Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης, Συντήρησης, Φιλοξενίας Εφαρμογών και Εκπαίδευσης Χρηστών

2 Easy2Check Γλυκοζόμετρο

3 Γλυκοζόμετρο Easy2Check – Περιγραφή -

4 Γλυκοζόμετρο Easy2Check Καταγραφή εξέτασης ΒΗΜΑ 1 Εισάγετε την ταινία στην υποδοχή της συσκευής, με το άκρο επαφών πρώτα και προς τα επάνω. Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα και εμφανίζει τα ακόλουθα:«CHK» και Θερμοκρασία περιβάλλοντος Κωδικό και αναβοσβήνει. Βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός που εμφανίζεται στην οθόνη είναι ο ίδιος με τον κωδικό που είναι εκτυπωμένος στο φιαλίδιο των ταινιών. Αν δεν είναι, παρακαλώ αντικαταστήστε την ταινία. ΒΗΜΑ 2 Πλύνετε και σκουπίστε τα χέρια σας πριν την εξέταση. Καθαρίστε την περιοχή που θα τρυπηθεί με οινόπνευμα. Πάρτε μια σταγόνα αίμα. Σκουπίστε την πρώτη σταγόνα αίμα με ένα καθαρό χαρτί και πιέστε στην περιοχή που τρυπήσατε, ώστε να πάρετε τη δεύτερη σταγόνα. ΒΗΜΑ 3 Τοποθετείστε τη σταγόνα αίματος στη στενή λωρίδα της δοκιμαστικής ταινίας ενώ το σύμβολο αναβοσβήνει στην οθόνη της συσκευής. ΒΗΜΑ 4 Διαβάστε το αποτέλεσμα μετά από 10 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα της εξέτασης αποθηκεύεται αυτόματα στη μνήμη της συσκευής. Η συσκευή απενεργοποιείται μόλις αφαιρεθεί η ταινία της εξέτασης.

5 Easy2Check Πιεσόμετρο

6 Πιεσόμετρο Easy2Check – Περιγραφή -

7 Πιεσόμετρο Easy2Check Τοποθέτηση Περιχειρίδας ΒΗΜΑ 1 Συνδέστε το βύσμα του σωλήνα παροχής αέρα στην υποδοχή στα πλάγια της συσκευής. ΒΗΜΑ 2 Συναρμολογήστε την περιχειρίδα όπως φαίνεται στην εικόνα. Το μαλακό ύφασμα είναι από την εσωτερική πλευρά και το μεταλλικό δαχτυλίδι δεν είναι σε επαφή με το δέρμα. ΒΗΜΑ 3 Κρατήστε το αριστερό σας χέρι μπροστά σας με την παλάμη προς τα επάνω. Τοποθετείστε την περιχειρίδα έτσι ώστε η κόκκινη γραμμή στο άκρο της να είναι περίπου 2-3εκ επάνω από τον αγκώνα σας. Ευθυγραμμίστε το σωλήνα πάνω από τις αρτηρίες στο εσωτερικό του χεριού σας. ΒΗΜΑ 4 Μόλις τοποθετηθεί σωστά η περιχειρίδα σφίξτε την γύρω από το μπράτσο σας.

8 Πιεσόμετρο Easy2Check Περιγραφή οθονών Εξέταση ΒΗΜΑ 1 Τοποθετείστε τον αγκώνα σας σε σταθερό σημείο με το χέρι χαλαρό και την παλάμη προς τα επάνω. Τοποθετήστε τη συσκευή σε σταθερό μέρος. ΒΗΜΑ 2 Χαλαρώστε και βεβαιωθείτε ότι η περιχειρίδα είναι στο ύψος της καρδιάς σας. Καθίστε σιωπηλοί και ακίνητοι. Πατήστε το πλήκτρο στη συσκευή, για να την ενεργοποιήσετε. ΒΗΜΑ 3 Η συσκευή εκπέμπει έναν μακρύ ήχο και εμφανίζονται όλα τα σύμβολα στην οθόνη. Με την εκκίνηση της μέτρησης η περιχειρίδα φουσκώνει και ξεφουσκώνει στη συνέχεια σταδιακά. ΒΗΜΑ 4 Κατά την ανίχνευση παλμού αναβοσβήνει το σύμβολο, ενώ ακούγεται ένας συνεχής ήχος κατά τη μέτρηση. ΒΗΜΑ 5 Με την ολοκλήρωση της εξέτασης εμφανίζεται στην οθόνη η διαστολική, συστολική πίεση και η καρδιακή συχνότητα. Πατήστε το πλήκτρο στη συσκευή, για να την απενεργοποιήσετε ή θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 λεπτά.

