Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Αύριο ο καιρός στα Ιωάννινα θα είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό κελσίου έως και 11 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Αύριο ο καιρός στα Ιωάννινα θα είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό κελσίου έως και 11 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Αύριο ο καιρός στα Ιωάννινα θα είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό κελσίου έως και 11 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι Β. Δ και Ν. Α. Επίσης θα υπάρξει περίπου 46% υγρασία.

3  Ο καιρός στην Αττική αύριο θα είναι πολύ καλός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς κελσίου. Το ποσοστό της υγρασίας θα είναι περίπου 68%. Οι άνεμοι επίσης θα είναι κυρίως Β. Α.

4  Η Θεσσαλλονίκη θα έχει καλό καιρό επίσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εώς 14 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν. Δ. Τέλος η υγρασία της θα είναι 68%.

5 ( Μαθητής της Ε ’ Τάξης )


Κατέβασμα ppt " Αύριο ο καιρός στα Ιωάννινα θα είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό κελσίου έως και 11 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google