Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

25/9/15 ΣΤ 1. ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT KIAI T Ω N WINDOWS.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "25/9/15 ΣΤ 1. ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT KIAI T Ω N WINDOWS."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 25/9/15 ΣΤ 1

2 ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT KIAI T Ω N WINDOWS

3  Το βιβλίο που διάβασα είχε σχέση με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, τον BILL GATES [BILLY]. Ο BILL GATES είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και παίρνει 2,5 δισ. το χρόνο. Γεννήθηκε το 1950 στην Washington DC. Στο γυμνάσιο αγαπούσε το θέατρο. Κρυφά μαζί με τον φίλο του πήγαιναν το βραδύ στον υπολογιστή του σπιτιού και τον κοίταζαν.

4

5  O BILL ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ ΤΟΥ. ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.

6

7  Ο Νίκο ήταν ένας ΡΩΣΟΣ που έφυγε από τη χώρα του για την Αμερική. Ήθελε να γίνει πλούσιος και να ζήσει the American dream και έτσι πήγε στην LIBERTY CITY στον ξάδελφο του, τον ROMAN BELLIC.

8 Όλοι έλεγαν ότι ο ROMAN είχε πολλά λεφτά, σπίτια, γυναίκες, πάρτι. Αλλά δεν είχε τίποτα άλλο από ένα μικρό διαμέρισμα με μια επιχείρηση μόνο. Τότε ο Νίκο δούλεψε σκληρά και τελικά δημιούργησε το CLUCKIN BELLIC. K αι έτσι έγινε σαν τον BILL GATES.

9  ΤΟ NEW YORK TIMES είπε ότι αυτό το βιβλίο είναι το κατάλληλο για τους θαυμαστές.  Σχετικά με τον συγγραφέα, το NEW YORK TIMES, έφτιαξε το βιβλίο γι ’ αυτό δεν ύπαρξε κάποιος συγκεκριμένος συγγραφέας.

10


Κατέβασμα ppt "25/9/15 ΣΤ 1. ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT KIAI T Ω N WINDOWS."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google