Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θωμάς Θεοδώρου Παναγία,Φιλιππιάδας Παναγία Φιλιππιάδας Είναι ενας από τους ιερείς ναούς που βρίσκονται εντος της περιοχής Φιλιππιάδας. Συνοπτική αναφορά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θωμάς Θεοδώρου Παναγία,Φιλιππιάδας Παναγία Φιλιππιάδας Είναι ενας από τους ιερείς ναούς που βρίσκονται εντος της περιοχής Φιλιππιάδας. Συνοπτική αναφορά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Θωμάς Θεοδώρου Παναγία,Φιλιππιάδας

3 Παναγία Φιλιππιάδας Είναι ενας από τους ιερείς ναούς που βρίσκονται εντος της περιοχής Φιλιππιάδας. Συνοπτική αναφορά στην αρχιτεκτονική του ναού, την πρωτη φάση του οποίου χρονολογεί στον 13 ο αιώνα. Εικόνα 1: Εξωτερική όψη της εκκλησίας Παναγία

4 Η εκκλησία της Παναγίας είναι ένα μονόχωρο δρομικό κτίσμα με εξωτερικές διαστάσεις. Η είσοδος στον νάρθηκα γίνεται από μια θύρα με το ξωτό λίθινο πλάισιο που ανοίγεται στο μέσον του δυτικού τοίχου του. Εικόνα 2 : Το κτίσμα της εκκλησίας

5 Εικόνα 3 : Καμπάνα Εικόνα 4 : Καμπαναριό, σταυρός


Κατέβασμα ppt "Θωμάς Θεοδώρου Παναγία,Φιλιππιάδας Παναγία Φιλιππιάδας Είναι ενας από τους ιερείς ναούς που βρίσκονται εντος της περιοχής Φιλιππιάδας. Συνοπτική αναφορά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google