9 MedCare Συσκευή μέτρησης Χοληστερόλης- Τριγλυκεριδίων

10 Μετρητής MedCare -Περιγραφή-

11 Μετρητής MedCare -Πραγματοποίηση εξέτασης- Για να πραγματοποιήσετε τη μέτρηση που επιθυμείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: ΒΗΜΑ 1 •Τοποθετήστε την αυτοκόλλητη ετικέτα στη συσκευή, ανάλογα με την εξέταση που θέλετε να πραγματοποιήσετε. ΒΗΜΑ 2 •Τοποθετήστε την ταινία μέτρησης στο μετρητή. Το μπλε φωτάκι ένδειξης BT θα αρχίσει να αναβοσβήνει. ΒΗΜΑ 3 •Οι ταινίες χοληστερόλης & τριγλυκεριδίων τοποθετούνται με τη χρωματιστή πλευρά προς τα επάνω, έτσι ώστε η λευκή κυκλική εγκοπή υποδοχής του αίματος να είναι προς τα έξω και επάνω ΒΗΜΑ 4 •Οι ταινίες γλυκόζης τοποθετούνται όπως υποδεικνύουν τα βελάκια επάνω στην επιφάνεια τους. ΒΗΜΑ 5 •Από την εφαρμογή στο μέσο διαδικτυακής πρόσβασης επιλέξτε «Έναρξη» και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. ΒΗΜΑ 6 •Όταν σας ζητηθεί τοποθετήστε το αίμα στην αντίστοιχη υποδοχή της ταινίας. Μετά από λίγο θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα της μέτρησης στην εφαρμογή.

12 Ηλεκτρονική ζυγαριά FORA W100

13 Ηλεκτρονική ζυγαριά FORA W100 -Περιγραφή-

14 Μετρητής MedCare -Πραγματοποίηση εξέτασης- Μέτρηση βάρους με εφαρμογή τηλεμετρίας ΒΗΜΑ 1 •Ανοίγετε την κατάλληλη εφαρμογή λήψης βιολογικών σημάτων. ΒΗΜΑ 2 •Επιλέγετε την εξέταση για ζύγιση βάρους. ΒΗΜΑ 3 •Εισάγετε τα στοιχεία του χρήστη μέσω της εφαρμογής επιλέγοντας «Εισαγωγή χρήστη» και θέτωντας τη ζυγαριά σε κατάσταση Pairing (σελ 14). ΒΗΜΑ 4 •Μόλις ολοκληρωθεί η εισαγωγή χρήστη επιλέξτε το πλήκτρο έναρξης εξέτασης από την εφαρμογή. Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο 1 στη ζυγαρια και μόλις εμφανιστεί η ένδειξη «0.00» στην οθόνη ανεβείτε και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η μέτρηση. ΒΗΜΑ 5 •Τη στιγμή που θα εμφανιστεί η χρωματική ένδειξη στην οθόνη κατεβείτε και περιμένετε να μεταφερθούν τα αποτελέσματα στην εφαρμογή.


Κατέβασμα ppt "Εκπαίδευση Π.Φάληρο 9-10 Μαϊου 2013 Επίδειξη συστήματος και συσκευών τηλεϊατρικής Προμήθεια Εξοπλισμού ΤΠΕ, Αναλώσιμου Υλικού, Εφαρμογών και Υπηρεσιών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google