Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Chemtrails – Χημικοί Αεροψεκασμοί. Οι πιθανοί λόγοι των αεροψεκασμών: 1.Ενίσχυση των συστημάτων ραντάρ 2.Πειράματα με τον καιρό / βροχόπτωση 3.Γεωμηχανική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Chemtrails – Χημικοί Αεροψεκασμοί. Οι πιθανοί λόγοι των αεροψεκασμών: 1.Ενίσχυση των συστημάτων ραντάρ 2.Πειράματα με τον καιρό / βροχόπτωση 3.Γεωμηχανική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Chemtrails – Χημικοί Αεροψεκασμοί

2 Οι πιθανοί λόγοι των αεροψεκασμών: 1.Ενίσχυση των συστημάτων ραντάρ 2.Πειράματα με τον καιρό / βροχόπτωση 3.Γεωμηχανική

3 Τι είναι η Γεωμηχανική Η Γεωμηχανική αφορά στην επέμβαση στις κλιματολογικές συνθήκες με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Προτείνει κυρίως μία ιδιαίτερη, ολοκληρωτική σύνδεση της τεχνολογίας και των καιρικών συνθηκών. Η πιο πρόσφατη, τα τελευταία είκοσι χρόνια, έκδοση της γεωμηχανικής ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνικών που θα μειώσουν τις επιπτώσεις στο κλίμα της Γης από την αύξηση των θερμοκηπιακών αερίων. - Προώθηση αεροψεκασμών με σωματίδια αλουμινίου και βαρίου, που εμφανίζονται στους ουρανούς ως ύποπτες ουρές πιο γνωστά ως chemtrails. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “The Guardian”, η CIA και η NASA έχουν ήδη χρηματοδοτήσει σχετική έρευνα και το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ οργανώνει τακτικά σχετικά σεμινάρια. Στόχος: Δημιουργία τεχνητής ασπίδας στον ουρανό για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Μέθοδος: Ψεκασμός με σωματίδια που να αντανακλούν την εισερχόμενη ακτινοβολία, λαμβάνοντας τη χαμηλή υπέρυθρη της Γης να τη μετατρέπουν σε μακρινή υπέρυθρη για να την επιστρέψουν στο διάστημα (κυρίως άλατα βαρίου, οξείδια αλουμινίνου και βορίου).

4 Φαινόμενο του Θερμοκηπίου

5

6 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τι κάναμε – σε γενικές γραμμές – για το θέμα: -Εγγραφή θέματος στη Βουλή, τέσσερις συνεδριάσεις στη Βουλή και απόφαση της Βουλής για να γίνει έρευνα από τη κυβέρνηση. Λόγω των ενεργειών των Οικολόγων η Κυπριακή Βουλή είναι η μοναδική Βουλή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ που συζήτησε το θέμα των chemtrails. -Οργανώσαμε εκδηλώσεις σε όλη τη Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο) με ομιλητή τον κ. Ν. Κατσαρό από την Ελλάδα. Ο κ. Κατσαρός κλήθηκε με δική μας πρωτοβουλία στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ο ίδιος λέει πάντα – και ιδιαίτερα σε συνεντεύξεις του στην Ελλάδα – ότι οι Οικολόγοι της Κύπρου είναι το πρώτο κόμμα Παγκόσμια στον αγώνα κατά των chemtrails. -Οργανώσαμε εκδήλωση έξω από τις Βρετανικές Βάσεις. -Διοργανώσαμε εκδήλωση στην Αθήνα για ευαισθητοποίηση του Ελληνικού κοινού. -Διοργανώσαμε εκδήλωση στην Αίγινα. -Συμμετείχαμε σε Συνέδριο στις Βρυξέλλες. -Διοργανώσαμε συνεντεύξεις, γράψαμε άρθρα, κάναμε Δημοσιογραφικές Διασκέψεις. -Ξανά εγγραφή του θέματος και ξανά δέσμευση της κυβέρνησης για διενέργεια έρευνας.

