Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΡΝΙΑ ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: Αναφέρει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΡΝΙΑ ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: Αναφέρει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4

5

6

7

8 ΑΡΝΙΑ

9 ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να:
ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: Αναφέρει τρόπους μαγειρέματος των διαφόρων τεμαχίων αρνιού. Υπολογίζει την ποσότητα της μερίδας αρνίσιων παρασκευών και τη διάρκεια ψησίματος τους. Αναφέρει τα συνοδευτικά και τις σάλτσες των αρνίσιων παρασκευών. Επεξηγεί τις συνταγές αρνίσιων παρασκευών.

10 Μπούτι Μπρεζέ Ρόστο Βραστό

11 Καρέ Ρόστο Σχάρας Σοτέ

12 Στήθος Στιου Βραστό Γεμιστό

13 Αρνίσια νεφραμιά-Σχάρας-ρόστο

14 Σβέρκο Στιου Βραστό

15 Λαιμός Στιου Βραστό

16 Αρνίσια σπάλα-Μπρεζέ, Ρόστο Βραστό, γεμιστή

17 Εσωτερικές Θερμοκρασίες Ψησίματος
Ρέαρ (Rare): 49°c-60°c Μήντιουμ Ρέαρ (Medium Rare): 60°c-63°c Μήντιουμ (Medium): 63°c-66°c Μήντιουμ Γουέλ (Medium-Well): 66°c-68°c Γουέλ / Τοστ Well (Toast): 68°c και υψηλότερα

18 Ποσότητα στη μερίδα 160γρ. Χωρίς κόκαλο 200γρ. Με κόκαλο

19 Συνοδευτικές σάλτσες Γκρέιβι Σάλτσα δυόσμου

20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΑΡΝΙ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΑΡΕ ΠΕΡΣΙΓΙΕ NAVARIN D’ AGNEAU
ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ

21 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Αναφέρει τρόπους μαγειρέματος των διαφόρων τεμαχίων αρνιού. Υπολογίζει την ποσότητα της μερίδας αρνίσιων παρασκευών και τη διάρκεια ψησίματος τους. Αναφέρει τα συνοδευτικά και τις σάλτσες των αρνίσιων παρασκευών. Επεξηγεί τις συνταγές αρνίσιων παρασκευών.


Κατέβασμα ppt "ΑΡΝΙΑ ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: ΑΡΝΙΑ #2 Στόχοι του μαθήματος Ο μαθητής να είναι σε θέση να: Αναφέρει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google