents). • Οι conferences περιλαμβάνουν κολλέγια από μία συγκεκριμένη ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και αυτό συνήθως υποδηλώνεται από το όνομά τους. Π.χ. η Big East Conference περιλαμβάνει κολλέγια από τις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ η West Coast Conference από περιοχές κοντά στην δυτική αμερικανική όχθη. • Η regular season κάθε κολλεγιακής ομάδας αποτελείται από δύο μέρη: το non-conference πρόγραμμα και το conference πρόγραμμα. • Για το non-conference κομμάτι, που διαρκεί στο περίπου από αρχές Νοεμβρίου μέχρι αρχές Ιανουαρίου, κάθε ομάδα "κατασκευάζει" μόνη της το πρόγραμμά της, "κλείνοντας" αγώνες με οποιαδήποτε άλλη ομάδα-κολλέγιο θέλει. • Στο conference πρόγραμμα, που διαρκεί περίπου από αρχές Ιανουαρίου μέχρι αρχές Μαρτίου, κάθε ομάδα παίζει με όλες τις άλλες ομάδες της conference της, δηλαδή όπως σε ένα κανονικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σημειώνουμε εδώ ότι δεν είναι απαραίτητο ότι κάθε ομάδα θα παίξει εντός-εκτός με όλες τις άλλες ομάδες της conference της. Οι λεπτομέρειες του προγράμματος και το ποιος θα παίξει πόσες φορές με ποιον διαφέρουν από περιφέρεια σε περιφέρεια, εφόσον κάθε περιφέρεια έχει διαφορετικό αριθμό ομάδων και διαφορετικό χρονικό εύρος αγώνων.

7 CHAMPIONS LEAGUE • Η Μαρσέιγ όπως και στο πρώτο ματς "χτύπησε" στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Μπραντάο πήρε την πρόκριση στους "8", παρά την ήττα με 2-1 από την Ίντερ, που διαμορφώθηκε με... αδιάφορο πέναλτι στο 96' (video)

8 EUROPA LEAGUE • Ο ΑΠΟΕΛ είναι ηλίου φαεινότερο πως στρέφει την προσοχή και όλο του το είναι στον αγώνα του Σαββάτου (31.3) με την Ομόνοια. Οι γαλαζοκίτρινοι, εκτός των άλλων μετρούν και τις πληγές τους, αφού ο Ολιβέιρα έφυγε από το γήπεδο τραυματίας και μάλλον σοβαρά τραυματίας. Πέραν τούτου, είναι και η κούραση που εδώ και καιρό έκανε εμφανή τα σημάδια της και στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν λόγο να το κρύψουν. Ένα ακόμα στοιχείο είναι και το ότι πλέον, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους το Τσάμπιονς Λιγκ –να κρατήσουν ασφαλώς τα όσα κατάφεραν- και να τα δώσουν όλα στους αγώνες των πλέι οφ που ακολουθούν. Φαινομενικά, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, παρόλο που η ΑΕΛ έχει μικρό ή μεγάλο προβάδισμα, τόσο από την Ομόνοια (τρεις βαθμούς), όσο και από τον ΑΠΟΕΛ (τέσσερις βαθμούς). Οι γαλαζοκίτρινοι κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους (όπως το ίδιο μπορούν να ισχυριστούν και οι άλλες δύο ομάδες, με την Ανόρθωση μόνο να μειονεκτεί σοβαρά), θα πρέπει ωστόσο απαραίτητα να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο. Όσο δύσκολο κι αν είναι για τους γαλαζοκίτρινους να προσγειωθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα στην κυπριακή πραγματικότητα, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό.

9 VOLLEY • Οι κορυφαίοι αθλητές στις στατιστικές κατηγορίες με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι οι εξής:... περισσότερα περισσότερα

10 BEACH VOLLEY • Η Νορβηγία θα είναι η αντίπαλος των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στα ημιτελικά του Condinental Cup, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Τετάρτης (01/02).... read more read more

11 TENNIS • Ο Novak Djokovic επέστρεψε δυναμικά στους τίτλους μετά και τη μεγάλη νίκη του στον τελικό του Sony Ericsson Open επί του Andy Murray με 2-0 σετ. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έπαιξε κατά διαστήματα το καλύτερό του τένις και έστειλε ένα μήνυμα στους ανταγωνιστές του ότι δε θα είναι εύκολο να του "κλέψουν" τα σκύπτρα ούτε τη φετινή σεζόν.

12 HANDBALL • Aπό ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Δούκας και Φίλιππος στο ΔΑΪΣ και μαζί τους βαθμούς μετά το ισόπαλο 24-24. Στο πρώτο ημίχρονο οι Βεροιώτες με τον Μπαντή να σκοράρει κατά ριπάς κατάφεραν να έχουν ένα προβάδισμα ασφαλείας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό αντιστράφηκε. Ο Δούκας στο τελευταίο δεκάλεπτο εκμεταλλεύτηκε την επιθετική δυστοκία του Φιλίππου (μόλις ένα γκολ στο 55ʼ) αλλά και τα λάθη που έκανε στο τελευταίο λεπτό και με τον Τζηρά ισοφάρισε στο 59ʼ59ʼʼ

13 POLO • Η εθνική ανδρών επικράτησε 12-2 των Σκοπίων στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον.

14 ΣΤΙΒΟΣ • Ο πατέρας του Δημήτρη Χονδροκούκη κατήγγει λε για τις συνθήκες προπόνησης του παιδιού του

15 PINK PONK • Η προτελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κύλησε με σπουδαίες αναμετρήσεις και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις γεμάτες εξέδρες του «Westfalenhallen», όχι όμως και με εκπλήξεις. Τα πρώτα φαβορί επιβλήθηκαν εύκολα ή δύσκολα στους ημιτελικούς κι έτσι στους αυριανούς τελικούς οι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα δουν τους ίδιους φιναλίστ, που ήταν και στη διοργάνωση του 2010. Στους άνδρες (ώρα έναρξης 14:30) η μόνιμη εδώ και έντεκα χρόνια παγκόσμια πρωταθλήτρια Κίνα θ’ αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα Γερμανία, ενώ στις γυναίκες (17:00) η Σιγκαπούρη, που είχε κάνει την έκπληξη πριν από δύο χρόνια στη Μόσχα θ’ αναλάβει το εξαιρετικά δύσκολο έργο να κρατήσει τα πρωτεία απέναντι στην Κίνα. Μάλιστα, στις γυναίκες Κίνα και Σιγκαπούρη είχαν αναμετρηθεί ακόμα στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2008, όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς


Κατέβασμα ppt "ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η Μαρσέιγ όπως και στο πρώτο ματς "χτύπησε" στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Μπραντάο πήρε την πρόκριση στους "8", παρά την ήττα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google