Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8

2 ΒΑΘΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΒΑΘΥ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΩΔΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΥΤΟΠΗΛΙΝΓΚ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΣΠΟΓΓΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΦΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΟΣ ΠΟΛΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΛΥΤΗ.

3 ΒΑΘΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΑΝΤΙΑ, ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10’. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

4 ΒΑΘΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ (ΜΕ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΦΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

5 ΒΑΘΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΤΟΠΗΛΙΝΓΚ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

6 ΒΑΘΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΤΟΠΗΛΙΝΓΚ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

7 ΒΑΘΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΗΠΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΥΚΝΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΟΞΕΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 10%- 40%, ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΗΛΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΩΡΙΜΑ, ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΝΕΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.

8 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΚΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΚΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΙΣ ΑΚΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΟΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΗΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

9 ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΜΗΣ ΣΕ ΗΛΙΑΚΟ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΠΙΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ

10 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Η ΚΕΡΑΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ, ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 28-35 ΜΕΡΕΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, Η ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΗΛΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΝΟΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

11 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΝΟΚΥΤΤΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 14-15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

12 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΠΗΛΙΝΓΚ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΩΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ 4 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΕΡΑΤΙΝΟΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΩΔΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ.

13 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΜΗΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΩΡΙΜΑ, ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 50%.

14 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΘΑΜΠΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, Η ΣΥΧΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

15 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΡΙΣΜΟΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΡΡΕΥΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗ ΘΡΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ, ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΕΣ, ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ.

16 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Η ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΛΑΔΙ ΣΕ ΝΕΡΟ Ή ΖΕΛΕ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΓΡΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.

17 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗ ΛΙΠΑΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΡΩΜΕΣ.

18 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ (ΜΑΣΑΖ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΝΕΡΟ ΣΕ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΙΚΑ ΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ, ΞΗΡΟΥ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΕΛΑΙΩΔΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

19 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΙΣΤΩΝ, ΟΡΜΟΝΕΣ Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΗΡΑΣΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΦΗΛΙΔΕΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ, ΧΛΟΑΣΜΑ ΚΛΠ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

20 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΤΥΠΟ.


Κατέβασμα ppt "201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google