7

8 7 Μαΐου 2010 Ιδρύεται Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails) Την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 μια ομάδα ενεργών πολιτών συναντήθηκε στη Λεμεσό και αφού συζήτησε το θέμα των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) και τις επιπτώσεις τους στην υγεία και το περιβάλλον, αποφάσισε τη σύσταση Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails). Σκοποί της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) είναι: 1)Να ενημερώνεται για τις πληροφορίες που αφορούν τη διενέργεια χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) και την χρήση υπερόπλων που επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες, το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. 2)Να ενημερώνει το Κυπριακό κοινό για τις δραστηριότητες αυτές σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. 3)Να οργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης, εκπομπές, διαμαρτυρίες και γενικώς να αναλαμβάνει ενέργειες προς την κατεύθυνση του τερματισμού αυτών των δραστηριοτήτων στην Κύπρο και στον κόσμο. 4)Να συνεργάζεται με κυπριακές οργανώσεις και φορείς, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και άλλα κόμματα, αλλά και διεθνείς οργανώσεις. 5)Να επικοινωνεί με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, την κυβέρνηση, τη Βουλή κ.ο.κ. για να προωθηθεί η έρευνα και η τεκμηρίωση σχετικά με τις πιο πάνω δραστηριότητες και να επιτευχθεί ο τερματισμός τους.

9 3 Ιουλίου 2010 Δημοσιογραφική Διάσκεψη Σάββατο 3 Ιουλίου 2010 στο Ξενοδοχείο Αξιοθέα στην Πάφο με θέμα: «Χημικοί Αεροψεκασμοί (chemtrails) και οι επιπτώσεις τους στην υγεία και το περιβάλλον»

10 4 Ιουλίου 2010 Chemtrails: Οι Βρετανοί αποδίδουν το πρόβλημα στις ΗΠΑ Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τις Βρετανικές Βάσεις στο Ακρωτήρι στη Λεμεσό την Κυριακή 4 Ιουλίου, κατηγορώντας της Βρετανικές Βάσεις πως αποτελούν μέρος του προγράμματος HAARP (High Frequency Active Auroral Research) και ότι χρησιμοποιούν στρατιωτικά αεροπλάνα για να ψεκάζουν τους Κυπριακούς ουρανούς με χημικές ουσίες. Σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας δόθηκε στον Εκπρόσωπο Τύπου των Βρετανικών Βάσεων James Manson, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και αρνήθηκε οποιεσδήποτε τέτοιους είδους ενέργειες με αεροψεκασμούς να γίνονται από τους Βρετανούς, αλλά μέσω αυτής της τοποθέτησης βασικά μας επιβεβαιώνει πως «κάτι» όντως γίνεται. «Τίποτα σαν αυτό δεν γίνεται από εμάς στην Κύπρο ή σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές», δήλωσε και απέδωσε το γεγονός στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται κατά πάσα πιθανότητα να έχουν υπόψη τους το πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research) το οποίο εφαρμόζεται από τους Αμερικανούς.

11 21 Ιανουαρίου 2011 Παγκύπρια εκστρατεία κατά των αεροψεκασμών Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails) οργάνωσαν παγκύπρια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το μεγάλο θέμα των ύποπτων χημικών νεφών και των υπερπτήσεων αεροσκαφών που αφήνουν στο περιβάλλον επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία χημικές ουρές (chemtrails). Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης έχει δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική εκστρατεία συλλογής υπογραφών όπου οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία και να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κινήματος διαμαρτυρίας κατά των ύποπτων αεροψεκασμών και να ζητήσουν την άμεση διερεύνηση των διαμαρτυριών από την κυβέρνηση. Κύριο αίτημα μας η χρηματοδότηση ανεξάρτητης δειγματοληψίας και χημικής ανάλυσης δείγματος των ουσιών που περιλαμβάνουν τα χημικά νέφη. http://greenpartycy.com/el/our-news/2009-10-29-12-19-08/campaign-against-chemtrails-in-cyprus.html

12 23 Ιανουαρίου 2011 Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών έστησε περίπτερα ενημέρωσης του κοινού όπου μέλη του Κινήματος και της Επιτροπής Αγώνα ενημέρωναν τους πολίτες για τους κινδύνους από τους αεροψεκασμούς την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 στην Πάφο στην είσοδο του λιμανιού, στην παρουσία του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργου Περδίκη.

