Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Ο καιρός σήμερα στον Ασώματο θα είναι πολύ ψυχρός με πάρα πολλές καταιγίδες και με δυνατή βροχή το βράδυ. Η θάλασσα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Ο καιρός σήμερα στον Ασώματο θα είναι πολύ ψυχρός με πάρα πολλές καταιγίδες και με δυνατή βροχή το βράδυ. Η θάλασσα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

2 Ο καιρός σήμερα στον Ασώματο θα είναι πολύ ψυχρός με πάρα πολλές καταιγίδες και με δυνατή βροχή το βράδυ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Οι άνεμοι θα είναι δυνατοί 3-4 μποφόρ. Η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι 7 βαθμούς Κελσίου και η ψηλότερη 17.

3 Ο καιρός αύριο θα είναι συννεφιασμένος και θα έχει λίγες βροχές. Το απόγευμα θα έχει ήλιο. Την νύχτα ο καιρός θα έχει πολλές καταιγίδες, χιονόνερο και πολλές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς εώς μέτριοι 3-4 μποφόρ.

4 Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Θα τα πούμε και πάλι αύριο… Πάμε στην αθλητική επικαιρότητα.


Κατέβασμα ppt "ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Ο καιρός σήμερα στον Ασώματο θα είναι πολύ ψυχρός με πάρα πολλές καταιγίδες και με δυνατή βροχή το βράδυ. Η θάλασσα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google