Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι ιαματικές πηγές, παρά την ομορφιά τους, ρυπαίνονται. Οι λόγοι για τους οποίους μια ιαματική πηγή ρυπαίνεται είναι οι εξής:  Ανθρωπογενείς δραστηριότητες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι ιαματικές πηγές, παρά την ομορφιά τους, ρυπαίνονται. Οι λόγοι για τους οποίους μια ιαματική πηγή ρυπαίνεται είναι οι εξής:  Ανθρωπογενείς δραστηριότητες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Οι ιαματικές πηγές, παρά την ομορφιά τους, ρυπαίνονται. Οι λόγοι για τους οποίους μια ιαματική πηγή ρυπαίνεται είναι οι εξής:  Ανθρωπογενείς δραστηριότητες  Στερεά απορρίμματα  Υγρά απόβλητα

3 Γύρω από τις ιαματικές πηγές, υπάρχουν οικισμοί, όπου ζουν άνθρωποι. Η εκπομπή καυσαερίων από τα ΜΜΜ και των τζακιών σε συνδυασμό με τα χημικά στοιχεία που αποτελείται μία ιαματική πηγή συμβάλλουν στην ρύπανσή της και στην αλλοίωση των συστατικών που αποτελείται.

4 Δεν είναι λίγες φορές όπου οι άνθρωποι, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο πετούν απορρίμματα στις ιαματικές πηγές. Τα στερεά απορρίμματα μέσα σε αυτές συμβάλλουν στην αισθητική υποβάθμιση των πηγών αυτών και κατ’ επέκταση στη μείωση του ιαματικού τουρισμού.

5 Σε αρκετές περιοχές, διάφορα απόβλητα καταλήγουν και στις ιαματικές πηγές. Οι συνέπειες είναι εξίσου ίδιες με αυτές των στερεών αποβλήτων, δηλαδή αισθητική υποβάθμιση των πηγών και μείωση του ιαματικού τουρισμού.

6  Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ομορφιά των ιαματικών πηγών είναι:  Οι ανθρωπογενείς δραστηριότητες  Στερεά απορρίμματα  Υγρά απόβλητα  Οι ενέργειες αυτές προκαλούν  Αλλοίωση των ιαματικών πηγών  Αισθητική υποβάθμιση

7 Η ιαματική πηγή στο Λουτράκι Κορινθίας

8 Καϊάφα Τραϊανούπολη Θερμοπύλες

9 Η Ιαματική πηγή στην Βουλιαγμένη.

10  Άγγελος Πάλλης Β4


Κατέβασμα ppt "Οι ιαματικές πηγές, παρά την ομορφιά τους, ρυπαίνονται. Οι λόγοι για τους οποίους μια ιαματική πηγή ρυπαίνεται είναι οι εξής:  Ανθρωπογενείς δραστηριότητες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google