13 26 Ιανουαρίου 2011 Οι Οικολόγοι στο Υπουργείο Γεωργίας για τα chemtrails Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) συναντήθηκαν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κα. Αίγλη Παντελάκη (στο Υπουργείο) προκειμένου να προωθηθεί η εισήγηση για διεξαγωγή επίσημης ανεξάρτητης έρευνας για το φαινόμενο αυτό το οποίο απασχολεί και ανησυχεί χιλιάδες Κύπριους. Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν στοιχεία και τεκμήρια που αποδεικνύουν ότι οι Κυπριακοί ουρανοί γίνονται το πεδίο ασκήσεων και πειραματισμών με ανυπολόγιστες συνέπειες στην υγεία και το περιβάλλον. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, χιλιάδες πολίτες και η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Περιβάλλοντος, ζητούν όπως η κυβέρνηση χρηματοδοτήσει μια ανεξάρτητη επίσημη έρευνα για τη διερεύνηση του φαινομένου ούτως ώστε να εξεταστούν πλήρως τα δεδομένα και να λάμψει η αλήθεια.

14 26 Φεβρουαρίου 2011 Η εκστρατεία συνεχίζεται το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λεμεσό (μπροστά από το Διοικητήριο), στην παρουσία της Γενικής Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κας. Ιωάννας Παναγιώτου.

15 Απρίλιος 2011 Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών φιλοξένησε στην Κύπρο τον Δρ. Νικόλαο Κατσαρό – Χημικό – Επιστημονικό Συνεργάτη του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» όπου πραγματοποίησαν Δημοσιογραφική Διάσκεψη την Τρίτη 5 Απριλίου 2011, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στη Λευκωσία με θέμα: «Χημικοί Αεροψεκασμοί (chemtrails) και οι επιπτώσεις τους στην υγεία και το περιβάλλον». Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη μίλησε ο Δρ. Κατσαρός, η Γενική Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κα. Ιωάννα Παναγιώτου και ο Εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στους Χημικούς Αεροψεκασμούς (Chemtrails) κ. Γιάννος Αλεξάνδρου. Στις 6 Απριλίου 2011 αντιπροσωπεία του Κινήματος μαζί με τον Δρ. Κατσαρό συναντήθηκαν μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας κ. Δημήτρη Ηλιάδη όπου συζητήθηκε το θέμα των κινδύνων που προκύπτουν για την υγεία, το περιβάλλον και την τροφική αλυσίδα από τη ραδιενέργεια.. Ο κ. Κατσαρός μετέφερε στον Υπουργό την εισήγηση του, την οποία υιοθέτησε και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος, για επιστημονική διερεύνηση του φαινομένου των ύποπτων αεροψεκασμών. Επίσης το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Επιτροπή Αγώνα κατά των Xημικών Aεροψεκασμών διοργάνωσαν με επιτυχία δύο διαλέξεις, μία στη Λεμεσό και μία στην Πάφο, με ομιλητή τον Δρ. Νικόλαος Κατσαρός – Χημικό – Επιστημονικό Συνεργάτη του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

