Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μία από τις βασικότερες διαστάσεις του σχολείου ως χώρου κοινωνικοποίησης και κοινότητας, αποτελεί η ουσιαστική σύνδεση των μαθητών με αυτό. Σκοπός του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μία από τις βασικότερες διαστάσεις του σχολείου ως χώρου κοινωνικοποίησης και κοινότητας, αποτελεί η ουσιαστική σύνδεση των μαθητών με αυτό. Σκοπός του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μία από τις βασικότερες διαστάσεις του σχολείου ως χώρου κοινωνικοποίησης και κοινότητας, αποτελεί η ουσιαστική σύνδεση των μαθητών με αυτό. Σκοπός του θέματος, λοιπόν, είναι η δημιουργία στα παιδιά της αίσθησης του «ανήκειν» στη σχολική κοινότητα. Αυτό είναι καθοριστικό για το μέλλον τους ως ισορροπημένα άτομα και ενεργά μέλη της κοινωνίας στην οποία ανήκουν.

3 Συνεπώς οι μαθητές μας κινήθηκαν ερευνώντας μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ τους Την ιστορία της περιοχής τους από τα αρχαία χρόνια Την τοπική ιστορία της γειτονιάς τους με τις διάφορες δραστηριότητες της Την περιγραφή της σχολικής τους κοινότητας όπου δραστηριοποιούνται

4 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

5 Αρχαία Αγορά

6 Ποικίλη στοά

7 Βασίλειος στοά

8 Στοά Διός Ελευθερίου

9 Ναός του Ηφαίστου

10 Βουλευτήριο

11 Θόλος

12 Νομισματοκοπείο

13 Περίβολος δικαστηρίου

14 Πετράλωνα

15

16

17 Πετράλωνα - αλληλεγγύη

18 Πετράλωνα – αθλητισμός

19 Το σχολείο μας – 12 ο Γυμνάσιο Αθηνών

20

21

22

23

24

25


Κατέβασμα ppt "Μία από τις βασικότερες διαστάσεις του σχολείου ως χώρου κοινωνικοποίησης και κοινότητας, αποτελεί η ουσιαστική σύνδεση των μαθητών με αυτό. Σκοπός του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google