Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Κρητικός. Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά: “Θέλω να γαμήσω απ΄τον κώλ..........” Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Κρητικός. Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά: “Θέλω να γαμήσω απ΄τον κώλ..........” Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Κρητικός

2 Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά: “Θέλω να γαμήσω απ΄τον κώλ..........” Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να βρεις την Ρίτσα...

3 Πάει στον τρίτο, βρίσκει την Ρίτσα, της λέει τι θέλει και του λέει : ”€500” Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί όπου βρίσκει.... Πανικόβλητη η Ρίτσα του λέει: “Καλά, καλά....... €400!”

4 Μόλις το ακούει ο Κρητικός βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου βρίσκει.... Πανικόβλητη μια φορά ακόμη η Ρίτσα του λέει: “Καλά, καλά....... €200!” Βγάζει πάλι το πιστόλι και αρχίζει να πυροβολεί ξανά όπου να΄ναι μέσα στο δωμάτιο....

5 Μην αντέχοντας άλλο η Ρίτσα του λέει: “Σταμάτα σε παρακαλώ να πυροβολείς, έλα να το κάνουμε τζάμπα.......” Ξεκινάει λοιπόν το σκηνικό, περνάει καλά ο Κρητικός και με το που τελειώνει η φάση βγάζει €500 και τα πετάει στο κρεβάτι.... Τρελαίνεται η Ρίτσα και του λέει: “Καλά εσύ κόντεψες να μας σκοτώσεις μόλις σου είπα την τιμή, τι κάνεις τώρα......”

6 Και ο Κρητικός της λέει: “Οι μπαλωθιές ήταν για να σφίξουν οι κώλοι........”


Κατέβασμα ppt "Ο Κρητικός. Μπαίνει ένας Κρητικός σε ένα μπουρδέλο και λέει στην τσατσά: “Θέλω να γαμήσω απ΄τον κώλ..........” Του λέει η τσατσά: θα πας στον τρίτο να."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google