Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ3. Σελίδα 31, άσκηση 3 Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την προσπάθεια των Αποστόλων-για την οποία έχουμε μιλήσει μέχρι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ3. Σελίδα 31, άσκηση 3 Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την προσπάθεια των Αποστόλων-για την οποία έχουμε μιλήσει μέχρι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ3

2 Σελίδα 31, άσκηση 3 Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την προσπάθεια των Αποστόλων-για την οποία έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα- να διαδώσουν το μήνυμα του Χριστού σ’όλη την οικουμένη; Δικαιώθηκαν από την ιστορία του Χριστιανισμού;

3 Μέσα από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι οι απόστολοι κατέβαλαν πολύ μεγάλες προσπάθειες, ώστε να διαδώσουν το μήνυμα του Χριστιανισμού στους ανθρώπους. Έκαναν πολλές θυσίες και απαρνήθηκαν πολλά πράγματα στην την ζωή τους, προκειμένου να ακολουθήσουν, και στην συνέχεια να πληροφορήσουν και τους υπόλοιπους ανθρώπους, για την εισοδο της νέας πραγματικότητας του Χριστού στην ζωή των ανθρώπων.

4 Μέσα από την ιστορία του Χριστιανισμού, βλέπουμε ότι η μεγάλη προσπαθεια τους δικαιώθηκε, αφου πάρα πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο πιστέυουν στον Χριστιανισμό, και αυτό οφείλεται κάτά ένα πολύ μεγάλο μέρος στην προσπάθεια που έκαναν οι Απόστολοι προκειμένου οι άνθρωποι να γνωρίσουν την πραγματικότητα του Χριστού. Απόστολοι Πέτρος και Παύλος - 17ος αιώνας μ.Χ. (Η εικόνα προέρχεται από τη Μονή του Σωτήρος της νήσου Πριγκήπου) - Φανάρι, Κωνσταντινούπολη

5 Μέσα από τις κινήσεις των απόστολων για την διαδοση του Χριστιανισμού, οι σύγχρονοι Χριστιανοί πρέπει να παραδειγματίζονται και να προσπαθούν και σήμερα να διαδίδουν τον Χριστιανισμό στους υπόλοιπους ανθρώπους.

6 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Ισαβέλλα Παπαδοπούλου ΄Γ3. Σελίδα 31, άσκηση 3 Ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την προσπάθεια των Αποστόλων-για την οποία έχουμε μιλήσει μέχρι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google