16 Φωτογραφίες από διάλεξη στην Πάφο – 6 Απριλίου 2011

17 11 Μαΐου 2012 Ύποπτοι αεροψεκασμοί: «Τι μας ψεκάζουν;» - Εκδήλωση για τις επιπτώσεις στην υγεία Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα τους ύποπτους αεροψεκασμούς (chemtrails). Έγινε παρουσίαση για τους αεροψεκασμούς, με προβολή του ντοκιμαντέρ «Τί μας ψεκάζουν;» (στα Αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στην Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο την Παρασκευή 11 Μαΐου. Επίσης στον ίδιο χώρο, έγινε παρουσίαση από την Λίντα Λεπλάνκ, Δημοτική Σύμβουλο Πέγειας, του θέματος «Επιπτώσεις στην υγεία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας». 5 Νοεμβρίου 2012 Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών πραγματοποίησε δημοσιογραφική διάσκεψη τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στα επαρχιακά γραφεία του Κινήματος στην Πάφο με θέμα: «Πρωτοβουλία για έναρξη Ευρωπαϊκής Εκστρατείας κατά των Χημικών Αεροψεκασμών» Στη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέστη η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος Οικολόγων κ. Έφη Ξάνθου και η δημοτική σύμβουλος Πέγειας κ. Λίντα Λεπλανκ.

18 11 Νοεμβρίου 2012 Συμμετοχή στο 17 o Συνέδριο Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Στα πλαίσια του 17 ου συνέδρου του Πρασίνου Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (8 – 11/11/2012) η αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Περδίκη, Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών ενημέρωσε του Ευρωπαίους Πράσινους για το πρόβλημα των ύποπτων αεροψεκασμών, τη γεωμηχανική και του συστήματος ΗΑΑRP. Στη συνέχεια με τη συνεργασία Ελλήνων ακτιβιστών της ομάδας «εν ουρανοίς» και στην παρουσία του κ. Νίκου Κατσαρού – γνωστού Έλληνα βιολόγου - έγινε ενημέρωση των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.

19 19 Νοεμβρίου 2012 Στην Κυπριακή βουλή οι χημικοί αεροψεκασμοί Εκτενή αναφορά στην εμπλοκή των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο στην επιχείρηση των χημικών αεροψεκασμών, έκανε ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης στην συζήτηση του θέματος «Οι κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών και η ανάγκη της επιβαλλόμενης νόμιμης αντίδρασης της Κυπριακής Δημοκρατίας» στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο κ. Περδίκης κατάγγειλε την χρησιμοποίηση των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο για ύποπτους χημικούς αεροψεκασμούς και για πειράματα με τον καιρό και το κλίμα. Κάλεσε την κυπριακή κυβέρνηση για άλλη μία φορά να ολοκληρώσει την έρευνα για χημική σύσταση των ύποπτων νεφών, όπως έχει δεσμευτεί ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων (Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος) από το 2010. Είναι ευθύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας να εξασφαλίσει ότι οι Βρετανικές Βάσεις δεν χρησιμοποιούνται ως βάση για τους ύποπτους χημικούς αεροψεκασμούς, τα πειράματα με το κλίμα και τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών. Ο κ. Περδίκης θα επαναφέρει προς συζήτηση το θέμα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος (ξανασυζητήθηκε στις 7/10/2010). 29 Οκτωβρίου 2012

20 9 Απριλίου 2013 Chemtrails: Ευρωπαϊκή ανησυχία για τους ύποπτους αεροψεκασμούς Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συμμετείχε σε συνέδριο που οργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο από την ομάδα των Πρασίνων / Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία για το θέμα των ύποπτων αεροψεκασμών (chemtrails) (9/4/2013). Η δημοτική σύμβουλος Πέγειας κα. Λίντα Λεμπλάνκ, μέλος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, παρουσίασε στο συνέδριο την Κυπριακή εμπειρία. Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων από την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ουκρανία, τη Λεττονία και την Ισπανία. Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία για ενημέρωση των πολιτών και ευαισθητοποίηση των πολιτικών. Ζητούμε την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών στην Κύπρο και την Ευρώπη.

