Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα αξιοθέατα της Βραζιλίας. Το άγαλμα του Χριστού Λύτρωτη Το Άγαλμα του Χριστού είναι ψήλο άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιήσου Χριστό με απλωμένα τα χέρια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα αξιοθέατα της Βραζιλίας. Το άγαλμα του Χριστού Λύτρωτη Το Άγαλμα του Χριστού είναι ψήλο άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιήσου Χριστό με απλωμένα τα χέρια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα αξιοθέατα της Βραζιλίας

2 Το άγαλμα του Χριστού Λύτρωτη Το Άγαλμα του Χριστού είναι ψήλο άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιήσου Χριστό με απλωμένα τα χέρια και βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο,στο Εθνικό πάρκο του Δάσους Τιζούκα.Στέκεται με απλωμένα τα χεριά σαν να καλωσορίζει τον κόσμο σε ύψος 710 μέτρων.Έχει ύψος 32 μέτρα,ζυγίζει 1.000 τόνους και μάλιστα είναι εγκατεστημένο με τρόπο ώστε να ατενίζει την πολη του Ρίο.Το άγαλμα θεμελιώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1931.

3 Παραλίες copacabana και Ipanema Ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Βραζιλίας είναι η παράλια copacabana.Κάθε χρόνο την επισκέπτονται εκατομμύρια τουρίστες. Η βραζιλιάνικη παραλία Ιπανέμα είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες πλαζ του πλανήτη. Αν ψάχνετε ήσυχη παραλία για να χαλαρώσετε, η πολύβουη Ιπανέμα δεν είναι σίγουρα για σας! Ούτε τετραγωνικό εκατοστό δεν μένει ανεκμετάλλευτο…

4 Το ιστορικό κέντρο της Olinda Μια ακόμη καλά διατηρημένη αποικιακή πόλη είναι η Olinda, που βρίσκεται στη βορειανατολική ακτή της Βραζιλίας, ακριβώς βόρεια του Recife. Η Olinda διαθέτει μια σειρά από σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το ιστορικό της κέντρο, εκκλησίες και το περίφημο καρναβάλι της. Πολλά μπαρ, εστιατόρια και στούντιο καλλιτεχνών προσθέτουν γοητεία στην παλιά πόλη.

5 Teatro Amazonas Το Teatro Amazonas ή Amazon Theatre είναι ένα θέατρο όπερας που βρίσκεται στην πόλη Manaus, στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Στο εξωτερικό του κτηρίου, ο θόλος καλύφθηκε με 36 χιλιάδες κεραμικά πλακάκια, ζωγραφισμένα με τα χρώματα της εθνικής σημαίας της Βραζιλίας.

6 Ο ποταμός Αμαζόνιος Με μήκος περίπου 7.000 χιλιόμετρα, ο Αμαζόνιος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός στον κόσμο, ελαφρώς μικρότερος από το Νείλο, αν και είναι μεγαλύτερος σε όγκο νερού. Ο Αμαζόνιος έχει πάνω από 3 χιλιάδες αναγνωρισμένα είδη ψαριών και ακόμη και σήμερα ανακαλύπτονται νέα είδη. Η λεκάνη του Αμαζονίου καλύπτεται από το ήμισυ των εναπομεινάντων τροπικών δασών του πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι το 1/10 των 10 εκατομμυρίων ειδών που ζουν στον πλανήτη, ζουν στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, οι περιηγήσεις στη ζούγκλα περιλαμβάνουν περισσότερο κωπηλασία στο ποτάμι, παρά παρατήρηση ζώων.

7 Στάδιο Μαρακανά To Στάδιο Μαρακανά είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο που βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Για πολύ καιρό ήταν το μεγαλύτερο στάδιο του κόσμου, τίτλος που χάθηκε όχι επειδή κτίστηκε αλλού κάποιο μεγαλύτερο, αλλά γιατί η χωρητικότητά του μειωνόταν κάθε φορά που εισάγονταν αυστηρότεροι κανονισμοί ασφαλείας.

8 Μία Σαβάνοβιτς Σοφία Φυλακτού Στ΄1


Κατέβασμα ppt "Τα αξιοθέατα της Βραζιλίας. Το άγαλμα του Χριστού Λύτρωτη Το Άγαλμα του Χριστού είναι ψήλο άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιήσου Χριστό με απλωμένα τα χέρια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google