21 12 Μαΐου 2013 Οικολόγοι: Να σταματήσουν οι χημικοί αεροψεκασμοί (Εκστρατεία υπογραφών στην Πάφο) Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, αξιοποίησε την ευκαιρία της διοργάνωσης του καθιερωμένου Animal Fair στο λιμανάκι της Πάφου (Κυριακή 12/5/13) και ζήτησε την υποστήριξη των πολιτών στο αίτημα για τερματισμό των χημικών αεροψεκασμών. Η ανταπόκριση των επισκεπτών της έκθεσης ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα των ξένων, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις καταγγελίες για ύποπτους αεροψεκασμούς πάνω από την Κύπρο.

22 15 Φεβρουαρίου 2014 Εκδήλωση Οικολόγων ενάντια στους αεροψεκασμούς Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών διοργάνωσε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στο Λιμανάκι Πάφου, ειρηνική διαμαρτυρία κατά της γεωμηχανικής, της χειραγώγησης του καιρού και των χημικών αεροψεκασμών. Χιλιάδες πολίτες έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για τα θέματα της χειραγώγησης του καιρού και των ύποπτων αεροψεκασμών. Την ίδια μέρα έγιναν παράλληλες συγκεντρώσεις στην Ελλάδα, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία αλλά και στην Κύπρο για ενημέρωση του κόσμου για το παγκόσμιο φαινόμενο που επηρεάζει το παρόν και το μέλλον μας. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης συμμετείχε σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη στην εκπομπή με θέμα «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης για τους χημικούς αεροψεκασμούς και τη χειραγώγηση του καιρού» στο Ελληνικό κανάλι vmedia.

23 19 Φεβρουαρίου 2014 Συνάντηση με Πρόεδρο Ινστιτούτου Κύπρου Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ινστιτούτου Κύπρου κ. Κώστα Παπανικόλα για τα μη επανδρωμένα αεροπλάνα και τη δυνατότητα τους να ελέγχουν δείγματα για τα χημικά νέφη (chemtrails). Τον κ. Περδίκη συνόδευσαν οι Δημοτική Σύμβουλος του Κινήματος στην Πέγεια κ. Λίντα Λεπλάνκ και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος κ. Έφη Ξάνθου. Η συνάντηση έγινε στο Ινστιτούτο Κύπρου. 8 Ιουνίου 2014 Ο Περδίκης στην Αίγινα για τους ύποπτους αεροψεκασμούς Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης μίλησε την Κυριακή 8/6 στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Αίγινας και η Επιτροπή Ενεργών Πολιτών με θέμα «Ύποπτοι Χημικοί Αεροψεκασμοί: Η Κυπριακή εμπειρία».

24 9 Φεβρουαρίου 2015 Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» στο ΣΙΓΜΑ για τους αεροψεκασμούς. 25 Απριλίου 2015 Εκδήλωση στην Πάφο ενάντια στους αεροψεκασμούς Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών οργάνωσε εκδήλωση κατά των αεροψεκασμών στο Λιμανάκι Κάτω Πάφου, η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά των αεροψεκασμών. Τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου, διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες, καθώς επίσης μαζεύτηκαν και υπογραφές διαμαρτυρίας. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ήταν μεγάλο και αρκετοί από αυτούς γνώριζαν για το θέμα. Εξέφραζαν την ανησυχία τους για την έλλειψη ενημέρωσης από τους κρατικούς φορείς.

25 30 Οκτωβρίου 2015 Ύποπτοι χημικοί αεροψεκασμοί στον ουρανό της Λάρνακας Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Λάρνακας εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για τα έντονα φαινόμενα χημικών αεροψεκασμών και των πειραμάτων της γεωμηχανικής, πάνω από τον ουρανό της Λάρνακας. Τα επαρχιακά μας γραφεία το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχθηκαν αρκετά παράπονα από πολίτες που παρατηρούν στον ουρανό αυτό το φαινόμενο. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο ίδιο έργο θεατές. Ύποπτοι χημικοί αεροψεκασμοί και πάλι στον ουρανό της Λάρνακας Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Λάρνακας εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για την επανεμφάνιση των χημικών αεροψεκασμών και των πειραμάτων της γεωμηχανικής, πάνω από τον ουρανό της Λάρνακας. Τα επαρχιακά μας γραφεία χθες 9/12/2015 δέχθηκαν αρκετά παράπονα από πολίτες που παρατήρησαν στον ουρανό αυτό το φαινόμενο.

26 4 Φεβρουαρίου 2016 Ύποπτοι χημικοί αεροψεκασμοί και πάλι στον ουρανό της Λεμεσού Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Λεμεσού εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για την επανεμφάνιση των χημικών αεροψεκασμών και των πειραμάτων της γεωμηχανικής, πάνω από τον ουρανό της Λεμεσού. Τα επαρχιακά μας γραφεία δέχθηκαν αρκετά παράπονα από πολίτες που παρατήρησαν στον ουρανό αυτό το φαινόμενο. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ύποπτοι χημικοί αεροψεκασμοί και στον ουρανό της Λάρνακας / ελεύθερης Αμμοχώστου Οι Επαρχιακές Επιτροπές Οικολόγων Λάρνακας και Παραλίμνι δέχθηκαν σωρεία καταγγελιών από πολίτες για τους ύποπτους αεροψεκασμούς που χαρακώνουν τους ουρανούς στα νότια παράλια του νησιού μας.

27 Εκδήλωση Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου Κινήματος Οικολόγων Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Πάφου διοργάνωσε διάλεξη με θέμα «Η Αντίσταση στη Χειραγώγηση του Κλίματος: Όχι στους αεροψεκασμούς» στο Ξενοδοχείο ΑΞΙΟΘΕΑ στην Πάφο με τον κύριο Wayne Hall, εκπρόσωπο της Ελληνικής Επιτροπής Αγώνα κατά των Αεροψεκασμών (Εν Ουρανοίς). Η διάλεξη ήταν απόλυτα επιτυχής και αυτό δείχνει η μαζική παρουσία των ενεργών πολιτών, η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες της Επαρχιακής Επιτροπής. Ο κύριος Hall, έκανε μια ιστορική αναδρομή της παρουσίας και της δράσης της Ελληνικής Επιτροπής Αγώνα κατά των αεροψεκασμών, τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Ευρωπαϊκό χώρο. Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος Μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργου Περδίκη εξετάστηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής το θέμα με τίτλο: «Τα πιθανά περιβαλλοντικά προβλήματα που προκύπτουν από την επέμβαση στις κλιματολογικές συνθήκες με την εφαρμογή της γεωμηχανικής και τους αεροψεκασμούς (chemtrails)». Στη συνεδρίαση σύσσωμος ο αγροτικός κόσμος, οι μελισσοκόμοι, οι σιτοπαραγωγοί κ.ο.κ., υποστήριξαν την πάγια θέση των Οικολόγων, ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τους ύποπτους αεροψεκασμούς και ότι θα πρέπει να γίνει μία σοβαρή και ενδελεχής έρευνα για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία και στο περιβάλλον.

28 Και ακόμα λίγη περισσότερη δράση για τους ύποπτους αεροψεκασμούς… -29 Δεκεμβρίου 2008: Ερώτηση, για τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο που φέρεται να αποτελούν μέρος του συστήματος HAARP (High Frequency Active Auroral Research) -5 Ιανουαρίου 2009: Ερώτηση σχετικά με τις δραστηριότητες των Βρετανών και των Αμερικανών μέσω των βάσεων στην Κύπρο που ενδεχομένως να επηρεάζουν τη βροχόπτωση στο νησί μας. -7 Ιανουαρίου 2009: Ερώτηση για πληροφορίες που συνδέουν τα αμερικανικά αεροσκάφη τύπου KC-10 και KC-135 με το πρόγραμμα HAARP και τα χημικά ίχνη (chemtrails). -7 Ιανουαρίου 2009: Ερώτηση για τη μεγάλη ανησυχία που έχει δημιουργηθεί λόγω των πληροφοριών που αφορούν ανεξήγητα ίχνη αεροψεκασμών (chemtrails) στον ουρανό. -9 Απριλίου 2009: Ανακοίνωση για τους ψεκασμούς. -1 Ιουνίου 2010: Ανακοίνωση για Ίδρυση Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails) του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών -18 Οκτωβρίου 2010: Επιστολή προς Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με θέμα την Προώθηση έρευνας για την παρουσία των υπόπτων χημικών νεφών (chemtrails). -6 Δεκεμβρίου 2010: Επιστολή προς Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με θέμα συνάντηση με Επιτροπή Αγώνα ενάντια στους Χημικούς Αεροψεκασμούς (chemtrails) του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών. -21 Ιανουαρίου 2011: Ανακοίνωση για την παγκύπρια εκστρατεία κατά των αεροψεκασμών από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

29 Και ακόμα λίγη περισσότερη δράση για τους ύποπτους αεροψεκασμούς… -21 Ιανουαρίου 2011: Ανακοίνωση για την παγκύπρια εκστρατεία κατά των αεροψεκασμών από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών -24 Φεβρουαρίου 2011: Ανακοίνωση για την παγκύπρια εκστρατεία κατά των αεροψεκασμών από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών (συνέχεια) -28 Φεβρουαρίου 2011: Ανακοίνωση για την παγκύπρια εκστρατεία κατά των αεροψεκασμών από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών (συνέχεια) -6 Απριλίου 2011: Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να εφαρμόσει την εισήγηση του καθηγητή Κατσαρού, την οποία υιοθέτησε και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος, για επιστημονική διερεύνηση του φαινομένου των ύποπτων αεροψεκασμών. -7 Απριλίου 2011: Επιστολή προς Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με θέμα την Ανεξάρτητη έρευνα για τα chemtrail και έκδοση ανακοίνωσης. -12 Απριλίου 2011: Ανακοίνωση για την παγκύπρια εκστρατεία κατά των αεροψεκασμών από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών (συνέχεια) -27 Ιανουαρίου 2012: Επιστολή προς Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για διαφωνία των Οικολόγων για δειγματοληψία από το ίδιο το Υπουργείο αντί από ανεξάρτητο φορέα και ζήτηση σχετικών αποτελεσμάτων. -15 Απριλίου 2013: Ανακοίνωση για την Ευρωπαϊκή ανησυχία για τους ύποπτους αεροψεκασμούς. -14 Μαΐου 2013: Επιστολή προς Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για την έρευνα για πιθανούς χημικούς αεροψεκασμούς στην ατμόσφαιρα της Κύπρου (chemtrails). -25 Φεβρουαρίου 2015: Κατάθεση ερώτησης για θεωρεία γεωμηχανικής. -31 Δεκεμβρίου 2015: Επιστολή προς Πρόεδρο Επιτροπής Περιβάλλοντος για εγγραφή θέματος για αεροψεκασμούς και γεωμηχανική. -5 Φεβρουαρίου 2016: Ανακοίνωση για αεροψεκασμούς στη Λάρνακα. -17 Φεβρουαρίου 2016: Συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος για το θέμα των αεροψεκασμών. -18 Φεβρουαρίου 2016: Διάλεξη με θέμα αεροψεκασμοί στην Πάφο. Καταγράφονται μόνο τα κύρια σημεία. Η δράση του Κινήματος για τους ύποπτους αεροψεκασμούς είναι ακόμη πιο μεγάλη.


Κατέβασμα ppt "Chemtrails – Χημικοί Αεροψεκασμοί. Οι πιθανοί λόγοι των αεροψεκασμών: 1.Ενίσχυση των συστημάτων ραντάρ 2.Πειράματα με τον καιρό / βροχόπτωση 3.Γεωμηχανική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google